Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bi ara çok modaydı bu saç kazıtma işi ama sen sağlık için yaptırmışsın özellikle asmalı konak zamanında bizde ozamanlar arkadaşımla karar vermiştik saç kazıtmaya değişik olucaz tarz olucaz hesabı sonra çıktık yola annem yakalamıştı yarı yolda bi gördüm annemi fatma girik gibi geliyo bağıra bağıra nerden duyduysa valla annemden önce gittim eve yolu değiştirdim odama girdim kapıyı kitledim ertesi güne kadar çıkmamıştım odadan bide babama anlatıyo babamda dalga geçmişti baya askere yollarız bizde diye daha 12 13 yaşlarındaydım şimdi olsa hayatta yapmam
inşallah sağlıklı sağlıklı uzar saçların canım opuyorumnanaktan

cesarete bak pes vallahi anacım bekar olsam babamklava:
ama evliyim eşimde babamdaklava:
yani artık çifte oklavaklava:klava:

arkadaşlar bende kazıtmıştım 10 yıl önce görmeye durun saçlar eskisinden gür çıkmıştı ama uzadıkça dökülme yine başlamıştı sonra bir daha kazıttım ama eskisi gibi gür değildi malesef sonuç yine aynı dökülme son hızıyla devam ediyordu şimdi bir profa gidiyorum sorunum çinko bakır dengesizliği pko v.s. kazıtayım mı dedim sakın dedilmaz: vücudundaki organlar da alıngandır küsebilirler sana dedi kazıtmayla bir sonuç alınmıyor vesselam 10 yıldır bu problemi yaşıyorum bir ara düzeliyor sonra hızlı bir şekilde dökülüyor anlamıyorum şimdi hamişim normalde gürleşmesi lazımken aksine dökülme iki katına çıktı lohusalığı düşünemiyorum bile akannehir:bbo: çaresi vardır ama ne:uhm::uhm::uhm: herkese gür saçlı günler

evet arkadaşlar bu mevsimde kazıtmam sizce uygun mu deneyen arkadaşlara soruyorum özellikle cevaplarınızı bekliyorum.birde bu işi erkek berberi daha iyi mi yapar acaba

ben bunu pek doğru bulmuyorum sonuçta o
saç yine dipten uzayacak. kökte olan dökülme problemi yine devam edecek
asla ortalıkda keloğlan gibi gezmek istemem mantıksızz

arkadaşlar ben dediğimi yaptım walla cok rahatladım şimdilik.bilgi isteyen arkadaşlar olursa bana mesaj atmaları yeterlidir.yakında resmimi de koydum ısteyen bakabilir

4 yil önce bende kazitmistim saclarimi, kafam cok kücük ve yakismisti baa, amailk günlerde cok aglaistim, sonra alistim, zaten saclarim cok cabuk uzadi, saclarm kendine geldi, amasonraan duydumki biraz uzsadikca sürekli kazitmak gerekmis säyle bir ay boyunca uzadikca kazitin sadece bir defa degil...hm

Son düzenleme:
kazıtan arkadaşlara helal olsun vallahi, ama çalışanlar için saç kazıtmöak imkansız bence üstelik peruk takmanın da bi manası yok çünkü saç diplerinin hava alması gerekiyor keşke benimde imkanım olsa da kazıtabilsem hiç olmazsa saçlarım kendine gelir diye düşünüyorum eşinizde sorun yapmıyosa deneyin kızlaaar :kedi:

vallahi kocam izin verse şimdi bnde kazıtırım,boyadan düzleştiriciden saçımın kimyası değişti çünkü:1ninca:

arkadaşlar bende geçen yıl saçlarım çok dökülüyodu kazıttım ilk önce eşim kızdı,küstü.ama sonradan beş, altı ay kendisi kazıttırdı öyle daha hoş görünüyomuş,şimdi kazıtiyim desem bayılır.bence sizde deneyin tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…