Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
işte böle ve hepsinide yaklaşık 6 ay falan kullandım öle 1 kere kullanıp bi köşeye atmadım yani

bi de şu var benimki stress kaynaklı sanırım
çünkü yazın çalışmaya çeşme ye gittim ve havası suyu iyi geldi 12 günde topladı sanki...
ve bi de şunu okumuştum bi siteden bi bayan karadenize taşınmış işi dolayısıyla ve saçlarım aniden gürleşti yazmış

yani çevre faktörüde baya önemli, kirli hava, mazot cart curt hep vücudumuza anti dönüş yapıo bi yerimizden çıkıyor olumsuz tarafları

yani çok basit bi denklem olacak fakat havada biriken kirli tabaka yağmurla topraktan yediğimiz besinlere,
havayla solunum yolumuzdan girip bu gibi sonuçlara neden olabiliyor.....
mesela ben tertemiz bi alana çıktğımda havayı içime çektiğimde başım dönüyor çünkü tertemiz oksijeni alıyorum bünyeme..

bu yüzden saçlarımı kazıtmak istiyorum çünkü en baştan bilinçli ve düzgün şekilde beslemek için

kızlar çok yazdım umarım anlatabilmişimdir düzgünce :)

merhabe
ablamın saçına bit düşmüştü bizde kazımaya karar verdik banyoda ablamın saçını kazıdım.kazımadan önce internetten kel kadın resimlerine baktık öyle karar verebildi biraz zor oldu ama karar vermesi.
LOVER BALD

kurabik canım bayram dolayısıyla köye gittiğimden cevap yazamadım kusura bakma.evet evliyim eşim saçımı kazıtmam konusunda kazıt ama yanımda asla kel kafanla durma peruk tak diyo oda nasıl olur bilmiyorum ama bu hafta sonu kazıtmayı düşünüyorum.eşimide aliştırana kadar peruk takarım diye düşünüyom.

sonunda saçlarımı kazıttım ama şuan için çok pişmanım .hem kendime bakmaya korkuyom.hem eşim bu halime hiç beğenmedi.neolacak şimdi bilemiyorum

sonunda saçlarımı kazıttım ama şuan için çok pişmanım .hem kendime bakmaya korkuyom.hem eşim bu halime hiç beğenmedi.neolacak şimdi bilemiyorum

uzar güzelim kökü sende nasıl olsa bence hiç canını sıkma derim ben bu arada nerede kazıttın saçını resim eklesene görelim

evet kaçakkız. mavişş, hazan, bennermincim, fotomu gönderiooooooom

kurabik cesaretindn dolayı seni gerçekten yürekten kutlarım ve inan ki çok güzel bir kafa yapın var güle güle uzat canım saçlarını sıhhatler olsun

hazancım, kaçakkız çok sağolun desteğiniz için :) komikim bakıp aynaya gülüom evet sarımsağı düşünüorum bu arada babam makina bulamadı makasla kısalttık jiletle yaptık çok sabır istio jilet malum kesik tehlikesi var, sarımsağada başlayacağım hıııımmmmmmmm şunuda ekleyim daha dün yapmama rağmen hemen dipler siyah nokta halinde belirdi, elime batıo saçlar, hemen uzayacak herhal :)

mervecim mavişcim çok sağolun sizde uzun halini sormuşsunuz profilimden bakabilirsiniz...

kaçakkız anca okuyupta yazıorum :) peruk sormuşsun seneler önce almıştım öle dalga olsun diye ama şu an takmayı düşünmüyorum :) çok mecburi olursam bi sürü eşrp vs. gibi bi beze şekil vererek takarım, şapka, beremde dolu :) düşünmüom artık çünkü erdim muradıma he he

ben işte çalışıyorum ya gidip gelirken işe takacam eve gelince ve sivil hayatta çıkarıcam babamı yavaş yavaş ikna edicem işte

benimde saçlarım çok döküldüğünden çok sinir oluyordum hep kazıycam bir gün deyip bir türlü cesaret edemiyordum.eşim kazıt dedi kaç defa....
bi arkadaşım kazıtmış 2 cm kadar uzamış halini gördüm. bana bir cesaret geldi.meğerse yıllardır arkadaşımın o halini görmeyi bekliyormuşum
hatta eşim büyük bir keyifle makineyle kendi kazıdı kullanımı ne kadar rahat bi bilseniz,ama ilk aynaya baktığınızda çok tuhaf oluyor belirtmek isterim birde ben kapalıyım ilk kazındığı zamanlarda baş örtüyü takmak çok sorun oluyor bone kafaya yapışıyor.ama gülü seven dikenine katlanır.:)kazıtalı 1 yıl 3 ay oldu şuan omuzlarımı geçti...ama tekrar dökülmeye başladı.her tarafta saç görmekten fenalık geliyor hiç sevmiyorum.eşim yine kazıyalım iy oldu rahatlamıştın diyor.bu arada kel halimi çok beğenmişti doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…