- 13 Ekim 2009
- 102
- 2
- 621
- Konu Sahibi cimcimebenim
- #1.261
offff yaa kafayı yiycem benimde saçlarım çok dökülüyo avuçlar dolusu her tarayısımda oluk oluk dökülüyo çok üzülüyorum kuru mayayı denedim işe yaramadı karanfilli suyu denedim oda işe yaramadı zeytinyağlı sabunla yıkadım bu defada saçımı tarayamadım ama banyoda yıkarken saçımı hiç dökmedi ardından şampuanla yıkadım deniyim dedim ve avuçlar dolusu döküldü bende yine sabunla sonrada bebek şampuanınla yıkadım dalinle ama yine çok feci döküldü ne yapsam bilmiyorum yaaa kel kalıcam yakında saçlarım iyice incelmeye basladı oysa hamileyken 1 tel bile dökülmüyodu 9 ay boyunca doğumdan 3 ay sonra basladı dökülmeler yağmur gibi dökülüyo hemde 7 buçuk ay oldu doğum yapalı ondan öncede saçım dökülüyo du ama bu kadar değil kafayı yiycem yaaaaaaaa![]()
canim seninki hamilelik sonrasi hormonal degisimle ilgili. tv de doktor aciklamisti orda dinlemistim bir hormon varmis ismini hatirlayamadim hamileyken vucut onu cok fazla uretirmis hatta saclar tirnaklar guzellesirmis gurlesirmis ama dogumdan sonra o hormon birden kesilince dokulmeler basliyormus fazlasiyla. maalesef kadin olmanin dezavantajlarindan biri

sen yine de bir doktora danis icin rahatlasin istersen benim kuzenim de yasadi bu donemi cok iyi anliyorum seni