Saçımı başımı yolucam artık!

Loser9

Düzelicez inşallah, şu olaylar bi bitsin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.384
3.913
63
Arkadaşlar merhaba. Benim derdim sokak düğünü denen rezillik. İnanın artık deliricem. Ankarada yaşıyorum, yazın canımıza okudular zaten tam bitti dedik bu hafta sonu hava iyi olunca yine yaptılar. İnanın deliricem cuma sabahtan başlıyor pazar gece yarısı bitiyor vallahi gidip düğünü dağıtmak istiyorum o kadar sinirlerim bozuldu artık. İğrenç müzikler eşliğinde tepinmelerini duymak zorunda mıyız bu insanların? Valilik izin veriyormuş o da ayrı bir rezillik. Ya gidip düğün salonu tutsunlar ne beleşçi insanlar var sinir sistemim çöktü yemin ederim. Allah aşkına bir fikir verin yok mu bu işkencenin bir çözümü?

Toplumla beraber yaşıyoruz maalesef. Sevmesekte göz yummak zorunda kalıyoruz. Dugun olduğu zamanlar bir arkadaşınıza yada yakınınıza gitseniz. En azından sürekli gurulteye maruz kalıp iyice yipranmazsiniz

Arkadaşlar merhaba. Benim derdim sokak düğünü denen rezillik. İnanın artık deliricem. Ankarada yaşıyorum, yazın canımıza okudular zaten tam bitti dedik bu hafta sonu hava iyi olunca yine yaptılar. İnanın deliricem cuma sabahtan başlıyor pazar gece yarısı bitiyor vallahi gidip düğünü dağıtmak istiyorum o kadar sinirlerim bozuldu artık. İğrenç müzikler eşliğinde tepinmelerini duymak zorunda mıyız bu insanların? Valilik izin veriyormuş o da ayrı bir rezillik. Ya gidip düğün salonu tutsunlar ne beleşçi insanlar var sinir sistemim çöktü yemin ederim. Allah aşkına bir fikir verin yok mu bu işkencenin bir çözümü?
Ankaradayim ve su an bende muzdaribim sokak dugunu aynen dedigin gibi bitmiyorda
su an ayni yerdemiyiz acaba aynen bende muzdaribim gecen haftasonu da esim polisi aramak zorunda kaldi arkadas tam cocugu uyutuyorum birde havai fisek belasi yzunden sabahliyoruz ve her haftasonu bende biktim😣

Ankaradayim ve su an bende muzdaribim sokak dugunu aynen dedigin gibi bitmiyorda

su an ayni yerdemiyiz acaba aynen bende muzdaribim gecen haftasonu da esim polisi aramak zorunda kaldi arkadas tam cocugu uyutuyorum birde havai fisek belasi yzunden sabahliyoruz ve her haftasonu bende biktim😣
digeri gitmedi sandim baska yorum daha yapmisim 🙈

Nesil bir semt o yahu, sizden başka insanlar kızmıyormu?

O kadar haklısınız ki şuan bizim mahallede sokak düğünü var ve anlam veremiyorum daha salon kiralamaya parası olmayan adamlar evlenip yuva kurmaya çalışıyor bir de çocuk falan da yaparlar Allah bilir sonra da geçinemiyoruz diye ağlarlar.

Ben burada da olsa da, beleşten pasta yiyeyim, iki oynayayım diyordum 🤐
Herkes sevemeyebiliyor tabi..

Ben gelin almaya geldiklerinde bile on dk davul çalınca "millet ne saydırmıştır arkamızdan" diye düşünmüştüm. Millet hiç düşünmüyor valla. İşin kötüsü bu sokak düğünü istemeyen olarak muhtemelen azınlığız ve o yüzden asla bitmiyor.

ayy bizim burda da çok oluyor gerçekten bıktım birde bunu savunanlar var

Benim karşımda da var böyle bir yer. Ne düğünler, kınalar, nişanlar, sünnetler, mevlütler oldu. Şimdi yine var. Müzik sesinden çok sokaktaki çocukların çığlıklarını duyuyorum. Rahat tepinmek için çocukları sokağa yollamışlar sanırım.
Demek ki ben de nezih bir semtte oturmuyorum.

Yok maalesef. Aynı ilkelliği yıllardır yaşıyorum ki nezih bir semtteyim. Başka yerleri düşünmek bile istemiyorum. Kınası biter düğünü gelir, düğünü biter konvoyu rahatsız eder. Konvoyu biter gece eve gelin sokarken davul çalarlar. Medeniyet yerlerde.

Back
X