saçımı başımı yoldurdum geldim:(

Başta seni haklı görüyordum ama gittikçe kayınvalidene hak vermeye başladım. Kadına yazık. Aynı evde sürekli memnuniyetsiz biriyle. Allah sabır versin.

basligi gorunce gulme krizine girdimkiz derdin bu olsun bidakine beni gotur bayilirim sacimla biri oynasinsen buna tahammul edemiyorsan canim cok zor meslek sahibi olursun bende okula staja gidiyorum azicik yuksek referans alayim diye valla totomun ustune oturmuyorum cocuklari mutlu etmek icin elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok sukurki emegimin karsiligini aliyorum emeksiz yapilan hersey bos hasata benzer bunu yasayarak ogrendim oh mis gibiyim bak hicbir sey yapamiyorsan ben dogum yapacagim zaman hep pozitif dusundum baska kadinlarda sezeryan ameliyati oldu deyip onlarin yasadiklari bana guc Verdi her yaptigim iste baska kadinlarda yapti diyorum onlar nasil basardi bende yapabilirim neden olmasin inan boyle dusunmek bana guc veriyor gec olacak ama tam istedigim gibi hersey rayina oturmaya basladi cok sukur rabbime bu arada cok hosdu baslik

Başlığı okuyunca ben de diğer arkadaşlar gibi kayınvalidenin ya da görümcenin seni dövdüğünü(şiddet uyguladığını)sandım.

Sırf olumsuz yorum yapmak için değil ama o kadar çok dertli konu açıyorsun ki ve yapılan yorumları değerlendirmek yerine kendi

bildiğin hayata devam ediyorsun ve arkasından yeni bir konu daha ve uzayıp gidiyor.Memnuniyetsiz ve ne istediğini tam olarak

bilmediğini düşünüyorum.Kuaförlük kurslarında model veya kişilerin birbirlerinin üzerinde denemeler yapıldığını biliyorum.(bunu çok

daha önce kuaförlüğü düşündüğümde öğrenmiştim ve sonradan vazgeçtim)Kursa başlamadan önce araştırmalıydın madem sacınla

oynanması senin huylandığın bir konu ona göre değerlendirirdin.

Sadece kuaförlük değil her mesleğin getirdiği zorluklar vardır,eğer seviyorsan katlanırsın(nasıl gülü seven dikenine katlanıyorsa o

şekilde)Eğer ki sen sürekli yaptığın işi,hayatı şikayet edersen hayattan zevk alamazsın ve mutsuz olursun.Ayrıca da çalışamassın.

Belki de senin sacını yaptığın arkadaşının da canı yanıyordur kimi zaman.

diğer arkadaşların yazdığı gibi ilk okuduğumda bende kayınvalidenden dayak yediğini falan sanmıştım... ama şu an kayınvalidene hakvermiyor değilim galiba sen hiç birşeyden memnun olmayacak yapıda birisin.....kendin istemişsin kendin gitmişsin o yüzden dert yanma:18::18: bence ne yapsalardı senin için özel manken mi tutmaları gerekiyodu...ufak şeyleri kendine dert etmeyi bırakta hayatın tadını çıkarmaya bak derim
KADERİMİNOYUNU nickini ve dertlerini ezberledim artık memnuniyetsizliğin beni çokta şaşırtmadı

Son düzenleme:
bugün neler oldu acaba kesin bugün kaşlara geçmişlerdir ..kaderimin oyunu gelde hadi kaşlar içinde bir konu açgittim kaşlarımı yoldurdumda geldim

ilk konularında senin için üzülmüştüm ama artık bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum.şu konuya bakınca düşünecek bişey bulamadım çünkü.

bugün kursa gitmicektim son anda karar verip gittim..durumu söyledim arkadaşlara ben hoşlanmıyorum başım tutuyor saçımla oynanınca dedim ....bazıları anlayışla karşıladı bazıları cevap vermedi..bugün saçımı kimseye elletmedim öyle işte ....buarada başlığı görüp içeriği kavga dövüş olmuş diye girenler olmuş içeriği görünce bana kızmışlar derdin bu muydu diye....illa kavga gürültü mü olması gerekio kk da konu açınca..kk ya üyeysem konu açıp bişeler danışmak hakkım var...ayrıca bir derdim var bölümünde illa felaket dövüş ölüm gibi şeyleri yazıcak değiliz dikkatinizi çekerim topiğin altında "bugün canınız mı sıkkın belki sebebi var belki yok" yazıyor...benden şikayetçi olanlara duyrulur......neyse ya kimse kimsenin ne yaşadığını anlayamaz uzaktan...ha anlayanlar oldu allahıbinlerce kez razı olsun...daha konu açmamaya özen göstericem kk tek dert ortağımdı ama artık sizde beni anlaıyosunuz galiba....neyse teşekkürler

yok artık okadarda gülmemiştir yahu
bende gülüyorum başlığa ve içeriğe ama o anki duygularım bunlardı vallaha

kötü niyetli oldugunuzu düşünmüyorum ama fazla isyankarsınız
öyle ya da böyle hayatınızdan tad almaya bakn ya da çalışın ne bileyim
hayatı zehir etmeyin kendinize
en azından her şey düzelene kadar iyi bakmaya çalışın zorlayın

canım kötü niyeti niye olayım ki yaa ben saf kalpliyim hatta saf kalpli olmasaydım herşeyi dert edip konu açmazdım neyse.....bende hayattan tad almaya çalışıyorum bişeler yapmaya çalışıorum kurs şimdilik devam bakalım biraz kafam dağılıo iyi oluyo saç meselesini bugün hallettim

sen sIkIldikca, bunaldikca konu ac, ancak boyle stres atabilirsin belki...istemeyen, begenmeyen okumaz, konu basliginin altinda konuyu kimin actigi yaziyor nitekim...zamanlari kiymetli ise kendilerini ilgilendiren konulari okusunlar sadece...

Son düzenleme:
sen sIkIldikca, bunaldikca konu ac, ancak boyle stres atabilirsin belki...istemeyen, begenmeyen okumaz, konu basliginin altinda konuyu kimin actigi yaziyor nitekim...zamanlari kiymetli ise kendilerini ilgilendiren konulari okusunlar sadece...
ben kk ya yalnızlımı gidermek için bu evde yaşaıklarımı paylaşıp akıl almak için üye oldum ama artık dertlerim herkezi yordu ha her açtığım konuda dert değil kafama takılan bişe olduğundada beni seven arkadaşlarıma sormak istediğim danışmak istediğim şeyler...

konun illa kavga gürültü olacak demedikki,
basligin oyle yansitti onu yazdik,
yani ben kendi adima kavga ettigini sandim,
dogru baslik secimin olsaydi kimse kavgadan bahsetmiyecekti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…