herkese selamlar kaçamak yaptım okudum sayfaları...lastik saç durumuyla ilgili yazmalıyım diyip geldim
Benimkiler geri geldi

Boyayla tetikledim herhalde bilmediğimden varsayımla söylüyorum Sanırım onlar lastiklikten kopmaya başlayan saç teli olarak kendilerini yeniliyolardı bende komplo yaptım üzerine oooh mis
Gülüyorum somurtmuyorum bilmediklerimizi de böyle öğreniyoruz işte ne diyim...ıım boya loreal di içine barcelino da katmıştm ki ara da verdim bakımlar bir sürü kesim v.s...Yani boya tetikliyo sanırım 2-3 ayda kurtarmıyo minimum 6ay olmalı sanırım ya da zorundalık durumu için tamamen bitkisel bi boya belki de...O kadar yumuşaktı ki ilk farkettiğim zamanda şimdide öyle yanmış olabileceğini bilmemektende kaynaklanıyo tabi ama düşünmedim... Hoşgeldiler onları komik buluyorum zaten haziranda bi daha kesim düşünüyorum ve şimdi baktım kayıplar dün tüm kafamı yağlayıp uyudum az önce yıkadım demek ki doğru yoldayım en iyi gelen yağlı bakımlar sanki en azından bana Çünkü bilmeden yaptığım yağ yumurta mayonez sirke 4lüsü kaybetmişti şimdide diplere barcelino ıstılmış zeytinyağını da saç boylarına uçlarına sürdüm iyi gelmiş problemi olan arkadaşım dene derim ve ciddiye alma üzme yani tatlı canını... İnan artık ciddiye almıyorum akıllandığımız sürece de tekrarlanmıycak geçici sorunlar bunlar sabır sadece...kendinize iyi bakın saçlarınıza da