Saç Kesim Şekilleri saci uzun olup da kisa sac icin cesaret isteyenler;)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
yapacagim sac sekli boyle olacak.. benim saclarda boyle kivircik...
$images (5).webp $images (9).webp $images (8).webp $images (7).webp $images (6).webp $images (3).webp $images (4).webp

ama aslinda esimin istedigi sac kesim ama benimde cesaret edemedigim $images (10).webp $images (2).webp $images (12).webp Eki Görüntüle 254852

ve son olarak sac rengimde $images (1).webp $images (13).webp $images (11).webp

:49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
daha önce hiç kısa kestirdin mi?
nasıl kıyacaksın saçlarına
çok kısa bir model ya
inşallah pişman olmazsın.

böyle bi konu vardı zaten
bence kestirmeyin
benim de belimdeydi ve kestirdim baya kısa
8 ay filan oldu
şimdi omuzlarımda
pişman oldum ama ya güzel kullanamıyorum

çok güzel görünüyor fotoda ama o saçlar uzun saçtan daha zor şekle giriyor.sürekli maşa föhn gerek.ben olsam cesaret edmezdim ii hoşda 2 ayda bir tekrar kestirmen gerekecek modelini koruması için bir yanlış kesim olsa tüm model altüst olcak.ama görünüm itibariyle çok güzle koaförüne güveniyosan neden olmasın birde saçın kıvırcıkmış kısalınca iice kıvırcaklaşıp kulaklarının üzerine çıkcak kabarcak kendimden biliyorum.saçım ne kadar kısa o kadar kıvırcık.ama kullnabilirim diyosan denemekte fayda var.

merhaba kızlar tesettürlüyüm ankarada sizin bildiğiniz kuaför varmı yaa saçlarımı kesecek iyi bi kuaför arıyorum belimdeki saçlarımı kısacık kestirecem cesareti topladım birde güzel bi saç kesimi yapan kuaför bulsam lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

kesimler çok hoş.. özelliklede oval suratlara çok yakışıyor bu modeller..
benimde saçlarım belimde.. kısacık kısacık katlarım var.. amaaa ben hiç sevmiyorum saçlarımı.. bende degişik kısa bişeyler istiyorum amaa cesaret edemiyorum.. :26:

merhaba kızlar tesettürlüyüm ankarada sizin bildiğiniz kuaför varmı yaa saçlarımı kesecek iyi bi kuaför arıyorum belimdeki saçlarımı kısacık kestirecem cesareti topladım birde güzel bi saç kesimi yapan kuaför bulsam lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

benim uzuuun zaman önce gittiğim bir yer var..
çok pahalı oldugunu düşündüğüm için bırakmıştım.. ama kesimlerii geeercekten çok güzeldii.. adamlar bu işi biliyordu gercektende.. tesettürlüler için ayrı elemanları varmı hatırlamıyorum her giden çok memnun kalıyorlardı.
ismi ahenk.. demet metrosunun taam yanında.. demette olması seni adatmasın çünküü, bahçeliden,ümitköyden,çankayadan gelen müşterileri vardı..
bundan 4 yıl önce 20 tl di kesim. şimdii 40 tl olmuştur diye tahmin ediyorum.. bunun tabi bide fönü var..

evren merak ettik ama saçlarını
belindeki saçını öyle kestirince pişman olmadın mı?
albüme koyarsan herkes göremez sonrada silersin.

evren merak ettik ama saçlarını
belindeki saçını öyle kestirince pişman olmadın mı?
albüme koyarsan herkes göremez sonrada silersin.

uzun saclardan ayrilmak biraz zor oluyo tabi. bi dusun alismissin kac senedir uzun saca. ama kisa sacta bi okadar rahat (dus yapinca zoruma gitmiyo sacimi yapmak)
canim yaa resim koymak isterdim ama esim istemiyo, obur resimlerimide silemiyorum malesef:50: ama bak sacimin sekli rihannanin ucuncu resmi gibi ama ben daha sacimi kivircik denemedim duz yapiyorum. ama arkasi falan hep onun gibi kisalttim...

Back
X