Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar bende sezen gibi saolsun sezeninsayesinde dökülen saçlarımı kazıtarak hem ortalıktan saçlarımı toplamaktan kurtuldum hemde bu garip duyguyu yaşamış oldum.nekadarda şimdilik aynaya bakamasamda dokunduğumda farklı bir duygu teşekkürler sezen ve sevil

eminim saçlı daha güzelsinizdir :) en kısa zamanda uzar inşallah ..

Kesinlikle haklısın kaydirigubbakcemile3

Her nekadar ilginç bir tecrübe olsada saçlı halim farklı tabiki.

Sanırım epeyce uzun bir zaman alacak tekrar uzaması. Ne yapalım artık katlancağız.

Ay canım ya yaptınmı gerçekten. Desene sende bu kellik akımına katıldın. Çığ gibi büyüyoruz heyo :enbuyukkk: en büyük kel kadınlar :teytey:

Yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum canım :içelim:

Ama bir iki gün içinde alışıyorsun görüntüye. Zaten mecburen alışılıyor kafamçokkarıştı

yok sevilcik bennermin arkadaşım çok çatlak olduğumu ve yapıcağımı bildiğinden öyle mecazi anlamda kullandı o kelimeyi siz alınmayın lütfen a.s.

Çiçekler için teşekkürler Sudamlası. Alınmış değilim zaten. Hem ayrıca saçları kökünden kazıtmakta (çok daha ciddi gerekçeler olmadıkça) çatlaklık sayılır herhalde delikafadulden

slm hanımlar ya meğer bizim erkeklerimiz nekadar kel kadın meraklısıymış normalde 10 veya 11 de yatan adam saçımı kazıttıktan sonra bırakmıyo uyiyim.sanki yeni sevgili olmuşuz. sizlerde de aynımı acaba?

bazen bende cok kazimak istiyom aslinda kisin kaz tarami bile istemiyorumitsam kisin cikmmiyorum fazla benim mutis dokuluyor

bazen bende cok kazimak istiyom aslinda kisin kaz tarami bile istemiyorumitsam kisin cikmmiyorum fazla benim mutis dokuluyor

slm.kaç gündür benim bilgisayar bozuktu giremedim esdeli kardeşim mesajını şimdi okudum öncelikle geçmiş olsun çünkü bende saç dökülmesinden çok çektim bennerminin dediği gibi kazıtmak çok ciddi birşey yanlız şimdilik ben kurtuldum ilk iki üç gün aynaya bakamadım yamlız şimdi alıştım ve bu halimlede mutluyum okadar korkacak birşey yok tavsiye ederim sonuçta kökü bizde byyy

arkadaşlar saçlarımyaptığım bakımla hızla uzamaya devam ediyor kanalda saçlarından olan arkadaşlar bakım yapacaksanızsaçlarınızı kaybetmeden yapın hiç pişman değilim yazın güzelsaçlarımı hayal ediyorumda ...........hihoyyyt

küçükken bukle bukle ama ince telli saçlarım varmış annem kazımış bir kere bukleler gitmiş :)) ama hala ince telli kafamdan iki kere ameliyat geçirmemiş olsaydım hiç düşünmez yine kazıtırıdım ama kafımın sagı solu dikiş izleriyle asla yapamam.
Ama dikiş atarken kazınan bölgelerdeki saclar çoookkk gür cıktı duyurulur... kaydirigubbakcemile2

ani bir kararla kuzenle bayan kuaförüne gittik saçlarımızı kazıtma istiyoruz dedik kuagör kısa kesiyim dedi ama biz ısrar edince makasla kısalttı makinayla kazıdı ondan sonra ustura kuzen de bende heveslendi oda kazıttı 2yıl önce şimdi saçlarımız çok gür ama bir daha kazıtcaz ne zamansa bilmiorum

Son düzenleme:

buyuk cesaret tebrıkler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…