Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet koyabilirim ama çektiğim fotoğraflarda saçım başka bi renk çıktı hep, yine yarın koyucam bi tane ben en son sacımı 5.1 gibi bi renge boyamistim hatirlamiyorum ama koyu bi renkti sonra o boya akti ve su an saclarim uclari acik renk ama boyle o akmis boyanin rengi turuncu turuncu ben sacimi koyu renge boyatmak istemiyorum boyle ombre gibi duruyor ama boyle turuncu parlamasin istiyorum sarı parlasa bile olur cila ya da silver sampuan deneyecegim ama silver sampuan bulamadim ne onerirsiniz baska?Seni üzmek istemem ama biraz zor, çünkü koyuymuş saç rengin. Tam olarak nasıl bir renk, fotoğraf koyma şansın var mı?
peki bu küllü boya 5.1 mi olucak yoksa 7.1 gibi acik renkler mi bi de baska bi yerde okumustum cilanin icine bi yemek kasigi oksidan kreminden koyun demisler farkı ne ki
Oncelikle kaliteli bi kuafore gitceksin.paraya kiycan tabi. Once tek bi renge cevircek ki bu genelde koyu renkle oluyo. Sonra acilcak.yavas yavas sacin uzunsa kestirebilirsinSaçımda ciddi bi bakulurunculuk kızıllık var ya 3u bir arada var evet ben hepsi gitsin bebeksi küllü bi renk olsun istiyorum saclarim su an koyu renk ama yansima olarak boyle yansiyor lutfen yardim edin
siz tam olarak ne renk istiyorsunuz açık kahve mi kumral mı? oksidan koyarsanız kendi doğal saçlarınızın tonu açılır. o nedenle cile oksidansız yapılıyor ki sadece saçtaki yansıma rengi düzeltilsin.
Oncelikle kaliteli bi kuafore gitceksin.paraya kiycan tabi. Once tek bi renge cevircek ki bu genelde koyu renkle oluyo. Sonra acilcak.yavas yavas sacin uzunsa kestirebilirsin
Nerde oturuyosun cnmYani sonunda ombre dusunuyorum simdilik su kizilliklar gitsin istiyorum hangi numarayi alayim bi de kac dakika bekletmem gerek bu cilayi?
Ya zaten kuaforler bu hale getirdiGercekten guvenebilcegim bi kuafor olsa hic ugrasmam
![]()
Canim koyu kahverengine boya tam tutsun sonra aradan 1 ay gectikten sonra kullu bi renge boyarsinİzmir yada istanbul olsa eyvallah da