haydaa bide bu mu çıktı şimdi :1shok: ben nerden bulucam bu hapı gidip eczaneden isteyemem bile. annemin de kullanmaya ihtiyacı kalmadı kaç tane konuyor şampuana evli bi arkadaşımdan alayım bari kaydirigubbakcemile3
kimin saçı 2. yapışta 1,5 cm uzamış:1shok: ben kendimi atıcam artık biyerden ya off 2 haftada 1 cm uzattım anca.
saglık kuruluşlarında hiçbir kimlik ibraz etmeden ücretsiz veriliyor d.konrol hapı
;ama annen evde bulursa kutusunu filan sana ne der onu bilemiyorumlülülülülülülülülülülülü sen ona yakalanmadan ez koy kutusunu da imha et
hormanlarla ılgılı hastalıklardada kullanılıyo yaa belkı sacın yapısını degıstırıyodurr
Bu doğum kontrol hapını nerden bulabiliriz?Bana verirler mi? 17 yaşndayım ama xD kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gastrit şurubunu sivilcesine süren.doğum kont.hapını kafasına boca eden başka millet yoktur heralde.canım türkiyeme kocaman bi alkıııııııııış istiyorum
kizlar ben denedim sonuc uzamadi birde cok kasiniyorummmm imdattttttttttt annem diyo bit dusmus gibi ne kasiniyorsun diyor bir ogrense varyaaaaaaaa bittigim andirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?