• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı sacimi acik birakmak istiyorum

arkadaSHE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
191
0
96
Ankara
Mayıs sonundaki düğün için saçımı açık olarak kullansam çok mu rahatsız eder. Havalar çok sıcak olmaz diye düşünüyorum ve saçım uzun açık kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım:31:
Tavsiyelerini bekliyorum:21:

canıımmm :)
ben de aynı dertten muzdaribim :S
ben de yıllardır uzattım saçlarımı neredeyse belime gelecek. hep açık saç istedim ama benim düğünüm de temmuzda.. hem sıcak olacağını düşünmeye başladım hem de açık saçta öyle çok değişik model olmuyor ya. bukle yapıp bırakıyorlar. ama topuz olunca en azından değişik toplanıyor filan..

karar verdim senin topikinde ikimiz de çözüm arayalım :)
olur mu :):):):)

bence açık bırakılan saç sıcakta zor anlar yaşatabilir

Son düzenleme:
canıımmm :)
ben de aynı dertten muzdaribim :S
ben de yıllardır uzattım saçlarımı neredeyse belime gelecek. hep açık saç istedim ama benim düğünüm de temmuzda.. hem sıcak olacağını düşünmeye başladım hem de açık saçta öyle çok değişik model olmuyor ya. bukle yapıp bırakıyorlar. ama topuz olunca en azından değişik toplanıyor filan..

karar verdim senin topikinde ikimiz de çözüm arayalım :)
olur mu :):):):)

Canım ya valla düşün düşün insan karar veremiyor. Bi yandan açık istiyorum bana açık daha çok yakışıyo.Bi yandan toplamak istiyorum daha farklı model seçenekleri var:31:
ee nasıl yapcaz kuzum :31:
Kuaför buldun mu kendine canım hangi şehirsin bu arada:90:

kızlar açık saç olunca rahat olmuyo ve dağılması daha kolay oluyo benım kınada açıktı tecrubelıyım yanı ama duğunde topluydu ve ınanılmaz rahat ettım tabı topuzdan topuza fark var.İnanın tercıhım çok doğruydu ve benım duğunum kışın oldu yazı hıç duşunemıyorum açık saçla

Canım ya valla düşün düşün insan karar veremiyor. Bi yandan açık istiyorum bana açık daha çok yakışıyo.Bi yandan toplamak istiyorum daha farklı model seçenekleri var:31:
ee nasıl yapcaz kuzum :31:
Kuaför buldun mu kendine canım hangi şehirsin bu arada:90:

Canım mesaj hakkım yok o yüzden buraya cvp yazabiliorum:72:
Ankara da yaşıyorum benim de nişanlımın arkadaşı kuaför o yapacak:66:
İnşallah herşey güzel olur hepimiz için:90:

kızlar açık saç olunca rahat olmuyo ve dağılması daha kolay oluyo benım kınada açıktı tecrubelıyım yanı ama duğunde topluydu ve ınanılmaz rahat ettım tabı topuzdan topuza fark var.İnanın tercıhım çok doğruydu ve benım duğunum kışın oldu yazı hıç duşunemıyorum açık saçla

Çok tşk ederim tavsiyen için canım:71:

mayıs 21 düğünüm benimde yüzüm miyon topuz oldumu lise öğrencileri gibi oluyorum küçük görünmek istemiyorum .)) açık istiyorum ben çokta sıcak olmuyor mayıs ayı diye düşünüyorum gerçi postij olacak benim çünkü saçlarım çok seyrek ve az

mayıs 21 düğünüm benimde yüzüm miyon topuz oldumu lise öğrencileri gibi oluyorum küçük görünmek istemiyorum .)) açık istiyorum ben çokta sıcak olmuyor mayıs ayı diye düşünüyorum gerçi postij olacak benim çünkü saçlarım çok seyrek ve az

Canım bütün yazdığın şeylerde seninle aynıyız:1::1:
Çok ortak yönümüz varmış:80::80:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..Bu sebeple konunuz Gelinbasi ve Gelin Taci başlığına taşınmıştır.

eee kızlar ne karar verdiniz beni de alın aranıza.açık mı topuz mu?:)))ben de karar veremedim.yüzüm yuvarlak ve küçük alnımsa geniş.toplayınca kabak gibi oluyorum.açık daha çok yakışıyor.

ama gördüğüm kadarıyla gelinlere çoğunlukla toplu saç yakışıyor daha asil duruyor sanki

bu arada açık saç isteyip de sıcaktan bozulmasından yakınıyorsunuz sanırım.saçınız kalın telli ve dalgalıysa bişi olmaz.çok düzse azıcık bozulur.tabi bi de hangi saç olursa olsun rahat hissetmek önemli.

benimle aynı durumda olan varmış çok mutlu oldum :) düğünüm temmuzda nişanlım ısrarla açık saç istiyo açık saç modeli yok herkesin aynı çok aradım ama değişik bişey bulamadım ne yapacağımı şaşırdım:43:

hiç sıkıntı yapma konu sahibi arkadaşım 30 mayısta evlendim ve saşlarım açıktı düğünüm gündüz saat 15.00 deydi hiç bir osun yaşamadım hiç bunalmadım ve bide biz düğünden sonra arkaşlarla bir yerlere gittik sabahın 6 da yapılmaya başlayan saçlarım gecenin birine kadar ne bozuldu nede bişey oldu...
mayıs ayı sıcaklık açısından o kadarda endişe edilecek bir ay deil bence

yaz sıcağında saçını açık bırakmaya çekinenlere fransız topuzu modellerine bakmalarını öneririm :16:

Back
X