- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Saçlarımı kazıtmaya cesaret edemem ama ..
Uzun saçlarımı bu haftasonu gittim kısacık kestirdim.
Eve geldim herkes şaşkın üzüldüler tabi.
Kestirme nedenim aşırı dökülüyordu, top top döküldükçe çok üzülüyordum.
Saçlarımın biraz toparlanacağını düşünüyorum.
ben de çok istiyorum ama eşin vermiyor yakışıp yakışmaması umurumda değil nasıl ols a 1 ay içinde uzar 2-3 ay da tamam işte çok iyi olur benim de saçlarım çok ince telli zayıf ve doğumdan sonra çok döküldüler alnım açıldı sanki eşimle yarın bidaha konuşıyım 1-2 ay dişimizi sıksak en azından sonuç iyi olur değilmi...
Ayy ben de istiyorum aslında çok yıprandı saçlarım ve ben kıvırcık çıksın istiyorum o yüzden tersten kazıtmak gerkiyomuş glb gerçekten kıvırcık mı çıkıyo? Ama ben öyle duramam sadece evde dururum siz naptınız peruk felan mı taktınız?
canım saçın kıvırcık çıkmaz kesinlikle çünkü o doğuştan genlerden gelen bişey keşke olsa bende düz istiyorum okadar kısa kestirdim zaten bekarken erkek gibiydi hep saçlarım ama uzayınca gene dalgalı oluyor.bilmiyorumkismile
Ben de öyle biliyorum cnm ama benim kuzenlerin saçı düzmüş küçükken bi kuaför varmış gitmiş ona kestirmişler kazıtmışlar o günden beri saçları kıvırcık çıkıyo ben de kıvırcık seviyorum perma yaptırmaktan bıktımbilmiyorumkismile
Saçlarının kıvırcık olacağı varmış o zaman genlerinde :)) Benim de küçükken annem saçlarımı düzleşsin diye kazıtmış ama benim saçlarım direnmiş :))Ben de öyle biliyorum cnm ama benim kuzenlerin saçı düzmüş küçükken bi kuaför varmış gitmiş ona kestirmişler kazıtmışlar o günden beri saçları kıvırcık çıkıyo ben de kıvırcık seviyorum perma yaptırmaktan bıktımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?