diplerede sürmüşmüydün kınayı? oralar olmamış gibi..
bide zaten kına boyanın üstüne tutmaz diye biliyorum ben, kınanın üstünede boya tutmaz hatta.. ama yinede altı kısımlara bir sıcaklık katmış daha yumuşak bir renk olmuş bence.. güneşte de ışıl ışıl görünür. saçada bir zararı yok
Saçında boya varsa diplerle boyalı kısımların aynı renk olması imkansız. Çünkü kına direk saçın içine nüfuz etmez normal boya gibi. Zeminde hangi renk varsa ona bağlanır. Saçının tümüne yaparsan dipleri koyu olur ve önceden boyanmış kısımları kızıl olur
Bende eskiden açık kahve boya vardı ve yaptım. Sen bilirsin hepsine yapabilirsin renk farkı olur ama
Çiviti nereden temin ediyorsun acaba?
Karıştırdığın miktara göre kınayı kahve veya siyah yapıyor, zararsız bir boya ve mavi renkli. Ben kına konusunda doktora yapacam da nerdeyse :) baya araştırdım. Ben aktara sormadım hiç bir sorayım bakalım
adaçayı , limon .
katma sebebin neydi? daha önce hiç duymamıştım.? faydaları nelerr?:2:
Canım çivit karıştırılıyor kendi başına sonra kınaya katılıyor. Fakat çiviti de karıştırdıktan sonra karışımın bekletilmeyip sürülmesi gerekiyormuş hemen
Bence çok hoş bir bakır olmuş :)
Tarifini alabilirim senden :)
arkadaşlar sabahtan limon suyu ve adaçayıyla hazırladığım kınayı akşam saçımın azcık bir kısmına sürerek ( annem sağolsun =)) uyudum =) bi 8 saat kadar saçımda kaldı kına. saçımın diplerş kendi rengi geri kalan kısmı koyu sarı. çıkan renkse şöyle:
Eki Görüntüle 331894 Eki Görüntüle 331896
flashsız ve flashlı çekimleri ekledim. yalnız kendi saç rengimde tutmamış gibi? ya da iyi sürülmemiş mi acaba ? bilemedim.
yorumlarınız kızlar? hepsini kınalasam güzel olur mu sizce?
uwww renk çok hoş durmuşşş
sağol canım sabah baktım kınaya üzerinde hafif kahverengileşme vardı ama anca akşama kullanabilicem. kullanmadan önce ne kadar çivit eklesem bi fikrin var mı acaba ? hani böyle bakır kahve bi ton yakalasam süper olur ama kırmızı artı mavi mor olmasın da=))
Canım az katman gerek ama ölçü olarak bilemedim. Kullandığın kınaya göre değişir çünkü. Bir de ben çivit kullanmadım daha önce. Kına hakkında çok deneyimim oldu beş yıldır yaptığım için ama çivit maalesefTek bildiğim çok katarsan siyaha yakınlaşacağı renginin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?