Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sanırım benden sonra kimse saçını kazıtmadı fikir almak isteyen arkadaşlar mesaj atarsa cevap verebilirim.Kesinlikle çok rahatlıyor insan bence korkmadan oturun kuaför koltuğuna ve makina traşı yapın dedinizmi işlem tamam dır.mükemmel oluyor buna inanın....

Saçlarımı kazıtmaya cesaret edemem ama ..
Uzun saçlarımı bu haftasonu gittim kısacık kestirdim.
Eve geldim herkes şaşkın üzüldüler tabi.
Kestirme nedenim aşırı dökülüyordu, top top döküldükçe çok üzülüyordum.
Saçlarımın biraz toparlanacağını düşünüyorum.

sıhhatler olsun canım..hazır kısacık kestirmişken kazıtmanı tavsiye ederim çok faydasını görürsün.daha sağlıklı saçlar için

eğer evli olmasaydım ve çalışmıyor olsaydım kesinlikle ben de kazıtırdım çünkü saçlarım çoook kötü durumda:1no2: ama maalesef engellerim var.bu hafta sonu oğlumun kafasını kazıttık ve şuan saçları son derece gür çıkıyor ve kafasındaki yer yer boşluklar doldu.ona o kadar özendim ki ama maalesef yapamam:umursamaz:

ben de çok istiyorum ama eşin vermiyor yakışıp yakışmaması umurumda değil nasıl ols a 1 ay içinde uzar 2-3 ay da tamam işte çok iyi olur benim de saçlarım çok ince telli zayıf ve doğumdan sonra çok döküldüler alnım açıldı sanki eşimle yarın bidaha konuşıyım 1-2 ay dişimizi sıksak en azından sonuç iyi olur değilmi...

valla sonuç mükemmel oluyo dediğin gibi sık dişini olsun bitsin

Ayy ben de istiyorum aslında çok yıprandı saçlarım ve ben kıvırcık çıksın istiyorum o yüzden tersten kazıtmak gerkiyomuş glb gerçekten kıvırcık mı çıkıyo? Ama ben öyle duramam sadece evde dururum siz naptınız peruk felan mı taktınız?

evet sağol canım umarım eşim itiraz etmez gene bekarken de izin vermiyordu çok söylemiştim hem ben kazıtıp hemen uzatmak istemiyorum kazıtıp sürekli sarımsak sürmek ve en az 3 kez çıktıkça kazıtmk istiyorum bence böyle çok daha etkli olur.

canım saçın kıvırcık çıkmaz kesinlikle çünkü o doğuştan genlerden gelen bişey keşke olsa bende düz istiyorum okadar kısa kestirdim zaten bekarken erkek gibiydi hep saçlarım ama uzayınca gene dalgalı oluyor.bilmiyorumkismile

sezencim çıkmak zorundayım şimdilik görüşürüz ufaklık emmek için uyandı iyi geceler gene yazarım buraya

Ben de öyle biliyorum cnm ama benim kuzenlerin saçı düzmüş küçükken bi kuaför varmış gitmiş ona kestirmişler kazıtmışlar o günden beri saçları kıvırcık çıkıyo ben de kıvırcık seviyorum perma yaptırmaktan bıktımbilmiyorumkismile

valla sağlıklı çıkıyoda kıvırcık bilmiyorum ben düz kazıttım

Saçlarının kıvırcık olacağı varmış o zaman genlerinde :)) Benim de küçükken annem saçlarımı düzleşsin diye kazıtmış ama benim saçlarım direnmiş :))

çok isterdim kazıtmayı. ama kafamın şekli kötüyse :) zaten küçücük kafam, bi de saç olmazsa hiç güzel görünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…