saçımı başımı yoldurdum geldim:(

tabi konu acarsin istedigin kadarda.... onemli olan artik senin konularina yazacak nir uye bulunur mu onu bilemem. kendin calip kendin oynarsim bence... bizde kabahat aslinda bence bu uyenin konularina yazmayalim arkadaslar ilgi cekmedigini anlayinca konu acmaz bence.

cok merak ettim kendi basina halledebildigin birsey var mi? en ufak birseyde solugu burda aliyorsun...buraya konu acana kadar gidip kurs yetkilileriyle gorusseydin ya... seninki soruna care bulmak degil ilgi cekmek.

burda çok arkadaşım var beni seven onların yorumu yetiyor zaten bana..isteyen yazsın isteyen yazmasın yazacak dostlarım var...işim yokda dikkat çekicem onca derdin arasında ...bay

benim böyle dememin sebebi zaten siz daha büyük dertler görmüşsünüz bu sizin için sıkıntı sebebi olmamalıymış gibi geldi.

ben senin konularını daha öncede okudum ve hiç de ufak tefek sıkıntılar değildi, eşinin ailesiyle yaşamak zaten insanın psikolojisini bozuyor, birde kursta da bu tarz olayların yaşanması canını sıkmış normal, çok acıtan olursa bence de uyar yani çok canım acıyor falan gibi ama yorumlara baktıkça daha çok canın acımıştır eminim, yani sen kısaca sorununu anlatmışsın hem de eğlenceli bir başlık seçmişsin belli ki canın da sıkılsa insanların canını sıkmak istememişsin

suratında sivilce çıkan, kazağına vişne suyu dökülenler napmalıyım diye konu açıyorsa, saçı yolunan da konu açabilir hepsine tek tek derdin bu mu defol git mi demeliyiz acaba ya da bunu demeye hakkımız var mı? forum babamızın malı mı?

kızı sorunlu, tatminsiz, prenses sendromu var falan diye eleştirmişsiniz de bende saçımla oynanmasından nefret ederim kocama bile kızarım, yanlışlıkla eline takılsa falan çok acır çünkü hassasım o konuda, kuaföre gitmem kendim keser kendim yaparım saçlarımı ama kardeşlerime ağda da yaparım saçını da yaparım hem de çok güzel acıtmadan fazla, bence kurs bitene kadar biraz dayan ve sonunda sertifikanı alıp çalışmaya başlayınca kimse senin saçına dokunamaz onu düşün ve para kazanabilirsin hemde sevdiğin mesleği yaparsın, ilerde kendi kuaför salonunu bile açabilirsin hayallerini yüksekte tutarsan bu sorunları aşabilirsin, daha ne kadar sürecek kurs çok var mı?

Son düzenleme:
canım allah razı olsun beni anlayanlardan biride sensin....dediklerini ben ifade edemedim sen beni benden daha iyi ifade etmişsin çok saol....kurs 7 ay canım

Ama gerçekten bu da dert mi yaaaa.

benim böyle dememin sebebi zaten siz daha büyük dertler görmüşsünüz bu sizin için sıkıntı sebebi olmamalıymış gibi geldi.
bende çok büyük bir derdim var kursta böyle böyle oldu demedimki sadece o anki duygularımı paylamak istedim ve devam edip etmemek konusunda beni seven arkadaşlarımla konuşmak istedim..."bugün canınızmı sıkkın belki sebebi var belki yok" bunu iyi okuyun lütfen bir derdim var topiğinin hemen altında.

Orada ne yazdığını biliyorum daha önce dikkatimi çekmişti. Ama benim demek istediğim böyle şeyleri kafaya takmaya değmez. Allah sağlık versin ben bunu hep söylerim.

canım allah razı olsun beni anlayanlardan biride sensin....dediklerini ben ifade edemedim sen beni benden daha iyi ifade etmişsin çok saol....kurs 7 ay canım

canım Allah senden de razı olsun, içimden gelenleri yazdım çabuk sinirleniyorum ben, birde eşinin ailesiyle yaşıyorsun bizimle dertleşebiliyorsun birtek, burda da daha beter eleştirmişler, hepsi birer dişli kaynana adayı

ya 7 ay uzunmuş ama sürekli de saç yapacak haliniz yok, eminim başka şeylerde öğreneceksiniz manikür ağda falan o yüzden geçicidir biraz sabır bence ve belki ilerleyen günlerde nazının geçtiği kişileri uyarırsın belki abartmadan bağırmadan ama helal olsun sadece şikayet etmekle kalmamış bir kursa başlamışsın burda sana laf atan arkadaşlar senin yaptığın şeyi yapamazdı bence, başlamak da bitirmenin yarısıdır insanlara bak işte başaramadı dedirtme eşine de ailesine de ne kadar kararlı olduğunu göster bence, yoksa seni daha çok ezebilirler, yani bak hiçbir işi yapamadı yarım bıraktı gibi, bunu unutma çünkü başına kalkabilirler, hani ilerde başka bir iş için izin istesen sana yarım bıraktığın işleri sunar ve seni sustururlar, fırsatını değerlendirir inş meslek sahibi olursun

Son düzenleme:
keşke gitmeden önce araştırsaydınız bende ilk kuaförde duymuştum böyle yaptıklarını ve çok saçma gelmişti aynı soruyu bende sormuştum neden mankenler üzerinde denenmiyor diye ama yıllardır değiştirememişler düzeni

valla helal olsun, ne de dogru soyledin, bir suru disli kaynana adayi yorum yapmis burda:))))))

Son düzenleme:
arkadaşlar kimse arkadaşımıza saldırmıyor, sadece şöyle bir durum var:

bu arkadaşımızın ciddi sıkıntıları var, mesela ayrı eve çıkması ve bunun için de para biriktirmesi gerekiyor. şu an en büyük problemi bu. bunun içinse iş bulması gerekiyor. bu durumda insan azcık canını dişine takar değil mi? çünkü sonra çok daha fazla üzülüyor kayınvalidesinden kayınpederinden dolayı, eşiyle özel bir an paylaşamamktan dolayı. bir de çocuk yapmaya uğraşıyor, uyarıyoruz ama nafile.

lütfen kaderiminoyunu akıllı davran... bak canım; eşinin maaşı kredi alıp geçinebilmeniz, kiraya çıkabilmeniz ya da taksit ödemeniz için çok az o yüzden senin mutlaka çalışman lazım. bak kuaförlük cidden çok iyi hem de para kazanabileceğin bir meslek. belki ilerleyen dönemde kendi kuaförünü bile açabilirsin. hem de yeteneklisin de daha ne olsun, senin böyle şeyleri kafana takmaman ve sıkıca kursuna sarılman gerekiyor... canın sıkıldığında pes etmeye karar verdiğinde, kendi mutfağında hazırladığın yemekler, kendi evinde kocanla oturmanız, özel anlarınız, kendi evini istediğin gibi döşemen aklına gelsin ve kursu bırakmak gibi düşünceleri hemen dağıt, hayat kolay değil elbette zorlukları var. çocuk konusunu da sen bilirsin ama bir daha düşün, çocuk çok ciddi bir sorumluluk ve şu ortamda hem maddi hem de manevi olarak altından kalkamayabilirsin, bunalırsın... dahası ev hayallerin suya düşer, buna elbette ben karar verecek değilim ama tavsiyem ev senin için birinci öncelik olmalı çocuk sonra...

niye değiştiremiyolar acaba özel kurslarda bence vardır herkeze ait tek manken...çünkü para veriliyor...bu kurslar bedava olduğu için sanırım böle..çok saçma yaa herkez birbirinin saçında deniyo öğreniyo..kesimlere gelince napacaklar çok merak ediyorum asla kestirtmem saçımı yaa ...

uslüp için teşekkürler..
çocuk konusundan asla vazgeçemem zaten bebeğim olmuyo tedavi görüyorum birde korunmak hepten uzatır bebek sahibi olabilmemi...çalışıcam bende istiyorum ama bu sefer doğru düzgün işe giricem..en azından elimde 500 tl kalsın ki daha çabuk çıkayım ayr eve daha çabuk biriksin...bugün mahallede satılık ev ilanı vardı aradı eşim 70 tl demişler yüksek giriş doğalgazsız...biraz düşündük o evi eşimle..akşam gelince gider içini gezeriz dedi..ama o evi bile alamıyoruz bu ara altın çok düştü altınlarım değer kaybetti çok zarardayız...seneye kadar güzel bir birikip yapıp öle çıkıcaz galiba artık durum bunu gösteriyo..çünkü 50 milyar bile çeksek yine 70 tl lik evi bile alamıyoruz...neyse allah büyük. teşekürler

saol tatlım inan kk daki arkadaşlarımdan başka kimsem yok bunun için her derdimi her kafaya taktığımı yazıyodum ama artık yazmak istemiyorum kk fenomeni olmuşum öyle diyolar...allah kimseyi düşürmesin ....evet canım 7 ay uzun..ama napalım ucunda sertifika var:) bauarada evet canım hep saç değil törpü oje frenç sürmeyi falan öğrendik ama genelde saç tabi..birde makyja eğitimi vermeyeceklermiş bunu da anlamadım kuaför olucaksak kuaförde kalfa olarak çalışıcaksak bu 7 ayda hepsi gösterilmeli gerçi 7 aya sığmaz sanırım...allahtan makyaj yeteneğimde var ..çok gelin makyajı yaptım...bilmiyorum hayırlısı canım inşallah bişeyleri başarabilirim..korkuyorumda kursu da yarım bırakısam eşimin tarafı benle iyice dalga geçicek hakkımda nekadar geçimsiz diye düşüncekler ...ama inşallah bi maraz olmaz da yada bu kursun sonunu görebilirmde devam ederim

selam bu işin 2 yılını çıraklıktan 12.13 yılınıda işletmecılık yapmış ve özel egitiminide almış biri olarak

bıızmkıde en pahalı kurslardan biriydi içinde mankenlık,cilt bakımını alıyosun hatta ( yabancı basın eşlıgınde şhow yaparak aldım diplomamı )

bızde birbirimizde denedık hep kı benım 2 yıllık tecrübem varken gittim birde düşün
ama sen bu mesegı nasıl yapıcaksınkı tatlım kendı kafana dokunulsun istemıyorsun çalışırken hep bakımlı fönlü v.s olmak zorundasın .yanı kendımden örnek vereyı aşırııııı titiz biriyimdir ben temızlık hyastalıgımda vardı eskıden kıl görsem tencereyı çöpe atardım ama kuaför temız görünsede aslında degıldır.... mesela boyasız tek kıyafet giyemezdım ,üstün başın elın ayagn boyada olucak .
kıllada tüylede ugraşıcaksın .bu işin içine girince ister istemez sende yaptırıcaksın saçını benım haftada bir renk yapardık .gün de 2 fön çekerdım ne bılıyım bunlarıda düşün ama başkasınn yanında çalışırsan az para kazanırsın kendı işini kurarsan güzel para kazanırsın
sen .....ayrıca mankenlerde çalışma olmaz ,olmaz nasıl olsunkı peruk olması lazım o parukla nasıl çalışılsın kafada olsa çıt,çıtla tutar peruk mankende nasıl durucakkı kayarrr? artı naylon saçla gerçek saç çok farklı naylon saçı ıslat tarayamassın gerçek saçta hem pahalı hem sabıt durmuyor .yanı sen uyuz olma alışmaya çalış yapsınlar saçında eve gelır duşunu alırsın alışırsın tabııı bu meslekte kalmaya kararlıysan

hangi iş kolay ki canım her işin bir zorluğu var bende arkadaşlara katılıyorum daha yaşın genç çocuk da yokken canını dişine tak kursunu bitir mesleğini eline al.asla pes etme derim çalışıp eşine destek olmak kendi evine çıkmak istiyorsan azimli olmalısın

canım sen kuaförmüsün...
demekki heryerde böle herkez kendi saçıyla öğreiyor...benimde biraz tecrübem var saç tutmayı bilmeyen insanların saçımla oynamasından nefret ettim yaa gerçi ben kuaföre bile gitmeyen insanım kendi saçımı kendim kesiyorum düşün...ama her şeyin bir zorluğu var napalım katlanabildiğim kadar katlancam...bu kurslardan alınan sertifikayla kuaför açılmıyormuş sadece kalfa olarak çalışma hakkına sahip oluyosun değilmi...kuaförlük te kalfa maaşı çok az senin dediğin gibi...kendi dükkanımı açmam için daha yüz fırın ekmek yemem lazım...senin gibi yıllar yılı kurslara gidip okullar okumala mümkün bu...bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…