- Konu Sahibi cimcimebenim
merhaba arkadaşlar beni de yaklaşk 3 yıldır dökülme sorunu var bazn duruyo başka zman tekrar başlıyor dökülmeye.özellikle tatillerde memlekete geldiğimde çok dökülüyor.şu ara da çok fala oldu yaklaşık 20 gündür,doktora birçok kez göründüm ama hep değerlerimin normail olduğunu söylediler.bn de genetik olduğunu düşnmye v korkmya başladım bu hfta tkrar gittim doktora.ferritinim 9 çıktı ama yine normal dedi doktor ama inanmıyorum çünkü 40 50 civarnda olması gerekio diye öğrendim.evde ferrum fort diye bir hap buldum ona başladım dün 3 ay kullanıcam,bu arada doktor ducrayın anaphase ve anastım adında olan şampuan ve ampullerini önerdi aldım iki kez yıkadım ve şükürler olsun iyi geldi.bn de bu zmana kadr çok şey denedim ama artk asla saçıma yağ sürmem çünkü çok zor arınıyor saçtan.ve çam terebentinli şampuan kullanıyordum o da çok kuruttu saçlarımı süpürge çöpü gbi oldu,bi doktora görünün derim.ve sorum da olacak size bu kan hağları etkisini çabuk gösterir mi ya da mesela 3 aylık kullanım sonucu ne kadar artr demir miktarım,yardımcı olursanz çok sevinirm,bu arada kandilinz mübarek olsn..