• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
selam arkadaşlar bendede sac dökülme problemi yıllardır var çeşitli ilaçlar kullandım ama bir türlü sonuç alamadım. En son bir arkadaşımın tavsiye ettiği formülü uyguladım saçlarım şu an çok güzel dökülme yok hızla uzuyor ve en önemlisi bos olan alanlara saç çıktı tavsiye ettiğim arkadaşlarda cok memnun:)
Bir şişe şampuanın içine 1 kutu doğum kontrol hapını ezip attım ve çalkaladım 1 gün bekletip kullandım şu an saçlarım mükemmel:) tavsiye ederim

bunu hiç duymamıştım .şampuanının ve doğum kontrol hapının adını yazar msın

kızanlar benm size bi önerim olcak.ben uyguluyorm iyi geliyor.bakın maske faln işe yarar mı bilmem ama ben hiç uygulamadıö.çünkü daha fazla dökülmesnden korkuyorm..kızlar ben bu zamana kadar hep oral yoldan tedaviye sıcak baktım.yani haptı şuruptu falan onları uyguladım.şimdi ise gene hap kullanıyorm gün aşırı zinco ve benexol b12 hap alıyorm .yani zincoyu bugün aldıysam benexolü yarın alıyorm.veee en önemli kısma geldik.her gün bir diş darımsak yutuyorm .sarımsagı 4e 5e bölüyorm ve her gece yatmmadn önce hamm yapıyorm.agız kokusu falan olmuyo asla.dökülmem azaldı eskiye göre.deneyin derim benkaydirigubbakcemile2
kafamçokkarıştı
:lepi:
:teselli:-tatlicadiarzu-

canım sarmısaklı şampuanı kendin yapssan daha faydalı olur.şöyleki kokmaması için sarmısakları sütte kaynatıyormuşuz 5 dakika..kokusunu alıormuş..ender saraçın tarifi..daha sonra bu sarmısakları bebe şampuanına koy..işte sana sarmısaklı şampuan...bide hafta da 3 kez zeytinyağlı sabun..doğallık önemli..nacizane fikrim hemşerim..bu arada bende denizliliyim..kaydirigubbakcemile2a.s.

hemşerim uzun zamandr girmiyodum siteye cevabın için teşekür ederm ben kokar diye öyle yapmak istemedim ama sütle yapınca sarımsağın kokusunu alıyo demekkki duymamıştım bunu kokmuyasa bi yapıp veriyim denesin

selam arkadaşlar bendede sac dökülme problemi yıllardır var çeşitli ilaçlar kullandım ama bir türlü sonuç alamadım. En son bir arkadaşımın tavsiye ettiği formülü uyguladım saçlarım şu an çok güzel dökülme yok hızla uzuyor ve en önemlisi bos olan alanlara saç çıktı tavsiye ettiğim arkadaşlarda cok memnun:)
Bir şişe şampuanın içine 1 kutu doğum kontrol hapını ezip attım ve çalkaladım 1 gün bekletip kullandım şu an saçlarım mükemmel:) tavsiye ederim

allah allah enterasan bi fikir bunu nasıl keşfettini açıklarmısın sonra hepten kel kalmayalım doğum kontrol hapları yan etkileri fazlasıyla olan ilaçlar..

kızlar benim de sacım çok dökülüyordu size tavsiyem e ve b vitaminli bitkisel karışım alın kullanın sacınızda hiçbir sorun kalmaz sacınızda yaklaşım 3 saat beklettin sonra şampuanın içine 7 tane zinco hap kırıp koyun bunlada yıkayın inanın sacınzda hiçbir sorun kalmaz.. düzenli kullanın sadece 3 ay gibi bir süre için. sonra saclar öyle bir kaliteleşiyorki dökülme kesiliyor saçlar acayip canlanıyor

Arkadaşlar benm bu yasıma kadar saçlarım hiç dökülmezdi inanın ne banyoda nede taradığım zaman abartmıyorum bi tel bile dölkülmezdi ama 1 aydır aşırı derecede dökülüyor ben bi ilaç kullanıyorum mecburiyetten aceba o yüzdenmi dökülüyo bilemiyorum sizce neolabilirbilmiyorumkismile

merhaba , bendede aynı sıkıntı vardı daha önce bir ürün kullandınızmı bilmiyorum ama ben priorin tablet ve şampuan kullandım çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim...

priorin ben de kullanmıştım hem de 6-7ay.ama etkisi oldukça azdıkötükedihüso

gecmis olsun cimcime..ama bu durum ne kadar zamandir var onu yazmamissin..cunku hava degisiminden dolayi vucutta bazi degisiklikler oluyor ve donem donem saclar dokulebiliyor...sac dokulmesinde ki en buyuk sebeplerden beri protein eksikligi..yemene cok dikkat etmen gerekiyor...son olarak arkadasimin annesinin boyle sorunu vardi ama neredeyse kel kalmisi..bodrumda yapilan birseye benzemeyen el yapimi sabunlar var..80 yasinda ki kadinin saclarri tekrar yerine geldi..dokulme durdu..tanidigin varsa oralarda sana yollasinlar..sabunun bir adi var mi bilmiyorum..bana tarif edilen sari renkte yamuk yumuk el yapimi sabun:))..

benneyaptımki benimde cok kötü dökülüyo saclarm normaldede dökülürdü ama son günlerde artti... stres cok farkediyo tabi bide sigara bu aralar biraz fazla iciyorum oda etkiliyor:2: bende sivilce ve sac dökülmesi bas düsmanim malesef ...ya su sabunlari merak ettim ben bilseydim daha bi kac öncesi bodrumdaydm alirdim... bunun ismi falan yokmu yada siparis verebilecegimiz bi yer? yoksa kel kalcaz bu gidisle son günlerde benim cok artti dökülmesi... acaba kestirmek care olurmuki ama insan kiyamiyorda bana cvp verirsen cok sevinirim en azindan sabunun ismini denemedigimiz bi sabun kalmisti onuda deneyelim... saclarima aslinda sabun hic kullanmam kurutuyor diye ama dökülmesine iyi gelecekse neden olmasin:uhm:

kaydirigubbakcemile4 cözüm basit sac sökülmesi artik olmuyor bende :) isteyene yardimci olacak bilgiler var iki karsim ve bir sabun :) olay bitiyor yilarin birikimi kolay olmadi bulmak .)

nasıl bi karışım yardımcı olurmusun benim saçlarım çok döküldü kaynak yaptırdım ve saçı çok yıprattı saçlarım berbat durumda cansız güçsüz ve çok azaldı:( burdan tüm kızlara önerim kesinlikle ek kaynak yaptırmayın saçınıza

Saçnz Hayat Bulsun
saç bakımı ve dökülmesini engelliyen bir ürün kampanyalı şimdi üye olup arkadaşını davet edersen ücretsiz ürün ve bir çok hediye kazanabiliyorsunuz
paylaşmak istedim

a.s. saol canim özelden yazdigin bilgiler icin ben yazamiyorum özelden mesaj 100 olmadigi icin... ilgin icin tskler umarim faydasi olur denicem bende

pardon ama bu karısım bı ürünmu evde yapılan bırseymı neden özelden yazıyorsunuzz

bu arada saydım 150 tel dökulmus bı 50 kadarda banyoda gtmıstır heralde. doktra gtmelımıyım. nedıyrsunuz

saç dökülmesinin şakaya gelir yanı yoktur... ve ilk yapılacak şey mutlaka doktora gitmektir..

yıllar önce saçlarım ilk dökülmeye başladığında yağlarla, tuzlarla toparlamaya çalıştım.. mevsimlere bahane buldıum... sonra bir hafta içinde saçlarımın hepsi elime geldi.. çim adam gibi başımda 100 tel saçla kala kaldım.. tabii soluğu doktorda aldım.. troid bezlerimin ve kan değerlerim ölçüldü...troid bezlerim normaldi fakat kan değerlerim berbattı, yani vücudumun savunma sistemi neredeyse tamamen çökmüştü.. doktor bana çinko verdi.. kimyasallara karşı önyargılıyım... elimdeki kan değerlerimi gösteren raporlarla her zaman alışveriş yaptığım eczaneye gittim..eczacım kemoterapi alıyorum sandı.. durumu anlatınca bana bir tane kan değerlerimi dengeleyecek, bir tanede saçlarımı yeniden çıkaracak hap verdi ( kan değerlerimi dengeleyen hapın ismini başka topiklerde de gördüğüm için yazıyorum immuneks) bu hap 2 ay içinde kan değerlerimi toparladı, hatta ilk günler hiç bir faydası olmuyormuş gibi geliyordu ama 2 ay sonra sinirlerimin bile dengelendiğini gördüm.. saç için verdiği hapı 3 aylık kür halinde kullandım.. kuaförde sıfıra vurduğum saçlarım üç ay içinde geri geldi.. şu anda yine belime kadar uzadılar.. immuneksi hala kullanıyorum. tv de nil burak adında bir sanatçı var onu gördüm aynı sorunu yaşamış, ona kortizon tedavisi yapmışlar üst taraflarda saçları hala azdı... uzun lafın kısası..saç dökülmesi deyip hafife almayın soluğu doktorda alın ve troid bezleri ile birlikte kan değerlerinizi ölçtürün.. ve lütfen aktarlara değil en azından eczacının sözlerine itibar edin..saygılar
..cnm bu immuneks, isimli ilaç demir açığını ğiderirken dökülen yerlerde yeni şaçmı çıkartıyo CADIARZU

şampuanın içine doğum kontrol hapı atılırmı...kusura bakmayın ama mantığını anlayamadım ben...:1ninca::1ninca:eyvahedigeldismile

3-4 ay önce perma yaptırdım. yaptırdıktan hemen sonra yıpranma ya da dökülme gibi bir şikayetim olmadı ama şimdi saçlarım avuç avuç elime geliyor.Yarısından fazlasını kaybettim bir ayın içinde.Tüm testlerim yapıldı kan değerlerimde bir problem yok. Priorin şampuan kullandım hiç işe yaramadı. zeytinyağı ve yumurta sarısıyla maske yapıyorum onun da bir faydasını göremedim.perma saçı döker mi? bu yüzden olmuş olabilir mi sizce ve ne yapmalıyım?CADIARZU

Back
X