şu doğum kontrol hapları duyduğuma göre işe yarıyormuş sınıf arkadaşımın kuzeni kullanıyormus uzatmış bayağı. ama şampuanın içine karıştırma olayı kurcalıyor kafamı sonuçta doğum kontrol hapı içildiğinde kıllanma yapıyor vücutta diye biliyorum.şampunannın içine karıştırdığımızda vücutta kılanma olmaz mı mutlaka diğer sayfalarda yazıyordur ama çokk uzun geldi okuması :) :) şuan bemiks ampül bepanten ampül ve badem yağı karışımı kullanıyorum ilk deneyişim bunları kullanan var mı acba şimdiden teşekkür ederimmmm :)
şu doğum kontrol hapları duyduğuma göre işe yarıyormuş sınıf arkadaşımın kuzeni kullanıyormus uzatmış bayağı. ama şampuanın içine karıştırma olayı kurcalıyor kafamı sonuçta doğum kontrol hapı içildiğinde kıllanma yapıyor vücutta diye biliyorum.şampunannın içine karıştırdığımızda vücutta kılanma olmaz mı mutlaka diğer sayfalarda yazıyordur ama çokk uzun geldi okuması :) :) şuan bemiks ampül bepanten ampül ve badem yağı karışımı kullanıyorum ilk deneyişim bunları kullanan var mı acba şimdiden teşekkür ederimmmm :)
Arkadasla bir paketin hepsini havanda dovup 500mllik sampuana koyacaksiniz. Ben yapmistim, dokulmelerim durmustu ve sacimdan onlarca yeni sac fiskirmisti. Ise yaradigindan emin olabilirsiniz benim de annemin cok suslu bir arkadasi tavsiye etmisti.
canım benim bu deneyim saç uzattığı gibi yeni saç çıkmasınıda sağlıyormu?1 kutu sampuana 1 aylik dogum kontrol hapini bosaltiyorsun iyice calkaliyorsun.. bu kadar.
Arkadasla bir paketin hepsini havanda dovup 500mllik sampuana koyacaksiniz. Ben yapmistim, dokulmelerim durmustu ve sacimdan onlarca yeni sac fiskirmisti. Ise yaradigindan emin olabilirsiniz benim de annemin cok suslu bir arkadasi tavsiye etmisti.
canım benim bu deneyim saç uzattığı gibi yeni saç çıkmasınıda sağlıyormu?
canim, benim son zamanlarda saclarim hizli uzuyor ve diplerde bir suru kisa kisa sac dolu ama ben bir cok yöntem uyguluyorum.. dogum kontrol hapindan mi degilmi bilemiyorum :26:
neler uyguluyorsunn yazabilirmisin canım rica etsem
B-vitamini, biotin, silica.. yutuyorum hergun. hergun bir dis sarimsak yutuyorum.
bebe yagi, zeytin yagi, hint yagi sürüyorum sac diplerime ve saclarima haftada 2 kez..
ve burada da paylasmis oldugum gibi sampuanima da dogum kontrol hapi ekledim..
ufff bayya zahmetliymişş doğall iidee haplar çok değilmi
ne kadar haptan sayilir tartisilir..
vitamin sonucta.. vücut ihtiyaci oladugu kadarini aliyor fazla geleni idrar yoluyla atiyor..
1 yildir kullaniyorum bi zararinida gormedim.
kilo yapmıyo mu peki bu kadar vitamin ayrıca cildiye de felan vücudunda bu vitamin eksikliğine bağlı saç dökülmesi oluncamı? doktor bu hapları önerdi
canim, benim son zamanlarda saclarim hizli uzuyor ve diplerde bir suru kisa kisa sac dolu ama ben bir cok yöntem uyguluyorum.. dogum kontrol hapindan mi degilmi bilemiyorum :26:
Hizli uzamaya yardimci oldu mu emin degilim cunku benim sacim normalde de cok hizli uzar. Ama asiri dokulme vardi, ucuncu kullanimdan sonra sak diye kesti. Dokulenlerin yerine yenileri geldi.ben de 500 ml sampuana bir paket koydum..
yeni sac cikartti demissin.. peki hizli uzatmaya yardimci olmadi mi..? en cokta bunun icin kullaniyorum ben zaten.
bu arada bir paketten kastin 21 tane hap degilmi ? yani 3x21 tane degil dimi ?
evet canim, microgynom gibi bir adi vardi benim kullandigimincanım senin bahsettiğinde mi doğum kontrol hapı
Aliye'cim sen naptın? 1yıldır vitamin içilirmi? bırakmayı düşünmüyor musun daha? fazlasının kanserojen olduğu açıklandı. Haberlerde bile çıktı.3aydan fazla kullanma bence. Vitaminler ara ara içilir canım.Tamam fazlası atılıyor ama sonuçta sentetik canım onlar.Bazı dr'lar da fazla vitamin yüklemenin iyi olmadığını söylerler hep. sen iyice araştır bir bunu.
ben yağ bakımlarını bıraktımAliyecim..saçlarım feci yağlandı ve yapıştı resmen..
biotin içiyorum bir 10 daha içeceğim bakalım.sonra ara vereceğim..
şampuanıma koyduğum d.k.hapına devam..ama daha bir uzama yok..sinir oluyorum valla.
bu da işe yaramazsa artık hiçbir şey yapmayacağım
Canim bitince birakmayi dusunuyordum zaten.. ama daha epey var bitmeden birakamam birsuru para harcadim onlara
one a day diye gunde 1 tane alinan vitaminler var ya.. ? burda gavurlar ona 1 yasinda baslarlar ölene kadar.. yani 7'den 70'e burda hergun 1 tane vitamin aliyor herkez + kalsium tableti (süt icmiyorlarsa) :44:
cok tskr ederim beni uyardigin icin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?