Kaç defa saçımı belime kadar uzatıp pat diye bold model kestim, çene hizamda hemde. Bende ortası yok ya kısa olacak ya uzun. Bir süre kısa kullanırım, sürekli keserim sonra da dokunmam uzatırım uzun sürede öyle kullanırım. Çabuk uzuyor.
Ama kısa saç gerçekten rahatlık. Aksine uzun saça şekil vermek daha zor, güzel şekil vermek için ya fön gerek ya güzel dalgalar. Onun harici uzun saç bakmazsan paspal duruyor, kötü duran uzun saça tahammül edemiyorum ben. Sonrada bi bakmışsın hep arkada topluyorsun, topuz falan. Anlamı kalmıyor. Güzel ve yüze giden kısa saçta iki tara düzleşiyor, jöleyle kıvırcık oluyor. Boyaması kolay, banyodan sonra zulüm değil, kırıldımı uçları, bakımsız mı derdi yok. Hele migren ve sinüzitte baş ağrısı yapıyor bende. Kadına uzun saç yakışır derler ama ne bileyim ben güzel kesilmiş kısa saça sahip kadınları daha modern, vamp ve dişi buluyorum. Geçen sene belimde iken kestirdim, uzadı yine çenelerimde kesicem :))
Sizce hangisi güzel, kahküllüler mi, kahkülsüzler mi?
Eki Görüntüle 1862708 Eki Görüntüle 1862709 Eki Görüntüle 1862710 Eki Görüntüle 1862711
Valla çok iyi geliyo bu söyledikleriniz. İyice cesaretlendimKahkülsüz daha güzel kısa saça aşık biriyim bende. Kullanışlı güzel duruyor. Uzun saç zaman kaybı
Esim onceleri kestirme diyodu. Simdi farkında artık zorlandigimin. Hatta saçın hep toplu sıcak diye yazın bisi yapamiyon kışın yağışlı havadan dolayı topuz hep tepede. Kestir yüzünün güzelliği ortaya çıksın dedi esim .Eşin ne diyo bu konuda sonra vıdı vıdı etmesın erkekler genelde kısa saç sevmiyo
O kadar sene uzun saç kullandıktan sonra tabiki küt asla kestirme, depresyona girersin. Göğüs hizasında falan kestir bence.
Eşin haklı gibi ya ama söyle bir konu var saçın düzse küt saç çok kolay kullanırsın ama dalgalıysa çok zor oluyor ben kestiremiyorum küt mesela kabaran dalgalı bir sacım varEsim onceleri kestirme diyodu. Simdi farkında artık zorlandigimin. Hatta saçın hep toplu sıcak diye yazın bisi yapamiyon kışın yağışlı havadan dolayı topuz hep tepede. Kestir yüzünün güzelliği ortaya çıksın dedi esim .
Benimde dalgalı ama. Kolay sekil alıyor. Uzun saçıma oturup bir saatte sekil veriyorum çok uzun ve gür olduğu için. Ama kısa olursa kısa sürede şekil verebilirim. Belki :)Eşin haklı gibi ya ama söyle bir konu var saçın düzse küt saç çok kolay kullanırsın ama dalgalıysa çok zor oluyor ben kestiremiyorum küt mesela kabaran dalgalı bir sacım var
Yıllardır küt saç kullaniyorum ve çok çok memnunumbu saç modelinden asla vazgeçmeyeceğim
Alta ki resimdeki gibi
Bunu hic düşünmedim. Kuaför mu yapiyo çit citiBen hic okadar uzatamadim( ama uzatabilsem kestirdiklerimden cit cit yaptirirdim. Onu kullanirdim ara sira
Hep topuz. At kuyruğu için düz fon lazım oda uzun zaman alıyor. Orgu çok seviyorum kullanıyorum ama istediğim sekli kendime yapamıyorum anca kuaförde yaptirabiliyorum onada her zaman gidemiyorum. Kısa saca fon çekebilirim kendim masa yapabilirim daha az zaman alır yani suanki saçıma göre.Bence kestirmeyin. Örgü modelleri kullanabilirsiniz.
Hiç çok uzun saçım olmadı ama uzun saçtan bir anda kısa saça geçtim. Çok pişman oldum. Kısa saça daha çok şekil vermek gerekiyor. At kuyruğu olmuyor, örgü olmuuor, topuz olmuyor...
Benim saçım ne kıvırcık nede düz ortası yani. Ama çok şükür şekli hemen alıyor uğraştirmiyor. Şuan çok uzun ve gür çok yoruyor beni. Şekil verirken olsun banyoda olsun. Evde toplu olduğu halde dökülüyor midem bulanıyor artıkBirden kestirmeyin bence, önce kürek kemiklerine sonra belki omuzlara gelsin. Hele bir de düzse ne güzel olur saçınız. :)
Ben kıvırcık saçlı olduğum için hep kısa kestiriyorum omuzlarımda, ve bence hem düze hem kıvırcığa kısa saç en güzeli. :)
Yinede hemen birden küt kestirmeyin derim. Benim fikrim tabii. :)
Benim saçım ne kıvırcık nede düz ortası yani. Ama çok şükür şekli hemen alıyor uğraştirmiyor. Şuan çok uzun ve gür çok yoruyor beni. Şekil verirken olsun banyoda olsun. Evde toplu olduğu halde dökülüyor midem bulanıyor artık
Tam kut hemen kestirmicem. Aynen i arkadaşın paylaştığı foto gibi. Alışırsam az daha kısaltirim :)))Kestirin ama hemen değil bence. :)
Çoğu arkadaş da aynı şeyi söylemiş, yukarıda bir üye tam benim dediğim gibi bir resim paylaşmış. Eminim çok güzel olur sizede.
Sonra o da uzun gelirse, küt yaptırırsınız.
Ama karar sizin ben depresyona girmem derseniz de Kestirin gitsin. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?