kisa saci sekle sokmak daha buyuk dert. keske kestirmeseydim diyorum.Merhaba kızlar. Evet 10 yıldan beri uzun sac kullanıyorum. Belimden aşağı dökülür hep saçlarım. Ama bakimi olsun eve dökülmesi olsun sekil vermesi olsun dert olmaya başladı. Çocukta düşünüyorum artık. Hamile kalırsan sacla ugrasmim hic diyorum ve kut kestirmeyi düşünüyorum . Pişman olmaktan korkuyorum böyle uzun zaman uzun sac kullanan sonra kısa kesen oldu mu. Yada kısa sac kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mi . Sizce kestirsem mi yardımcı olur musunuz ???
aynen arkadaşa katılıyorum, kademeli kestir... seversen alışırsan zamanla daha kısa boyları kullanırsınO kadar sene uzun saç kullandıktan sonra tabiki küt asla kestirme, depresyona girersin. Göğüs hizasında falan kestir bence.
Merhaba kızlar. Evet 10 yıldan beri uzun sac kullanıyorum. Belimden aşağı dökülür hep saçlarım. Ama bakimi olsun eve dökülmesi olsun sekil vermesi olsun dert olmaya başladı. Çocukta düşünüyorum artık. Hamile kalırsan sacla ugrasmim hic diyorum ve kut kestirmeyi düşünüyorum . Pişman olmaktan korkuyorum böyle uzun zaman uzun sac kullanan sonra kısa kesen oldu mu. Yada kısa sac kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mi . Sizce kestirsem mi yardımcı olur musunuz ???
Küt değilde omuzlarda kestirebilirsiniz çocuk düşünüyorsanız zor olurMerhaba kızlar. Evet 10 yıldan beri uzun sac kullanıyorum. Belimden aşağı dökülür hep saçlarım. Ama bakimi olsun eve dökülmesi olsun sekil vermesi olsun dert olmaya başladı. Çocukta düşünüyorum artık. Hamile kalırsan sacla ugrasmim hic diyorum ve kut kestirmeyi düşünüyorum . Pişman olmaktan korkuyorum böyle uzun zaman uzun sac kullanan sonra kısa kesen oldu mu. Yada kısa sac kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mi . Sizce kestirsem mi yardımcı olur musunuz ???
Foto rica etsem atabilir misiniz . Merak ettim saçınızı. Bi sakıncası yoksaBenim belimdeydi saçım.
Ben kestirdim omuz hizamda.Şimdi de küt kullanıyorum.Çok memnunum.
Hiç pişman olmadım ,iyi ki yaptım diyorum her defasında.
Yıkaması kurutması şekil vermesi hep dertti.
Küt ve omuz hizası modellere şekil vermesi kolay ve görüntü de kesinlikle daha iyi oluyor.
Modeli yukarıda paylaştığın resimle aynı diyebilirim ,boyu biraz daha kısaydı uzadı böyle oldu.Foto rica etsem atabilir misiniz . Merak ettim saçınızı. Bi sakıncası yoksa
Beyaz gömlekli olan fotodaki sac çok hoşmuş. Bi aya düğünümüz var düğünlerden sonra kestiren o zamanKaç defa saçımı belime kadar uzatıp pat diye bold model kestim, çene hizamda hemde. Bende ortası yok ya kısa olacak ya uzun. Bir süre kısa kullanırım, sürekli keserim sonra da dokunmam uzatırım uzun sürede öyle kullanırım. Çabuk uzuyor.
Ama kısa saç gerçekten rahatlık. Aksine uzun saça şekil vermek daha zor, güzel şekil vermek için ya fön gerek ya güzel dalgalar. Onun harici uzun saç bakmazsan paspal duruyor, kötü duran uzun saça tahammül edemiyorum ben. Sonrada bi bakmışsın hep arkada topluyorsun, topuz falan. Anlamı kalmıyor. Güzel ve yüze giden kısa saçta iki tara düzleşiyor, jöleyle kıvırcık oluyor. Boyaması kolay, banyodan sonra zulüm değil, kırıldımı uçları, bakımsız mı derdi yok. Hele migren ve sinüzitte baş ağrısı yapıyor bende. Kadına uzun saç yakışır derler ama ne bileyim ben güzel kesilmiş kısa saça sahip kadınları daha modern, vamp ve dişi buluyorum. Geçen sene belimde iken kestirdim, uzadı yine çenelerimde kesicem :))
Sizce hangisi güzel, kahküllüler mi, kahkülsüzler mi?
Eki Görüntüle 1862708 Eki Görüntüle 1862709 Eki Görüntüle 1862710 Eki Görüntüle 1862711
Hic pişman olmadın yani. Ben sadece pişman olmaktan korkuyorum.Modeli yukarıda paylaştığın resimle aynı diyebilirim ,boyu biraz daha kısaydı uzadı böyle oldu.
Yapı olarak da gür ve dalgalı.Şekillendirici kullanıyorum zaten elektriklenme sorunu olduğu için.
Omuz boyunu hem toplarken hem de salarken rahat kullandım ben.
Hiç olmadım.Hic pişman olmadın yani. Ben sadece pişman olmaktan korkuyorum.
Çok teşekkürler. Bir ay sonra düğünler var. Düğünlerden sonra kestircem İnşAllahHiç olmadım.
Hem uzun bakım süreleri kısaldı,
Hem daha modern oldu görüntüm bana göre.
Sinüzit sıkıntım da hafifledi.
Alışmak için çok az zaman gerekebilir size.Ben çok sıkılıp değişiklik istediğim için çook mutlu olmuştum.
Kararlı iseniz yaptırın,uzar nasıl olsa tekrar pişman olursanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?