- Konu Sahibi cimcimebenim
kızlar benim kendi karışımım olan yağlı bakımım var bunu söylenen bi çok şeyi deneyerek buldum şu kadarını söyliyim saçlarımda mandalina kadar açıklık ve parmak parmak açıklıklar vardı şu an bi görün harikalar.öncelikleeğer kansızlık varsa muhakkak tedavi olun.ikincisi zinco-c diye bi vitamin var dr.a sorarak içtim ve onayladı bu hapı 3 ay aralıksız kullanın sora biraz ara verin ve bu şekilde yılda bi kaçkez kullanın.dönüşümlü olarak pharmaton multi vitamin kullanın ki bu ilaç inanılmaz enerji verir ve içinde yüksek miktarda biotin bulunur ve saç için çok onemli bi vitamin.gelelim dışardan beslemeyeeğer saçınız neredeyse kelliğe yakın bi şekilde açıklıklar varsa rogaine diye bi ilaç var eczanelerde ve genelde dr.lar bu ilacı verirler.bu 3 aylık bi kürdür.sabah akşam saç diplerine sıkılır ve yıkanmaz zaten hemen emilir.bu ilacı bi çok yakınım kullandı ve gözümle şahit oldum düzelmelerine yalnız lütfen sabırla kullanın çünkü en az 6 ay kullanım gerekir.bu uygulama yapılırken benim karışım da haftada 1 kez kullanılırsa asfalta döksen saç çıkarır.şimdi benim karışımı yazıyorum çok karışık bulabilirsiniz ama ben 1 yıldır kullanıyorum ve sonuçlar inanılmaz sadece biraz koku yapıyo ona da katlanırsınız artık
saç maskesi
NOT BU YAZI NİYE BÖLE UZADI ANNAMADIM İDARE EDİN ARTIK ÇOK ÖZÜR DİLERİM- 1-
çam terebentini- (saçın dökülmesini önler hızlı uzatır)
- 2-
- badem yağı(herkes biliyo artık faydasını)
- 3-
- fındık(cildi besler esneklik verir, onarır.saç kırana da iyi gelir)
- 4-
ceviz- (aynen fındık gibi ama saçı çok besler ayrıca hızlı uzatır)
- 5-
hindistan cevizi(saç dökülmesine birebirdir ve hafif esans tır koku verir)- 6-
hintyağı(artık bunu da herkes biliyodur)- 7-
ısırgan tohumu yağı(bu karışımın olmazsa olmazlarından hücre yenileyici etkisiyle dökülmeyi keser ve yenilerinin çıkmasını sağlar)- 8-
susam yağı(aynen saçı çok besler ve uzatır)- 9-
yılang yılang(bu da en önemlilerdendir saça inanılmaz faydalı dökülmeyi keser )- 10-
çorekotu(hücre yenileyicidir bu da ısırgan gibi yani)- 11-
jojoba(saçdaki küçük sivilceleri geçirir kaşıntıyı giderir ve de acayip besler)- 12
buğday(biliyosunuz tahıl grubu saça nasıl faydalıdır ciltteki yaraları giderir ve onarır besler. bu yüzden saçı da hızla uzatır ve besler)- 13-
greyfurt(yoğun bi c vitamini saçı parlatır ve fazla yağlı olmasını engeller bu yüzden iki tane kırabilirsiniz)- 14-
yılan yağı(mümkünse iki tane)- 15-
avakado yağı(bu da hem saçı besler hem de yağların ağır kokusunu alır saçı parlatır.çok masraflı olursa ben mesela yağları kullandıkça arda bir bi şişe ekledim)
- evigen(e vitamini),bepantehene(saç kırılmalarını önler),bemix(yoğun b vitamini işte olmazsa olmaz yani)
iğne kırın. bi tane de yumurta sarısı(yoğun b vitamini içerir kırılmaları önler) ekleyin ve saçın heryerine yedirin ve minimum 2 saat bekletin.ben bunu yapcaksam akşamdan saçımı yıkarım ve sabah maskeyi yapar temizliğimi bitirir yıkarım.sakın çok karışık diye ürkmeyin hiç bişe olmaz müthiş bi formüldür.ilk zamanlar masaj yaparken dökülür biraz o da saç çok zayıf olduğu içindir bi iki uygulamadan sora geçer.çevremdeki doğum yapan herkes bu formülü uyguladı ve çok memnunlar.fakat arkadaşlar muhakkak saçı hem içten hem dıştan beslemelisiniz.sora bitkisel şampuan kullanın.veeeeeeeee sabırla düzenli uygulayın bu maske size 6 ay kadar yetecektir zaten.ben böyle tam 4 kavanoz bitirdim ve saçlarım omuzlarımdan 2 karış uzun.ve çok sağlıklı.kopan saçı elinizle esnettiğinizde hemen kopmuyosa sağlıklı demektir.benim gayet elastik şu an.umarım size de şifa olur sevgiler:teytey:a.s.
- 15-
- 14-
- 13-
- 12
- 11-
- 10-
- 9-
- 8-
- 7-
- 6-
- 4-
Son düzenleme: