eminim saçlı daha güzelsinizdir :) en kısa zamanda uzar inşallah ..
arkadaşlar bende sezen gibi saolsun sezeninsayesinde dökülen saçlarımı kazıtarak hem ortalıktan saçlarımı toplamaktan kurtuldum hemde bu garip duyguyu yaşamış oldum.nekadarda şimdilik aynaya bakamasamda dokunduğumda farklı bir duygu teşekkürler sezen ve sevil
arkadaşlar bende sezen gibi saolsun sezeninsayesinde dökülen saçlarımı kazıtarak hem ortalıktan saçlarımı toplamaktan kurtuldum hemde bu garip duyguyu yaşamış oldum.nekadarda şimdilik aynaya bakamasamda dokunduğumda farklı bir duygu teşekkürler sezen ve sevil
yaaaa. neden öyle dedin şimdi. biz Sezenle delüüüüü mü olduk yani :uhm:
yok sevilcik bennermin arkadaşım çok çatlak olduğumu ve yapıcağımı bildiğinden öyle mecazi anlamda kullandı o kelimeyi siz alınmayın lütfen a.s.
bazen bende cok kazimak istiyom aslinda kisin kaz tarami bile istemiyorumitsam kisin cikmmiyorum fazla benim mutis dokuluyor
bazen bende cok kazimak istiyom aslinda kisin kaz tarami bile istemiyorumitsam kisin cikmmiyorum fazla benim mutis dokuluyor
:içelim:
İşe yaradığına sevindim. Kestirmene değimiş en azından. Umarım çok uzun değildir kestirmeden önce.
ani bir kararla kuzenle bayan kuaförüne gittik saçlarımızı kazıtma istiyoruz dedik kuagör kısa kesiyim dedi ama biz ısrar edince makasla kısalttı makinayla kazıdı ondan sonra ustura kuzen de bende heveslendi oda kazıttı 2yıl önce şimdi saçlarımız çok gür ama bir daha kazıtcaz ne zamansa bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?