Merak ettim babaniz sirma sacli mi?
Kellik anormal bir durum mu? Adam saglikli mi? Sana deger veriyor mu? Iyi mi vicdanli mi? Bunlar onemli.
Bakin annenizde de sac var ama uzgunum ki vicdanli degil. Bir insan kel diye nasil istenmez aklim almadi..
Keramet kılda olsaydı g.tte çıkmazdı diye bir söz duymuştum zamanında
Fırrrça gibi saçlı kocam var.
Boncuk çıkmadı ,kuş da kondurmuyor.
İstememesinin başka sebebi mi var acep
Açıkçası burda annemin dedikodusunu yapıyo gibi hissettiğim için üzgünüm. Ama biliyor musunuz kendisi evlenirken de böyle fiziki duruma çok takıldığı için seçici davranmış. Şimdi de benim seçimlerim konusunda seçici maalesef. Ona kızamıyorum, kötü niyetli deil biliyorum sadece sizin gibi ben de çok şaşırıyorum. Üzmeden çözmeye çalışırken kendim çok üzülüyorum. Ve bu sebepten birilerini üzersem sınanmaktan korkuyorum. Arkadaşıma annemin böyle bi düşüncesi olduğunu asla söylemedim incinmesin diye ve gerçekten utandım bunu söylemeye.
Annenize deyin ki; annecim, bence önemli olan kel olması ya da gür saçlı olması değil, asıl önemli olan erken boşalmaması
yahu iste kendince kizinin yanina yakistiramiyor anne oda ne yapsin, elalemin lafindan cekiniyor, bacilarinin kardeslerinin akrabalarinin elestirmesinden cakiniyor, bizde kel adam yasli kocamis adamdir imaji var cunku, ama artik 20 yasinda basliyor erkekler bu tarz sorunlar devir degisti kimsenin haberi yok. Yediginden ictiginden erkek kelde kaliyor kisirda oluyor azicik bunu fark etmeleri lazim. Hersey saglik ve genetik meselesi.
Vallahi yorumu görünce kahkaha attimAnnenize deyin ki; annecim, bence önemli olan kel olması ya da gür saçlı olması değil, asıl önemli olan erken boşalmaması
kellik genetiktir.
dikkat ederseniz bi erkeğin saçı babasınınki gibi dökülür.
babasının saçı mesela 35 yaşında dökülmüşse oğlununki de aynı yaşlarda dökülür.
anneniz torununa köytü gen aktarımı istemiyor demek ki
Trajikomik dedikleri bu olsa gerek, yorumlarınıza ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.
Açıkçası burda annemin dedikodusunu yapıyo gibi hissettiğim için üzgünüm. Ama biliyor musunuz kendisi evlenirken de böyle fiziki duruma çok takıldığı için seçici davranmış. Şimdi de benim seçimlerim konusunda seçici maalesef. Ona kızamıyorum, kötü niyetli deil biliyorum sadece sizin gibi ben de çok şaşırıyorum. Üzmeden çözmeye çalışırken kendim çok üzülüyorum. Ve bu sebepten birilerini üzersem sınanmaktan korkuyorum. Arkadaşıma annemin böyle bi düşüncesi olduğunu asla söylemedim incinmesin diye ve gerçekten utandım bunu söylemeye.
sevdiğim adam demişsiniz ya, demeyin bence. kendinizi kandırmayın. basbayağı sevmiyorsunuz. sevmek bu kadar, bu kadar kıldan tüyden bir meseleyi gündem etmez bi kere. yani adam işsiz, adam alkolik, adam şiddet eğilimli deseniz ya da hadi kıyısından adam yürüme, görme, konuşma engelli filan deseniz anlamaya çalışırım da saç engeli var diye soru işaretlerine kapılmak... değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?