Saç Kesim Şekilleri Saçımı kestirsem mi:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Önce v şeklinde kestir. Ondan bıkınca dümdüz kestir.
Böyle böyle yavaş yavaş herşeyi dene :)

Kahkülsüz daha güzel kısa saça aşık biriyim bende. Kullanışlı güzel duruyor. Uzun saç zaman kaybı

Eşin ne diyo bu konuda sonra vıdı vıdı etmesın erkekler genelde kısa saç sevmiyo

Eşin ne diyo bu konuda sonra vıdı vıdı etmesın erkekler genelde kısa saç sevmiyo
Esim onceleri kestirme diyodu. Simdi farkında artık zorlandigimin. Hatta saçın hep toplu sıcak diye yazın bisi yapamiyon kışın yağışlı havadan dolayı topuz hep tepede. Kestir yüzünün güzelliği ortaya çıksın dedi esim .

Eşin haklı gibi ya ama söyle bir konu var saçın düzse küt saç çok kolay kullanırsın ama dalgalıysa çok zor oluyor ben kestiremiyorum küt mesela kabaran dalgalı bir sacım var

Ben hic okadar uzatamadim ( ama uzatabilsem kestirdiklerimden cit cit yaptirirdim. Onu kullanirdim ara sira

Yıllardır küt saç kullaniyorum ve çok çok memnunum bu saç modelinden asla vazgeçmeyeceğim

Yıllardır küt saç kullaniyorum ve çok çok memnunum bu saç modelinden asla vazgeçmeyeceğim

Alta ki resimdeki gibi

Eklentiler

• Screenshot_20160726-194905.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 101
Eşin haklı gibi ya ama söyle bir konu var saçın düzse küt saç çok kolay kullanırsın ama dalgalıysa çok zor oluyor ben kestiremiyorum küt mesela kabaran dalgalı bir sacım var
Benimde dalgalı ama. Kolay sekil alıyor. Uzun saçıma oturup bir saatte sekil veriyorum çok uzun ve gür olduğu için. Ama kısa olursa kısa sürede şekil verebilirim. Belki :)

Bence kestirmeyin. Örgü modelleri kullanabilirsiniz.
Hiç çok uzun saçım olmadı ama uzun saçtan bir anda kısa saça geçtim. Çok pişman oldum. Kısa saça daha çok şekil vermek gerekiyor. At kuyruğu olmuyor, örgü olmuuor, topuz olmuyor...

Birden kestirmeyin bence, önce kürek kemiklerine sonra belki omuzlara gelsin. Hele bir de düzse ne güzel olur saçınız. :)

Ben kıvırcık saçlı olduğum için hep kısa kestiriyorum omuzlarımda, ve bence hem düze hem kıvırcığa kısa saç en güzeli. :)

Yinede hemen birden küt kestirmeyin derim. Benim fikrim tabii. :)

Hep topuz. At kuyruğu için düz fon lazım oda uzun zaman alıyor. Orgu çok seviyorum kullanıyorum ama istediğim sekli kendime yapamıyorum anca kuaförde yaptirabiliyorum onada her zaman gidemiyorum. Kısa saca fon çekebilirim kendim masa yapabilirim daha az zaman alır yani suanki saçıma göre.

Benim saçım ne kıvırcık nede düz ortası yani. Ama çok şükür şekli hemen alıyor uğraştirmiyor. Şuan çok uzun ve gür çok yoruyor beni. Şekil verirken olsun banyoda olsun. Evde toplu olduğu halde dökülüyor midem bulanıyor artık

Kestirin ama hemen değil bence. :)

Çoğu arkadaş da aynı şeyi söylemiş, yukarıda bir üye tam benim dediğim gibi bir resim paylaşmış. Eminim çok güzel olur sizede.

Sonra o da uzun gelirse, küt yaptırırsınız.

Ama karar sizin ben depresyona girmem derseniz de Kestirin gitsin. :))

Tam kut hemen kestirmicem. Aynen i arkadaşın paylaştığı foto gibi. Alışırsam az daha kısaltirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…