- 17 Temmuz 2023
- 12
- 10
- 8
- 41
- Konu Sahibi meseagaci23
-
Kız allah iyligini versin, başlığı görünce saçin dolaşti da açamadın sandım, kozmetik önermeye geldimKizlar merhaba. Ben 37 yaşında çalışan bir bayanım. Eşimden ayrıldım eşimin isteğiyle tabiki benim de içimde vardı kapandım. evliykende bu istek vardı (açılma isteği) ama sürekli içini susturuyordum. Son zamanlarda bu isteğimi durduramiyorum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Gelecek tepkilerden hep geri adım atıyorumtabi bu tepkiler o ilk gün goreceklerin teokileri. Biraz çekingen ve utangaç biriyim belki de ondan. yoksa cevrmdeki bir sürü kişi açık. Bir ara kendimi durduruyorum sonra yine bu istek geliyor. Tabiki bu farz bunu biliyorum ama bu istek bir türlü gitmiyor..sonra O ilk gün dışarı nasıl cikicam diye bu içimde büyüyor büyüyor sonra aman tamam diyorum ama artık içimden dediğim gibi durduramiyorum. Ne bileyim biseyler yazın istedim kırmadan dökmeden saygı çerçevesinde.
İlk gün şaşırırlar, sonra alışırlar. Aslında bu kadar basitKizlar merhaba. Ben 37 yaşında çalışan bir bayanım. Eşimden ayrıldım eşimin isteğiyle tabiki benim de içimde vardı kapandım. evliykende bu istek vardı (açılma isteği) ama sürekli içini susturuyordum. Son zamanlarda bu isteğimi durduramiyorum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Gelecek tepkilerden hep geri adım atıyorumtabi bu tepkiler o ilk gün goreceklerin teokileri. Biraz çekingen ve utangaç biriyim belki de ondan. yoksa cevrmdeki bir sürü kişi açık. Bir ara kendimi durduruyorum sonra yine bu istek geliyor. Tabiki bu farz bunu biliyorum ama bu istek bir türlü gitmiyor..sonra O ilk gün dışarı nasıl cikicam diye bu içimde büyüyor büyüyor sonra aman tamam diyorum ama artık içimden dediğim gibi durduramiyorum. Ne bileyim biseyler yazın istedim kırmadan dökmeden saygı çerçevesinde.
Heh ofise girer girmez aynen bunu söyle ki hiç fark etmeyecek adamlar bile 2 yıl dedikodunu yapsınBen de diyorum o ilk gün içeri girdiğimde kimse benim hakkımda konuşmasın ben böyle uygun gördüm mu desem. Ya da hiç bişey demeyip yoluam devam edeyim. yok konuşanlara susturmak için hakkımı helal etmiyorum mu desem anca öyle susarlar o da belki
Heh aynen bunu söyle ki hiç fark etmeyecek adamlar bile 2 yıl dedikodunu yapsın
Birşey soran olursa, “açılmak istedim ve açıldım, bu cevap sizin için yeterli mi” dersin.Ben de diyorum o ilk gün içeri girdiğimde kimse benim hakkımda konuşmasın ben böyle uygun gördüm mu desem. Ya da hiç bişey demeyip yoluam devam edeyim. yok konuşanlara susturmak için hakkımı helal etmiyorum mu desem anca öyle susarlar o da
Nasıl mutlu olacaksak degıl de biraz da dine uygun yasamak lazım.Bu hayata bir kere geliyoruz.
El elalem ne der diye düşünmeyin , el elalem önce kendi kapısının önünü süpürsün .
Nasıl istiyorsanız , nasıl mutlu olacaksanız onu yapın.
Peki bir şey sorucam açılma isteğiniz daha güzel görünmek mi? Yani açıkları daha mı güzel buluyorsunuz yoksa başörtünün sizi kısıtladığını mı düşünüyorsunuz mesela sportiflik açıdan. Ya da örtü takıp çıkması zor mu geliyor üşengeçlik gibisinden. Ya da insanların başörtülüler hakkında olumsuz yorumları varsa dışlanmak istemediğinizden mi içten içe açılmak istiyorsunuz? Şimdi ana sebep önemli. Kendinizce neden açılmak istiyorum acaba diye düşündünüz mü hiç? Ona göre fikir vereyimKizlar merhaba. Ben 37 yaşında çalışan bir bayanım. Eşimden ayrıldım eşimin isteğiyle tabiki benim de içimde vardı kapandım. evliykende bu istek vardı (açılma isteği) ama sürekli içini susturuyordum. Son zamanlarda bu isteğimi durduramiyorum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Gelecek tepkilerden hep geri adım atıyorumtabi bu tepkiler o ilk gün goreceklerin teokileri. Biraz çekingen ve utangaç biriyim belki de ondan. yoksa cevrmdeki bir sürü kişi açık. Bir ara kendimi durduruyorum sonra yine bu istek geliyor. Tabiki bu farz bunu biliyorum ama bu istek bir türlü gitmiyor..sonra O ilk gün dışarı nasıl cikicam diye bu içimde büyüyor büyüyor sonra aman tamam diyorum ama artık içimden dediğim gibi durduramiyorum. Ne bileyim biseyler yazın istedim kırmadan dökmeden saygı çerçevesinde.
Size ne?Peki bir şey sorucam açılma isteğiniz daha güzel görünmek mi? Yani açıkları daha mı güzel buluyorsunuz yoksa başörtünün sizi kısıtladığını mı düşünüyorsunuz mesela sportiflik açıdan. Ya da örtü takıp çıkması zor mu geliyor üşengeçlik gibisinden. Ya da insanların başörtülüler hakkında olumsuz yorumları varsa dışlanmak istemediğinizden mi içten içe açılmak istiyorsunuz? Şimdi ana sebep önemli. Kendinizce neden açılmak istiyorum acaba diye düşündünüz mü hiç? Ona göre fikir vereyim
Verdiğiniz örnek çok alakasız.Nasıl mutlu olacaksak degıl de biraz da dine uygun yasamak lazım.
O zaman bu hayata bı kere geliyorum benı mutlu eden adam öldürmek olsun, yıne aynı tavsiyeyi mı verirdiniz
Gunahsa gunah yanlıssa yanlıs.
Duruma gore degısmez
Kime ne kendi isteğinle kapanmamışsın. Bundan sonra başkaların aklıyla uymazsın. Kime ne insanların fikrinden? Sen sensin.. Senin tercihin senin saclarinKizlar merhaba. Ben 37 yaşında çalışan bir bayanım. Eşimden ayrıldım eşimin isteğiyle tabiki benim de içimde vardı kapandım. evliykende bu istek vardı (açılma isteği) ama sürekli içini susturuyordum. Son zamanlarda bu isteğimi durduramiyorum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Gelecek tepkilerden hep geri adım atıyorumtabi bu tepkiler o ilk gün goreceklerin teokileri. Biraz çekingen ve utangaç biriyim belki de ondan. yoksa cevrmdeki bir sürü kişi açık. Bir ara kendimi durduruyorum sonra yine bu istek geliyor. Tabiki bu farz bunu biliyorum ama bu istek bir türlü gitmiyor..sonra O ilk gün dışarı nasıl cikicam diye bu içimde büyüyor büyüyor sonra aman tamam diyorum ama artık içimden dediğim gibi durduramiyorum. Ne bileyim biseyler yazın istedim kırmadan dökmeden saygı çerçevesinde.
Ben böyle uygun gördüm de geçBen de diyorum o ilk gün içeri girdiğimde kimse benim hakkımda konuşmasın ben böyle uygun gördüm mu desem. Ya da hiç bişey demeyip yoluam devam edeyim. yok konuşanlara susturmak için hakkımı helal etmiyorum mu desem anca öyle susarlar o da belki
Hayır tabii ki onun kendi kararı. Belki bir derdi vardır dertleşmek ister diye düşündüm. Ben de herkesin kendi kararına saygı duymayı biliyorum. Size ne lik bir durum yok.Size ne?
Bak böyle yapacaksın konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?