Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yakışana yakışır. tarz meselesi. tabii ki de sibel cana yakışmaz. birincisi yüzü çok ablak, ikincisi kilolu, üçüncüsü de o arabesk tarza kazıtılmışsaç asla gitmez! Tarz sahibi, hafif marjinal, zayıf, yuvarlak kafalı, güzel yüzlü bayanlara bu tarz saçı yakıştırıyorum. sağlık meselesi hariç tabii, ona asla lafım olmaz.

vallahi ben de kazıtmıştım acayipte rahattım.Dökülme filan hiçbişey kalmadı.psikolojime acayip iyi geldi bir ara sandım gerçekten saçsız kalacam ama şimdi gayet iyi durumdayım.

bende ilk aynaya baktığımda kendimi çok kötü hisetmiştim ama şimdi iyi allaha şükür balsev senin ki ne kadar sürede uzadı?

noktasından virgülüne kadar katılıyorum canımm

Şimdi iyi bir peruk arıyorum bende bir bulsam yıkamaya dayanıklı bütün kış boyunca defalarca kazıyıp peruk kullanacağım

kimseden cavap gelmemiş

selam öncelikle dökülmenin neden olduğunu buldular mı? yani kan değerlerine bakıldımı
bakılmadıysa eğer hemen doktora gitmeni tavsiye ederim eğer kan değerlerinden bi eksiklik dökülmeye sebepse ona göre tedavi olursun yani eksik olan hangi vitaminse onun ilacını içersin böylece kazıtmanada gerek kalmaz belki...
aynı şeyleri bende yaşadım hem b12 eksikliğine bağlı hemde hormonlardan dolayı çok yoğun saç dökülmesi yaşadım ama çok şükür ilaçlarla toparlandım en iyisi dökülmenin sebebini bulmak ve ona göre tedavi olmak geçmiş olsunn...

bir filmede şöyle demişti kadın
''saçınızı kazıdığında alttan ne çıkacağı hiç belli olmaz çünkü onlar saçların içinde gizlidir.''
hiç unutmam bu sözü
ne varki bende sağlık problemlerinden dolayı geçen yıl saçlarımı kazıtmıştım hiçde kötü olmadı çok da yakıştı ama giden saçlara üzüldüm elbette ...
ancak hala sağlık problemim devam ediyor sizde bilirsiniz ''saç kıran '' eşim ısrrala yine kazıyalım diyor ancak asla bir daha kazıtmam bian evvel saçlarımın eski sağlığına kavuşması için dua ediyorum...

sezencim saçların eskisinden daha gür ve güzel olsun inş..

ben kan değerlerimie baktıracağım bakalım ne olacak ama sorun çkmazsa saçımı kazıtacağım varmı benim gib kazıtıcam diyen

arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili ************** bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın.. arkadaş sacını kazıtmış güzel ama önemli olan kafa derine bakım uygulamak cünkü bakımı uygularsan sacların daha dolgun kalın ve sağlıklı çıkar yoksa sac kazımakla iş bitmiyor...

benimde saçlarım yaklaşık 8 aydır dökülüyor, herkesin söylediği birçok şeyi denedim, artık sıkıldım bu işten forumuda okuyunca cesaretlendim, hep aklımdan geçiyordu, bende yarın kazıtıyorum kızlar bakalım nasıl olacak umarım son anda vazgeçmem, çok heyecanlıyım :)

ya bn yanlış yaptım bnm lise bitti kazıttım hemen ama 1 kere kazıdım keşke saç çıkmaya başladıktn sonra bikaç kez daha kazısaydım hem saç alışmış olurdu daha çabuk uzardı şimdi eylülde dersane var kazıyamam artık ztn uzamaya da başladı yumuşak fln da çıktı ama bilmiorum yha garanti olurdu . artık seneye 3 ay tatilde tekrar kazırım beğenmezsem şimdi çok kısa 2 cm fln belli değil ne olduğu ama bn berbere sordum gerek yok demişti .millet kazımaya korkar bn bikere kazıdım die üzülüorum

sonuçları yaz bize

evet kızlar 2 hafta oldu bende kazıttım sonunda, eşim görünce çok kızdı :), ona söylememiştim ama 1-2 gün sonra hoşuna gitmeye başladı sanırım ki kazıttıktan bir hafta sonra kendisi gel bi daha kazıyalım dedi :) kazıttıktan sonra bir arkadaşımdan duyduğum minoxil spreyi kullanmaya başladım, tabi saçlarım şu anda yok denecek kadar kısa o yüzden çok güzel uygulayabiliyorum, yaz sonuna kadar sürekli kazıyacağım, gündüzleri de çok güneş olduğu için şapka takıp çıkıyorum, kimse de fark etmiyor. Bence herkes hayatında en az bir kere denemeli çok değişik bir his, ayrıca çok rahat birşeymiş duştan sonra saç kurutma derdim yok :) Arkadaşlarımda çok yakıştığını söylüyorlar, şimdilik deneyimlerim bu kadar ilerleyen haftalarda deneyimlerimi yine paylaşırım...

canımmm süpersinnn bende yaz sonunda kazıtıcam peruk takıcam terlelme olmasın diye kışa doğru kazıtıyorum
her hafta en az 1 kere kazı cabın hiç bırakma peşini helal olsun cesaretinden dolayı tebrik ediyorum darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…