Kızlar ben de saç dökülmesinden dolayı çok büyük problemler yaşadım.
Benim şöyle oldu. İlk zamanlar çok yoğun olmamakla beraber saçım dökülmeye başladı pek fazla dikkate almadım tabi. Gittikçe daha da artmaya başladı. Artık
öyle bir dereceye gelmişti ki duşta elime gelen bütün saçlar direk kopuyodu. Nasıl bir psikoloji anlatamam. Neler yapmadım ki.Yağlar, saç dökülmelerini 'güya' durduran şampuanlar
en pahalı serumlar vs. vs.... Ki bu serumu ilk gittiğim cildiye hekimi önermişti. Kan tahlili yapmasına rağmen bir sorun olmadığını bunu kullanmam gerektiğini söyledi.Fakat ben ne kullandıysam
bu dökülmenin önüne geçemedim.Saçımın hiç abartısız %60ı döküldü. Allahtan saçım çok fazlaydı yoksa kel kalırdım sanırım

Sonra bir kez daha başka bir doktora gidip yine kan tahlili yaptırdım.Meğer kanımdaki
demir oranı çooook düşükmüş hatta yok gibi birşey. Tüm sebebi buymuş. Nerdeyse bütün saçımın döküldüğüne üzüleyim, ilk gittiğim doktora mı kızayım, sorunun kaynağını bulduğuma mı sevineyim.
Böyle saçma bir durum.Normalde her insanı belki bu kadar etkileyen bir durum olmayabilir tabiki ama saçlarınızın çoğu gidince ve ön kısımlar giderek kelleşmeye başlayınca
çok üzücü bir durum oluyor.Neyse ki demir şurupları ile o kadar zamandır durduramadığım dökülmeler 3 güne durdu.Resmen şaka giibi.Birisi anlatsa inanmam.Şimdi saçlarımın hepsi yeniden çıkıyor.Minnacıklar henüz ama yağlarla falan hızla uzuyorlar

Size nacizane tavsiyem bir cildiye hekimine başvurup detaylı bir kan testi yaptırmanız. Özellikle demir çinko gibi seviyeleri kontrol ettirin derim ben.
Biraz uzun oldu sanırım kusura bakmayın, umarım faydalı olmuşumdur :)