- 9 Şubat 2019
- 57
- 69
- 3
- 39
- Konu Sahibi beyazpapatya14
-
El ile yolunan saçlar çıkmıyor.Kızlar bu ara bunu da sorayım. Son zamanlar tez stresi filan derken saçlarım çok döküldü. Toplayınca resmen tepemde beyaz bir açıklık oluşuyor. Bir de stresten elim çok gidiyordu oraya. Bazen yolduğum da oluyordu. Şimdi bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Yani dökülen tekrar çıkar mı? Ne tavsiye edersiniz? Hindistan cevizi yağı diyorlar ama bilmiyorum işe yarar mı?
Tamamen dökülmüş saçlar da çıkar mı?Çörek otu yağı,kemik iliği ve tabiki minoxil..
Kesinlikle çıkar saçlar tekrar.
3 ay düzen şart ama
Bence çıkar kendim bu sorundan o kadar çektim ki yıllardır kel değildim ama seyrekti tepede acıklık başlamıştı önce cildiye gittim vitamin eksikliklerini tamamladım sonra da deneye deneye çok şükür buldumTamamen dökülmüş saçlar da çıkar mı?
Abim kel kaldı da
Bizimki öyle değil ama yaBence çıkar kendim bu sorundan o kadar çektim ki yıllardır kel değildim ama seyrekti tepede acıklık başlamıştı önce cildiye gittim vitamin eksikliklerini tamamladım sonra da deneye deneye çok şükür buldumafedersiniz kafama sürmediğim bişey kalmamıştı şükürler olsun düzeldi .
Trikotilomani (saç koparma hastalığı) psikolojik bir sorundur, bir uzman yardımı almanızı tavsiye ederim çünkü kopardığınız saçlar yeniden çıkmıyor açık kalır oralar, onun dışında kan değerlerinize baktırın, kansızlık, tiroid gibi sağlık sorunları saç dökülmesine neden olur, eğer sağlık sorununuz varsa tedavi edilmesi lazım ki saçlarınızdaki dökülme dursun, kansızlık vb sorunlarda dışarıdan istediğiniz ürünü kullanın bir işe yaramaz ne yazık ki.Kızlar bu ara bunu da sorayım. Son zamanlar tez stresi filan derken saçlarım çok döküldü. Toplayınca resmen tepemde beyaz bir açıklık oluşuyor. Bir de stresten elim çok gidiyordu oraya. Bazen yolduğum da oluyordu. Şimdi bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Yani dökülen tekrar çıkar mı? Ne tavsiye edersiniz? Hindistan cevizi yağı diyorlar ama bilmiyorum işe yarar mı?
Tamamen kelse olmaz minoxil bölgesel seyreklik için iyi ama kafaya taktırıyorsa ektirsin abiniz çok iyi sonuç aldı tanıdığımız bi abi çok doğal duruyorBizimki öyle değil ama ya
Son birkaç yıldır bildiğin kel yani
Birde ben ona son demlerinde sarımsak yağı terebentin gibi zibilyon tane yağ karışımı bişey söylemiştim. Kalanlar da onunla dökülmüş
Yengem "senin yüzünden kel kaldı kocam" diyordu
Ailedeki erkeklerde böyle bir sorun var mı? Genetik bir durum olabilir çünkü.Tamamen dökülmüş saçlar da çıkar mı?
Abim kel kaldı da
Abim takmıyor kiTamamen kelse olmaz minoxil bölgesel seyreklik için iyi ama kafaya taktırıyorsa ektirsin abiniz çok iyi sonuç aldı tanıdığımız bi abi çok doğal duruyor
YokAiledeki erkeklerde böyle bir sorun var mı? Genetik bir durum olabilir çünkü.
O zaman boşversin erkekte pekte sorun değil kellik ama erkeklerde saç ekimi baya iyi böyle bir çare olması çok güzelAbim takmıyor ki
Karısı takıyor
Ne yaptın adama diye soruyorlarmış
Saç ekimi de zormuş ya
Ameliyathane de saatlerce durmak
Ay yapamaz o
Kan değerlerine baktırdı mı? Saçların dökülmesine neden olacak bir sağlık sorunu var mı?Yok
Babamın saçları o kadar gür ki
Onun için göze batıyor zaten abimde :)
Yıllardır saç dökülmesi problemim vardı, artık ileri seviyeye ulaştı ve açıklıklar felaketti.Trikotilomani (saç koparma hastalığı) psikolojik bir sorundur, bir uzman yardımı almanızı tavsiye ederim çünkü kopardığınız saçlar yeniden çıkmıyor açık kalır oralar, onun dışında kan değerlerinize baktırın, kansızlık, tiroid gibi sağlık sorunları saç dökülmesine neden olur, eğer sağlık sorununuz varsa tedavi edilmesi lazım ki saçlarınızdaki dökülme dursun, kansızlık vb sorunlarda dışarıdan istediğiniz ürünü kullanın bir işe yaramaz ne yazık ki.
Çok geçmiş olsun, erkek tipi dökülme mi oluyordu? Bence de çoğu saç dökülmesinin altında mutlaka bir sağlık sorunu oluyor, aileden gelen genetik saç seyrekliği, mevsimsel veya gebelik nedeniyle dökülmeler zaten kendini belli ediyor ve ileri seviye bir dökülme olmuyor.Yıllardır saç dökülmesi problemim vardı, artık ileri seviyeye ulaştı ve açıklıklar felaketti.
Gen hastasıymışım uzun uzun yazmayayım fakat 677 ve 1298 geni bozuk olduğunda vücut B12 ve folik asit üretmiyormuş.
Damarlarımı, kan pihti ve vücudumda B12 ve folik asit seviyemi etkiliyormuş.
Bı iki vitamini aynı anda almazsamda hangisini almazsam o vitamin seviyesi 0 Ra iniyor.
Saç dökülmemi bunlar sağlıyormuş.
Hamileliğimde öğrendim bu ciddi rahatsızlıklarımı, ölene kadar bu iki vitamini alacağım ve saçlarım inanılmaz olarak yerine geldi, açıklıktan eser yok. Ve saçlarım dökülmüyor.
Benim herkese tavsiyem saç dökülmesi sağlık sorununa delalet kadınlarda, mutlaka genetiğe baktırın.
Evet artık tepem o kadar açılmıştı ki eşim bı gün kredi kartını önüme attı acil git doktora ne gerekiyorsa yaptır dedi düşünün durumumu keşke bı foton olsaydı da ekleyebilseydim.Çok geçmiş olsun, erkek tipi dökülme mi oluyordu? Bence de çoğu saç dökülmesinin altında mutlaka bir sağlık sorunu oluyor, aileden gelen genetik saç seyrekliği, mevsimsel veya gebelik nedeniyle dökülmeler zaten kendini belli ediyor ve ileri seviye bir dökülme olmuyor.
Çam terebentin. İnş çıkar ya daha bu yaşta kafam kel kaldıAktardan çam terebentin alıp kullanırsanız yeniden çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?