- 17 Temmuz 2023
- 12
- 10
- 8
- 41
- Konu Sahibi meseagaci23
-
Teşekkür ederim var tabiki. İşte yine de konuşan olucak. Ondan takmamayi ogrenicemBenim is arkadaşım nasıl yaptı anlatayım. Çok stres olacağını söyledi, biz de güvendiği birkaç arkadaşı olarak 1 hafta izin aldırdık işten. O sırada da hepimiz tek tek ofisteki kişilerle konuşup durumu anlattık ve ofise geldiği zaman lütfen bu konu hic yokmuş gibi davranın ve soru sormayın dedik. Baya baya rahat geçirdi bu dönemi. Asıl evli olsan ve eşinin gönlü olmasa zor olurdu ama dış kapının mandalları için hiç düşünme. Bu şekilde önden haber verecek birkaç arkadaşın varsa yardımcı olsunlar.
Asıl kötü bir şey yapıyormuş gibi bu kadar seramoniye çevirmesi sıkıntı. Kendisi ne kadar normalleştirir rahat davranırsa herkes de o kadar saygı duyarBenim is arkadaşım nasıl yaptı anlatayım. Çok stres olacağını söyledi, biz de güvendiği birkaç arkadaşı olarak 1 hafta izin aldırdık işten. O sırada da hepimiz tek tek ofisteki kişilerle konuşup durumu anlattık ve ofise geldiği zaman lütfen bu konu hic yokmuş gibi davranın ve soru sormayın dedik. Baya baya rahat geçirdi bu dönemi. Asıl evli olsan ve eşinin gönlü olmasa zor olurdu ama dış kapının mandalları için hiç düşünme. Bu şekilde önden haber verecek birkaç arkadaşın varsa yardımcı olsunlar.
Bu konuşan olacak takıntısini da hiç anlamam. Ben de konuşuyorum değişik bir şey olunca, siz de konuşuyorsunuz muhtemelen. Kötü niyetinizden mi? Ya da hayatınızın merkezi bu konu mu oluyor? Yoo. Öylesine. Karşıdaki kişi onu bu kadar taktığınızı bilse inanamaz yani.Teşekkür ederim var tabiki. İşte yine de konuşan olucak. Ondan takmamayi ogrenicem
Bu konuda hiçbir soru ve yorum duymak istemiyorum dediği için böyle yaptık. 1 tane bile yorum yapan olmadı. Diğer türlü istemediği sorulara cevap vermek, istemediği yorumları destek için bile olsa duymak zorunda kalacaktı. Çünkü insanlar bunu düşünemiyor.Asıl kötü bir şey yapıyormuş gibi bu kadar seramoniye çevirmesi sıkıntı. Kendisi ne kadar normalleştirir rahat davranırsa herkes de o kadar saygı duyar
Bu konuda hiçbir soru ve yorum duymak istemiyorum dediği için böyle yaptık. 1 tane bile yorum yapan olmadı. Diğer türlü istemediği sorulara cevap vermek, istemediği yorumları destek için bile olsa duymak zorunda kalacaktı. Çünkü insanlar bunu düşüYoo bence çok iyi olmuş benim de aradığım bu şekilde bir yardim aslında. Nefret ediyorum konuşmalardan ama dediğiniz gibi ben de konuşuyorum herkes konuşuyor. Hayatımda zerre olmayan insanların yorumları ne kadar da takıyoruzBu konuda hiçbir soru ve yorum duymak istemiyorum dediği için böyle yaptık. 1 tane bile yorum yapan olmadı. Diğer türlü istemediği sorulara cevap vermek, istemediği yorumları destek için bile olsa duymak zorunda kalacaktı. Çünkü insanlar bunu düşünemiyor.
Aynen bizde birileri hakkında yorum yapar konusuruzBu konuşan olacak takıntısini da hiç anlamam. Ben de konuşuyorum değişik bir şey olunca, siz de konuşuyorsunuz muhtemelen. Kötü niyetinizden mi? Ya da hayatınızın merkezi bu konu mu oluyor? Yoo. Öylesine. Karşıdaki kişi onu bu kadar taktığınızı bilse inanamaz yani.
Benim çevremde çok fazla insan açıldı ya da kapandı. Bu tür şeyler aniden yapılıyor zaten ve radikal çıkışlar. Ama gözlemlediğim kendileri ne kadar normal ve özgüvenli durdularsa o kadar saygı gördüler 2 durumda da. Hangileri ezilip büzüldülerse o kadar sorgulandılar. Velhasıl densiz insanlar özgüvensizlik ve tedirginlik kokusunu iyi alırlar. Onlara o kozu vermemek en kesin çözümdür her konudaBu konuda hiçbir soru ve yorum duymak istemiyorum dediği için böyle yaptık. 1 tane bile yorum yapan olmadı. Diğer türlü istemediği sorulara cevap vermek, istemediği yorumları destek için bile olsa duymak zorunda kalacaktı. Çünkü insanlar bunu düşünemiyor.
Kizlar merhaba. Ben 37 yaşında çalışan bir bayanım. Eşimden ayrıldım eşimin isteğiyle tabiki benim de içimde vardı kapandım. evliykende bu istek vardı (açılma isteği) ama sürekli içini susturuyordum. Son zamanlarda bu isteğimi durduramiyorum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Gelecek tepkilerden hep geri adım atıyorumtabi bu tepkiler o ilk gün goreceklerin teokileri. Biraz çekingen ve utangaç biriyim belki de ondan. yoksa cevrmdeki bir sürü kişi açık. Bir ara kendimi durduruyorum sonra yine bu istek geliyor. Tabiki bu farz bunu biliyorum ama bu istek bir türlü gitmiyor..sonra O ilk gün dışarı nasıl cikicam diye bu içimde büyüyor büyüyor sonra aman tamam diyorum ama artık içimden dediğim gibi durduramiyorum. Ne bileyim biseyler yazın istedim kırmadan dökmeden saygı çerçevesinde.
Biraz beklentilerle ilgili sanırım. Kimisi sırf destek olanların yorumunu bile duymak isteyebilir. Ben mesela insanların fikirlerini önemsemediğim ve duymak istemediğim için bu şekilde önden haber verilmesini mantıklı bulmuştum.Benim çevremde çok fazla insan açıldı ya da kapandı. Bu tür şeyler aniden yapılıyor zaten ve radikal çıkışlar. Ama gözlemlediğim kendileri ne kadar normal ve özgüvenli durdularsa o kadar saygı gördüler 2 durumda da. Hangileri ezilip büzüldülerse o kadar sorgulandılar. Velhasıl densiz insanlar özgüvensizlik ve tedirginlik kokusunu iyi alırlar. Onlara o kozu vermemek en kesin çözümdür her konuda
Bizim iş yerinden bir abla açtı saçını, kimse de soru sormadı yan gözle bakmadı. Herkesin kendi meselesi, kime ne. Saç senin, tercih senin...Kizlar merhaba. Ben 37 yaşında çalışan bir bayanım. Eşimden ayrıldım eşimin isteğiyle tabiki benim de içimde vardı kapandım. evliykende bu istek vardı (açılma isteği) ama sürekli içini susturuyordum. Son zamanlarda bu isteğimi durduramiyorum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Gelecek tepkilerden hep geri adım atıyorumtabi bu tepkiler o ilk gün goreceklerin teokileri. Biraz çekingen ve utangaç biriyim belki de ondan. yoksa cevrmdeki bir sürü kişi açık. Bir ara kendimi durduruyorum sonra yine bu istek geliyor. Tabiki bu farz bunu biliyorum ama bu istek bir türlü gitmiyor..sonra O ilk gün dışarı nasıl cikicam diye bu içimde büyüyor büyüyor sonra aman tamam diyorum ama artık içimden dediğim gibi durduramiyorum. Ne bileyim biseyler yazın istedim kırmadan dökmeden saygı çerçevesinde.
Valla bi an düşündüm böyle bir şey yapacağımı önden haber verip izne ayrıldığımı. Muhtemelen konuşmalar şöyle olurduBiraz beklentilerle ilgili sanırım. Kimisi sırf destek olanların yorumunu bile duymak isteyebilir. Ben mesela insanların fikirlerini önemsemediğim ve duymak istemediğim için bu şekilde önden haber verilmesini mantıklı bulmuştum.
O konuşmaları her konuda yapıyorlar ki. Eşinden ayrılmak istesen, evini değiştirsen, çocuk yapsan/yapmasan.. uzar gider örnekler ama onlar bir türlü susmazlarValla bi an düşündüm böyle bir şey yapacağımı önden haber verip izne ayrıldığımı. Muhtemelen konuşmalar şöyle olurdu
Irmak açılacakmış
Yaa ondan mı izne ayrılmış
E tabi tembihlemiş kızları önden ortamı alıştırsınlar diye. Çekiniyor demek ki
Çekiniyordur tabii canım
O kadar takıyorsan yapma yani
Yani bence de saçmalık
Bakalım nasıl duracak
Görücez bakalım
Aman neyse gıybet etmeyelim şimdi günahı boynuna
Yani ben de onu diyorum en doğrusu hiç sallamıyormuş gibi yapmak hatta yapabiliyorsan hiç sallamamakO konuşmaları her konuda yapıyorlar ki. Eşinden ayrılmak istesen, evini değiştirsen, çocuk yapsan/yapmasan.. uzar gider örnekler ama onlar bir türlü susmazlar
Bu kadar buna neden takılalim ki? Sonuçta insan sorularla muhattap olmak istemiyorsa bu bir çözüm. Arkadan isteyen istediğini desin gerçekten hiç umrumda olmazdı. Bilemiyorum gerçekten tarz meselesi. Ben bu konumda olsam bana kimse bir şey sormasın derdim ama cekinmekten eziklikten falan değil, insanların değersiz fikirleri umrumda olmadığı ve bu konuda fikirlerini duymak istemediğim içinValla bi an düşündüm böyle bir şey yapacağımı önden haber verip izne ayrıldığımı. Muhtemelen konuşmalar şöyle olurdu
Irmak açılacakmış
Çekiniyordur tabii canım
Yani bence de saçmalık
Bakalım nasıl duracak
Görücez bakalım
Valla bi an düşündüm böyle bir şey yapacağımı önden haber verip izne ayrıldığımı. Muhtemelen konuşmalar şöyle olurdu
Irmak açılacakmış
Çekiniyordur tabii canım
Yani bence de saçmalık
Bakalım nasıl duracak
Görücez bakalım
SusmayacaklarO konuşmaları her konuda yapıyorlar ki. Eşinden ayrılmak istesen, evini değiştirsen, çocuk yapsan/yapmasan.. uzar gider örnekler ama onlar bir türlü susmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?