aslında 9lukla güvenli şekilde ilerlemen en iyisi zaten 12 yoğun açıcı kullandığından en az koyu sarıya kadar açılacak saçlar
eğer doğal saç rengin kolay açılan çok koyu olmayan bir renkse iş sarı bile olabilir:)
rengi acık kestane ama cok cabuk acılıyor bakalım ne cıkıcak fotografları paylaşıcm hemen
merakla bekliyorum:))
açık kestaneyse muhtemelen sarı olur:)
bikerede mucize beklmiyorum tabi ama en azından sarıya yaklaşsa yeter:)
ayşeee boyadınmı canım saçını merakla bekliyorum
akınnda
yok canım boyalar sabahtan gelicek kargoda bu akşam boyicaz.ama cok kararsızım su gümüş ve mavi boyada koyulaştırıyormuş ama cok yüksek tutmşicam oranını sen naptın???
valla bende boyaların gelmesini bekliyorum,sipariş verdim ama arayan soran yok nası bi site anlamadım:44:ya bende o yorumları okudum ama,benim aldığım renk baya açık o yüzden koyu olucağını sanmıyorum ekstra açıcı bej sarı aldım,oksidanı falan yüksek..bilmiyorumki boyayınca görücez sonucu anca
ben dün aradım kargoya verdiklerini söylediler takip edebilirsin siparişlerimden.ben %12kiik kullanamıcam sacı cok yormak istemiyorum %9 daha ideal uçlar fena çünkü benİm...
bakıyorum işleme alındı diyo,bugün ararlar belkide..yok bende 12 lik kullanamam,2 tane 9 luk aldım
ne kadar oksidan koyucan canım ?aramıyorlar ya ben bekledim arayan sorn yok hatta aldıgım akşamda aradım acan falanda dün ulaşabilidim acil oldugunu söledim kargoya verdiler
ayy 10 günde gelmez desene,kaç kerede mesaj attım destek departmanına...1 kutu koyucam ben,öbürünü sonradan kullanırım diye aldım,burda 9 luk oksidan bulamamıştım çünkü,uzun zamandır gelmiyomuş
cok ilgisiz bi site.belkide boyalarımız farklı ya ellerinde yoktur oda olabilir .bugun veririler canım seninkinide..
inşallah..beklemekten başka bi çare yok,burda bulamadım çünkü,dün bi yerde sordum mavi boya varmı diye mavi siyah var diyo bana delimi ne
inş ya seninkinde cok merakediyorum nasıl olcak bnada birisi mavi yok yeşil var olurmu demişti:)var ölecatlaklar
bende çok sabırsızım,bi arayıp sorıyım bari..bide ben naptım biliyomusun ilk önce havaleli sipariş seçtim,onu iptal edemedim sonrada kapıda ödemeli seçtim...ikiside işleme alındı diyo,e parayı yatırmadan boya göndermezler heralde,inşallah bişey olmaz
bence güzel olmus bikaç boyamadan sonra da renk daha da güzelleşecektir:)arkadaslar sacımı boyadım :9boyamadan önceki halim bu sabah cektim boyadıktan sonrası az önce cektim sizce nasıl olmuş???*
arkadaslar sacımı boyadım :9boyamadan önceki halim bu sabah cektim boyadıktan sonrası az önce cektim sizce nasıl olmuş???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?