- Konu Sahibi cimcimebenim
- #1.061
malum kış aylarında olduğumuz için duşta uzun süre sıcak suya hata bazılarımız belkide kaynar suya maruz bıraktıkları o canım saç tellerini hergün yastığında yada yerlerde yada giysi üzerinde bulabiliyor.şu aylarda olmamız itibariyle dışrının olumsuz hava etkisi ,duşun kaynak su etkisi ile birleşince mevsim normalleri üzerine çıkan saç dökülmelerine tek çözüm zeytin yağı badem yağı,limon ve yumurta sarısı ile yapışacak maskedir ayrıca her duşta bunu kullanmak istemeyen benim gibi bayanlar olursa bunun yerine de tavsiye edebileceğim markalardan saç maskesi kullanmlarıdır hem kurumuş saça nem verir hemde kırıkları giderir hemde ölü hücrelerden kurtulmak isteyen saç tellerini biranda elimize verebilir ...
ben en azından her duşta uyguluyorum saç maskesi bitkisel yada marka ürünlerden oluşan saç bakım yağlarını en azından yastıkta yada yerlerde görmmek adına dökülen saçlarımızı etraftan toplamak yerine onları bir seferde elime alıp yeni gelecek saçlara yol açıyorum...
umarım daha ciddi sorunlara ulaşmadan önlem alabiliriz .... tavsiye ederim....
ben en azından her duşta uyguluyorum saç maskesi bitkisel yada marka ürünlerden oluşan saç bakım yağlarını en azından yastıkta yada yerlerde görmmek adına dökülen saçlarımızı etraftan toplamak yerine onları bir seferde elime alıp yeni gelecek saçlara yol açıyorum...
umarım daha ciddi sorunlara ulaşmadan önlem alabiliriz .... tavsiye ederim....