- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Çok güldüm, nedense bana çok komik geldi bu ya.
yok artık okadarda gülmemiştir yahuhiç yapmadığım birşeyi yaptım,
konuyu eşime okuttum içtiği çayı püskürttü gülerken..
yok artık okadarda gülmemiştir yahu
bende gülüyorum başlığa ve içeriğe ama o anki duygularım bunlardı vallaha
canım kötü niyeti niye olayım ki yaa ben saf kalpliyim hatta saf kalpli olmasaydım herşeyi dert edip konu açmazdım neyse.....bende hayattan tad almaya çalışıyorum bişeler yapmaya çalışıorum kurs şimdilik devam bakalım biraz kafam dağılıo iyi oluyo saç meselesini bugün hallettim
kötü niyetli oldugunuzu düşünmüyorum ama fazla isyankarsınız
öyle ya da böyle hayatınızdan tad almaya bakn ya da çalışın ne bileyim
hayatı zehir etmeyin kendinize
en azından her şey düzelene kadar iyi bakmaya çalışın zorlayın
bugün kursa gitmicektim son anda karar verip gittim..durumu söyledim arkadaşlara ben hoşlanmıyorum başım tutuyor saçımla oynanınca dedim ....bazıları anlayışla karşıladı bazıları cevap vermedi..bugün saçımı kimseye elletmedimöyle işte ....buarada başlığı görüp içeriği kavga dövüş olmuş diye girenler olmuş içeriği görünce bana kızmışlar derdin bu muydu diye....illa kavga gürültü mü olması gerekio kk da konu açınca..kk ya üyeysem konu açıp bişeler danışmak hakkım var...ayrıca bir derdim var bölümünde illa felaket dövüş ölüm gibi şeyleri yazıcak değiliz dikkatinizi çekerim topiğin altında "bugün canınız mı sıkkın belki sebebi var belki yok" yazıyor...benden şikayetçi olanlara duyrulur......neyse ya kimse kimsenin ne yaşadığını anlayamaz uzaktan...ha anlayanlar oldu allahıbinlerce kez razı olsun...daha konu açmamaya özen göstericem kk tek dert ortağımdı ama artık sizde beni anlaıyosunuz galiba....neyse teşekkürler
ben kk ya yalnızlımı gidermek için bu evde yaşaıklarımı paylaşıp akıl almak için üye oldum ama artık dertlerim herkezi yordu ha her açtığım konuda dert değil kafama takılan bişe olduğundada beni seven arkadaşlarıma sormak istediğim danışmak istediğim şeyler...sen sIkIldikca, bunaldikca konu ac, ancak boyle stres atabilirsin belki...istemeyen, begenmeyen okumaz, konu basliginin altinda konuyu kimin actigi yaziyor nitekim...zamanlari kiymetli ise kendilerini ilgilendiren konulari okusunlar sadece...
23.............................................................................................ya sizin yaşınız kaç özel değilse??
bugün kursa gitmicektim son anda karar verip gittim..durumu söyledim arkadaşlara ben hoşlanmıyorum başım tutuyor saçımla oynanınca dedim ....bazıları anlayışla karşıladı bazıları cevap vermedi..bugün saçımı kimseye elletmedimöyle işte ....buarada başlığı görüp içeriği kavga dövüş olmuş diye girenler olmuş içeriği görünce bana kızmışlar derdin bu muydu diye....illa kavga gürültü mü olması gerekio kk da konu açınca..kk ya üyeysem konu açıp bişeler danışmak hakkım var...ayrıca bir derdim var bölümünde illa felaket dövüş ölüm gibi şeyleri yazıcak değiliz dikkatinizi çekerim topiğin altında "bugün canınız mı sıkkın belki sebebi var belki yok" yazıyor...benden şikayetçi olanlara duyrulur......neyse ya kimse kimsenin ne yaşadığını anlayamaz uzaktan...ha anlayanlar oldu allahıbinlerce kez razı olsun...daha konu açmamaya özen göstericem kk tek dert ortağımdı ama artık sizde beni anlaıyosunuz galiba....neyse teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?