- Konu Sahibi cimcimebenim
vallahi canım ben burada sarımsakla ilgili yorumları okuyup kullanmayı düşünürken annem memleketten geri döndü. saçımla ilgili konuşurken bana bir şey anlattı. benim bir akrabam var. kızın saçları resmen 2kişilik. hatta o kadar gür ki kuaföre gidip aralarından kestiriyor o kadar yani. küçükken ateşli bir hastalık geçirmiş bu akrabam, vücudunda yaralar çıkmaya başlamış ve bu yaralar kafasında da oluşmuş. neyse yaralar geçtikten sonra kafasında bir bölge saçsız olarak kalmış, kel olmuş. yolda yürürlerken annesiyle, köyden bir kadın görmüş ve demiş ki eve gidince bana haber verin ben gelip bu kelliğini düzelteceğim. kadın sonra eve gelmiş. akrabamın kafasındaki kel olan bölgeyi traş etmiş, zaten kel neden traş etmiş derseniz, kel olan bölgeyi traş ederek gözenekleri açmak, sarımsağın daha iyi etki etmesini sağlamak içinmiş. traş ettikten sonra sarımsakları dövmüş ve üzerine tuz eklemiş. sonra bu sarımsak tuz karışımını akrabamın kel olan bölgesine sürmüş. tahminen 15 gün sonra o kel olan bölgeden resmen saç fışkırmış. yani traş olur erkekler de sert sert siyah siyah çıkar ya kılları, onun gibi saçlar çıkmış. annem dedi senin saçına da tuzla beraber sürelim. bugün sarımsakları döveceğim, içine tuz ve zeytinyağı ekleyeceğim. dün ilk kez kullandım sarımsağı saçımda. dökülmem %75 durdu diyebilirim size. yalnızca kokusu kaldı saçımda. ama yeter ki saçlarım çıksın, ben kokusuna razıyım vallahi. sonuçları yine paylaşırım sizinle. doktorlar123 canım senin de problemin hallolacak Allah'ın izniyle. Cilt doktoruna göründün mü hiç tatlım ?