Saç Rengi ve Saç Boyama sacimi ilk defa boyadim pismanim. ve dugunum var

hatice1666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
8
0
35
Merahabalar.daha once sacimi hic boyamamistm.10 gun once sacimi tarcin bakira boyadim.ve pisman oldum cnku tenim.beyaz yakisti tenime ama kasim cok siyah kaldi.simsiyah cnku kasim. Bu rengi kapatmak istyrm dgunume 14gun var:KK43: siyah renk de istemiyorm.ince telli sacim.acil yardim oneri bekliyorm. Ne renkle kapatabilirm.neyle nasil boyamaliyim

Saçini yaptırıcagım kuaförüne git o hallederde hiç zamani değilmiş be canım .saçım birqz yıpranır ama önemlı olan iyi hissetmen şuan.yada kaşlarının tengini açtir azıcık

Kapaliyim kasimi actrmam cok dkkat cekebilir.koyu kahve vs kapamaz mi ki:KK43:
Niye bole sacmaladim.die merak edyrm.gercktn

Boya sökücü var. İnternetten satın al istersen. Ya da iyi bir kuaföre git onlar boya sökücü ile hallederler.

Düğünün de yakın tekrar riske girmemek için kuaföre git bence çünkü bakırı tam olarak kapatmak kolay değil. Kahverengine boyasan da hafif hafif bakır yansıyacaktır. Eğer hiç bakır yansıma istemiyorsan, kuaföre gitme seçeneğin de yoksa açık olmayan bir ton seçip kullanacağın boyanın içine bir çay kaşığı kadar mavi boya katmalısın. Tüp mavi boya bakır tonunu engelleycektir.

Merahabalar.daha once sacimi hic boyamamistm.10 gun once sacimi tarcin bakira boyadim.ve pisman oldum cnku tenim.beyaz yakisti tenime ama kasim cok siyah kaldi.simsiyah cnku kasim. Bu rengi kapatmak istyrm dgunume 14gun var:KK43: siyah renk de istemiyorm.ince telli sacim.acil yardim oneri bekliyorm. Ne renkle kapatabilirm.neyle nasil boyamaliyim

canım benim benim saçımda bakır kahveydi ben kaçımı açıcı ile kırdım açtım kahve kaş kalemi kullandım yada kaahve far bu ilk önerim ikinci önerim ise kızıl kahve saç boyası al yine açıcı ile oreal ile önce kaaşı aç sonra boyanı sür harika oluyor inan :)

pardon yanlış anşamaışım kaşında sorun var sandım bu rengi en iyi kahve kamufle ediyor bende tarçından kahveye döndüm unutma boya aç yakmaz açıcı yakar bende açık kahveye boyat

turuncu azaltıcı igora 0.22 mavi boyadan daha etkili bu konuda.. ikisini de denedim..

Boya siliciyi unut.Saçı kendi renginden koyuya boyayınca işe yarıyor o.Eski rengini yazmamışsın.istediğin rengi de yazmamışsın.nasıl öneride bulunalım ki sana bu durumda?
'Turunculuk hiç kalmasın' diyorsan iyi bir kuaföre gitmeni öneririm.Düğün öncesi daha fazla deneme yanılma yapma bence.
İlla kendim yapıcam diyorsan da, en kolay kaçış kahve tonuna boyamak.bronz bir kahveye razıysan direk kahve boya, bakırların yansıma olarak kalır.Bakırlıktan kurtulmak istiyorsan -ki pek kolay olmayabilir- küllü renkler tercih etmelisin.
Anladığım kadarıyla çok koyu istemiyorsun, 6 kumral veya 6.1 küllü kumral deneyebilirsin.

X