Saclariniz ne kadar dökülüyor bilmiyorum. Fakat benim saclarim.oylee cok dökülüyor du ki yataktan kalkinca inanin yatakta bir kafa var gibi ürkütücü gözüküyordu. (Ama basimda aralik bosluk gözükmüyordu)Merhaba. Saç dökülmeme çare bulamadım ve tavsiye üzerine doktora gittim. Doktor baktıktan sonra saçların intihar ediyor dedi. Eğer saçlarını kısa,toplanmayacak şekilde kestirmezsen,vereceğim hiçbir tedavi işe yaramayacak dedi. Elbette kestireceğim ama tesettürlüyüm ben. Nasıl olacak işin o kısmı bilmiyorum. Kısa saça sahip tesettürlü hanımlar,saçınızı bone ile nasıl şekillendiriyorsunuz? Şalınızı,eşarbınızı nasıl bağlıyorsunuz?
Çok teşekkürler. Benim gür ve güzel saçlarım vardı.Ama şimdi kafama dokunduğumda saç değil,sert bir kafa derisi hissediyorum artık. Ciddi açılmalarım var. Dediğiniz yöntemleri daha önce de kullandım. Sonuç alır gibi oldum ama tam bir toparlama sağlayamadım.Saclariniz ne kadar dökülüyor bilmiyorum. Fakat benim saclarim.oylee cok dökülüyor du ki yataktan kalkinca inanin yatakta bir kafa var gibi ürkütücü gözüküyordu. (Ama basimda aralik bosluk gözükmüyordu)
Vitamin demir d vitamini ozel.sampuan sac kremi falan yazdi doktor. Simdi cok şükür cok daha iyi.
Tesettürlü degilim ama tesettürlü arkadaslarimun bonenin icine ense kismina corap yuvarlayip taktiklarini görmüştüm saç gibi. Belki işinize yarar. Cok geçmiş olsun.. allah sifa versin inşallah ❤
Benimde baya dökülüyor ve inceldiler eskiden baya gürdü saçlarım.Saclariniz ne kadar dökülüyor bilmiyorum. Fakat benim saclarim.oylee cok dökülüyor du ki yataktan kalkinca inanin yatakta bir kafa var gibi ürkütücü gözüküyordu. (Ama basimda aralik bosluk gözükmüyordu)
Vitamin demir d vitamini ozel.sampuan sac kremi falan yazdi doktor. Simdi cok şükür cok daha iyi.
Tesettürlü degilim ama tesettürlü arkadaslarimun bonenin icine ense kismina corap yuvarlayip taktiklarini görmüştüm saç gibi. Belki işinize yarar. Cok geçmiş olsun.. allah sifa versin inşallah ❤
Ayni dertten muzdaribim.Ben de ögrenebilirmiyim sampuani?Benimde baya dökülüyor ve inceldiler eskiden baya gürdü saçlarım.
Şampuan ve saç kremini bana yazabilir misiniz
özelden de olur
D vitamini kullanıyorum zaten
Saçlar kısa olunca bonenin sağından solundan çıkıyor, bone kayıyor, eşarp kayıyor.konudan bağımsız olarak ve sırf merakımdan sormak istiyorum. neden ille topuz görüntüsü olması gerekiyor ki? yani normal bone üzerine eşarp takınca olmuyor mu?
Sağlık sorunum olsa en son düşüneceğim şey eşarbıma nasıl şekil vereceğim olurdu.Merhaba. Saç dökülmeme çare bulamadım ve tavsiye üzerine doktora gittim. Doktor baktıktan sonra saçların intihar ediyor dedi. Eğer saçlarını kısa,toplanmayacak şekilde kestirmezsen,vereceğim hiçbir tedavi işe yaramayacak dedi. Elbette kestireceğim ama tesettürlüyüm ben. Nasıl olacak işin o kısmı bilmiyorum. Kısa saça sahip tesettürlü hanımlar,saçınızı bone ile nasıl şekillendiriyorsunuz? Şalınızı,eşarbınızı nasıl bağlıyorsunuz?
Ne alaka Tesettürlü kadınlar 7/24 öyle gezmiyorkiTesettürden sağlığını yitiriyordur zaten. Kapalı kalması, sürekli bir beze sürtmesi, güneş görmemesi gibi sebeplerden. Uzun süre kapalı olanlarda oluyor.
.... dan ay takvimine göre saç kesim tarihlerini öğrenin.Merhaba. Saç dökülmeme çare bulamadım ve tavsiye üzerine doktora gittim. Doktor baktıktan sonra saçların intihar ediyor dedi. Eğer saçlarını kısa,toplanmayacak şekilde kestirmezsen,vereceğim hiçbir tedavi işe yaramayacak dedi. Elbette kestireceğim ama tesettürlüyüm ben. Nasıl olacak işin o kısmı bilmiyorum. Kısa saça sahip tesettürlü hanımlar,saçınızı bone ile nasıl şekillendiriyorsunuz? Şalınızı,eşarbınızı nasıl bağlıyorsunuz?
Tesettürden sağlığını yitiriyordur zaten. Kapalı kalması, sürekli bir beze sürtmesi, güneş görmemesi gibi sebeplerden. Uzun süre kapalı olanlarda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?