• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Banucum maşallah ya normalde 1 aylık saç dipi tırnak ucu kadar çıkar senin böyle giderse çok çabuk beline kadar iner :nazar::nazar::nazar:

Ay çok güldüm ya yakalanmadın inşallah :9:

yakalandım canım hem de banyodayken:9: zaten öyle olur ya gelmez gelmezler sen tam işe kalkışırsın gelirler:D telefonu yakınıma almıştım Allahtan adam önce aradı evdemisiniz diye 10 dkya kalmaz gelirim dedi beni bir görmelisin saçıma daha krem sürmemişim sürcem beklicem durulıcam kurulanıp giycem resmen motor taktım tam giydim üstümü kapı çaldı saçıma yemeni örttüm anlamasın ıslak olduğunu diye:9:

saçlarım boya yüzünden özelliklede uçları çok kurumuştu. kuaföre gittim orda asılı olan bi resme bakıp keşke saçımın rengi böyle olsaydı dedim.. hay demez olaydım
ben yaparım abla dedi dedim bak benim saçlarım çok yıpranmış yanabilir -yok hiç bişe olmaz en iyi boyayı kullanıcam deyince iyi hadi bakalım dedim. (bu arada saçın rengi hürerem rengi diyolar o kızıldan)Saçlarım açılırken zarar gördü göğüslerimi kapatan saçlarımı bakım gerekçesiyle omuz hizasından kesmesinler mi bende şarteller attı ama olan oldu bişey diyemedim kökü bende nasılsa diyerek avuttum kendimi. fönlü falan fena durmuyodu. ertesi gün saçlarımı yıkadım banyodan çıkınca bi de ne göreyim boya akmış dipler kızıl gerisi ne renk belli değil üstüne saç lastik gibi uzuyo ve kopuyo nerdeyse ağlayacaktım. işimde var gidemiyorum da hesap sormaya :( velhasıl her banyodan sonra aynada hem kuaföre hem o rengi isteyen kendime söylenip duruyorum. bu saçları bu haliyle nasıl kurtarırım bilen var mı geçen hafta aradaki renk farkını kapatmak için doğal boya aldım biraz daha koyu kızıla boyadım ama nafile boya tutmuyo. saçlar lastik gibi sünüyo kestirmeye kalksam dipte 4-5 cm olacak kısacık saç hiç sevmem zaten yakışmıyo
bu resimler boyadan o faciadan yaklaşık 15 gün sonra çekildi bakım yapmaya başladım

Eki Görüntüle 424800 Eki Görüntüle 424801 ışık farkı nedeniyle renk farklı görüyor sağdaki resim banyodan önce diğeri sonraki hali :)

ay sonuna kadar bakım yapmaya devam edicem sonra 30 mayısta yeni resimler çekip yayınlerım. sinamekili kür uyguluyorum ama bende öyle müthiş bi uzama olmadı 1 cm falan oldu. şampuanımın içine sarımsak be badem yağı koydum her yıkamada kullanıyorum daha sonra gliss in şampuanıyla kokusu gitsin diye yıkayıp çıkıyorum yine gliss in pembe suyunu kullanıyorum. saçlarım azıcık canlandı.

inan aynı benim durumum..hikaye bile aynı kuaför duvardaki resim ve sonuç:)) ne güzel yalnız değilmişim..ben yanıkları kestirmekten başka çözüm bulamadım malesef..ve şimdide bakıma başladım ..

tatlım yançış saç dediğin gibi lastik gbi uzar...uçlarda kırpık kırpık olur...kuaför günah çıkarmış...bal gibi yanık demek
lastik gibi uzaması...
15 günlük bakımla kendine gelmiyor....kırıklar evet bakımlarla kopup sağlam yerlerinden onarılıyor ama
yanan saça çözüm bulan kuaförü alnından öpeyim...
hepimiz keyfimizden mi kestirdik...allah bildiği gibi yapsın bu sahtekar
kuaförleri...nitelikli dolancırıcılık bu, hırsızlık...
işini hakkıyla yapana sözümüz yok tabi...ama ya bişi demicem yine coştum sabah sabah..

canım benim o yanıkları aldırmadan başa çıkamazsın...yukarı doğru kırıklar artıyo sonra...onlardan kurtul
sonra bakımlarla uzat...kırık desen anlıcam da yanık saça bakım var mı
sanmam...arkadaşlarımın fikrini de alsak güzel olacak....[/QUOTE]

Haklısın canım bal gibi yanık 9 senedir aynı kuaföre gidiyorum beni aptal yerine koymaya çalışıyorlar haftanın en kalablık gününde tüm müşterilerin önünde tüm sinirimi atayım diyorum:47:

ne yapacağıma karar veremedim sormak istedim.ıslakken lastik gibi kestirmek zorundayım işin kötü tarafı senelerdir kısa kullanıyorum eşime söz vermiştim uzatacağım diye:50:

canım yanmış saç şöyle oluyo tecrübeyle sabit :))) saç ıslakken lastik gibi uzar ve hafif çekmenle yanık kısımlarda kopmalar olur.ne boya tutar ne bişi.Kuruykende kopmalar devam eder ayrıca görüntü açısından mat kuru bir durumda olur. Benim saçlarım yandığında tarakla tarayamıyordum bile hepsi tarağa geliyordu saçın. Senin yerinde olsam ki ben zaten normalde sağlıksız yanmış saça dayanamam ne olursa olsun böyle uzayacağına gidip kestiririm yeni bir başlangıç yaparım. Ama yinede düzelir umudun var ise boşa kuaföre para verme yağ bakımı sinameki falan yap 15 gün sonra kendin gör canım

canım ıslakken lastik gibi uzuyor esniyor çekince kopuyor ama bu durum tüm saçlarım için geçerli değil yer yer.
kuruyken kopma yok sevinmeliyim buna bilmıyorum belki zamanla kopma olacak
öncesinde de kuruydu saçlarım tararken dökülüyor sonuç itibariyle yanık saçım

15 değil 3 ay yapsam fayda edeceğini sanmıyorum.
bugün başka bir kuaföre sordum 'yanık ama kestirmene gerek yok yazık saçına uçundan alalım yaptığın bakım işe yarasın' dedi :53: :53:

bu kuaförlerin hepsi bir ilginç.içime sinmiyor kestirmek zorundayım:50:

canım yanmış saç şöyle oluyo tecrübeyle sabit :))) saç ıslakken lastik gibi uzar ve hafif çekmenle yanık kısımlarda kopmalar olur.ne boya tutar ne bişi.Kuruykende kopmalar devam eder ayrıca görüntü açısından mat kuru bir durumda olur. Benim saçlarım yandığında tarakla tarayamıyordum bile hepsi tarağa geliyordu saçın. Senin yerinde olsam ki ben zaten normalde sağlıksız yanmış saça dayanamam ne olursa olsun böyle uzayacağına gidip kestiririm yeni bir başlangıç yaparım. Ama yinede düzelir umudun var ise boşa kuaföre para verme yağ bakımı sinameki falan yap 15 gün sonra kendin gör canım

canım ıslakken lastik gibi uzuyor esniyor çekince kopuyor ama bu durum tüm saçlarım için geçerli değil yer yer.
kuruyken kopma yok sevinmeliyim buna bilmıyorum belki zamanla kopma olacak
öncesinde de kuruydu saçlarım tararken dökülüyor sonuç itibariyle yanık saçım

15 değil 3 ay yapsam fayda edeceğini sanmıyorum.
bugün başka bir kuaföre sordum 'yanık ama kestirmene gerek yok yazık saçına uçundan alalım yaptığın bakım işe yarasın' dedi :53: :53:

bu kuaförlerin hepsi bir ilginç.içime sinmiyor kestirmek zorundayım:50:

o kuaförlerin "yanık değil bakımla bişey olmaz" dedikleri ve "ucundan bi cm alalım " dedikleri şeyler aynı sınıfa giriyo malesef..:((kocaman bi kandırmaca..yanık saç kuruyken kopmuyo belki ama ıslakken lastik gibi oluyor ki zamanla esnekliğini yitirdiği içinde kırılarak dökülüyo..örnek verecek olursak bkz ben:))

merhaba kızlar Banucum diplerin baya gelmiş gün geçtikçe büyüyorlar maşallah diyelim nazar değmesin:)) geçen bir arkadaşa ilk ve son resmimi gösterdim baktı şöyle bir bana dedi ki senbu saçı biraz zor uzatırsın.Tamam belki haklı süreli yanıyor ve kestirmek zorunda kalıyorum ama cidden tüm motivasyonum düştü böyle olunca. kimsenin destek olmasını belemiyorum ama köstek oluncada insan üzülüyor. haziranda iki tane çok yakınımın düğünü var bu yaziçin uzun saç hayal etmiştim çünkü ocakta saçlarım omzumun altındaydı ama olmadı tam kendimi kısa saça alıştırmışken terardan kaynak saçlara bakarken buldum kendimi. Bu işte motivasyon inanç çok önemli benim yaptığım gibi kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin kızlar:(((((

Arkadaşlarım iyi akşamlar..
4 mayısta yapılan dip boyamın ardından bugün itibari ile dipler güncel...
sizce nasıl?

Eki Görüntüle 433565

sen nasıl bişeysin banuuuu??? senin saçlar nasıl bişey??? :1: maşllah maşallah maşallah :nazar: normalde 1 ayda saç nekadar uzarki seninkiler 3-4 aylık gibi :):))

okuyorum aslında yazdıklarınızı ama bayadır yazamıyorum. bide nedendir bilmem bu hafta bir üşengeçlik çöktü hiç bakım yapmadım.sadece karanfil suyu sıkıyorum arada. cts akşamı yağ karışımımı yapıyım diyorum. bide 7 kür sinameki yapmıştım. şimdi bemiksim bitti, bu hafta sinameki yapmadım. haftaya da dinlendirsem de , 7.kürden sonra 2 hafta ara vermiş olsam da ondan sonra tekrar mı başlasam diyorum :44:

Ay çok güldüm ya yakalanmadın inşallah :9:

yakalandım canım hem de banyodayken:9: zaten öyle olur ya gelmez gelmezler sen tam işe kalkışırsın gelirler:D telefonu yakınıma almıştım Allahtan adam önce aradı evdemisiniz diye 10 dkya kalmaz gelirim dedi beni bir görmelisin saçıma daha krem sürmemişim sürcem beklicem durulıcam kurulanıp giycem resmen motor taktım tam giydim üstümü kapı çaldı saçıma yemeni örttüm anlamasın ıslak olduğunu diye:9:

Ay valla hep öyle oluyor benimde baza gelecekti duştayken yakalandım çok fena çoook :9:

Banu ablanın saç diplerini görünce dedim Aylin sende çek makina yanımdaydı hemen çektim şaşırdım vallahi benim 1 ayda 1 cm bile uzamayan saçlarım 2.5 cm uzamış :15: tam gaz devam

27 nisanda yapılan dip boyam ( tam 35 gün )

Son düzenleme:
Ben de yarından itibaren permayla mahfettiğim saçlarıma bakım yaparak uzamasını burda takip edicem. :34: Bugün kuaförümden bir kür öğrendim. Hint yağı, badem yağı susam yağı, çam terabentin yağı, jojoba yağı ve çörek otu yağı karışımı içerisine bemix ve bepanten ampül kırıp saçıma uygulıycam :34:

$kk1.webp $kk2.webp

İşte bakım sonrası saçlarım.Yıkadıktan sonra Elidor'un turuncu renkteki serisinin 7/24 kremiyle şekillendirdim.:61:

Banu ablanın saç diplerini görünce dedim Aylin sende çek makina yanımdaydı hemen çektim şaşırdım vallahi benim 1 ayda 1 cm bile uzamayan saçlarım 2.5 cm uzamış :15: tam gaz devam

27 nisanda yapılan dip boyam ( tam 35 gün )

Eki Görüntüle 434781 Eki Görüntüle 434782

İşte bakım sonrası saçlarım.Yıkadıktan sonra Elidor'un turuncu renkteki serisinin 7/24 kremiyle şekillendirdim.:61:

ay ay maşallah arkadşlarım...çok güzel çokkk sevindim...
ne güzel yaza daha güzel saçlarla giricez hepimiz...seneye muhteşem olucaklar:)))

ay ay maşallah arkadşlarım...çok güzel çokkk sevindim...
ne güzel yaza daha güzel saçlarla giricez hepimiz...seneye muhteşem olucaklar:)))

evett :16: upuzun canlı saçlarımız olucak :16: Bele kadar uzatıcam, yılmak yok, kestirmek yok :kkk:

Eki Görüntüle 433122
kızlar bi fotoğrafta benden gelsin:12: yorumlarınızı bekliyorum:34:[/QUOT

Garnet sağlıklı dolgun görünüyor saçların aynu zamanda uzamış:nazar: sen hangi bakımları uyguluyorsun?

çok teşekkür ederim :16::16: tatlım ben haftada bir bemiks-evigen-bepanhhen-badem yağı maskesi yapıyorum. ayda bir kafama göre yağ maskesi yapıyorum. saçlarım ince tellidir bu nedenle yağlı bakımları pek tercih etmiyorum çünkü sonrasında sönük duruyorlar :( bunların dışında aklıma eserse maya maskesi yapıyorum (genelde mevsim geçişlerinde yaparım dökülmeleri durduruyor) saç diplerim için durum böyle... saç uçlarım için ise evde saf zeytinyağım var onu sürüyorum her banyodan önce. doğal olduğundan emin olduğum için içim rahat :12: banyo sonrası ise ya kafama göre saç serumlarımdan birini kullanıyorum ya da kuru yıpranmış saçlar için lushun bi ürünü var onu kullanıyorum. bu ürünle küpük kullanmadan saçımı dalgalı yapabiliyorum :9::9:
sonuç olarak bakımlarımdan hangileri işe yarıyor bilmiyorum ama saç uçlarımda kırık kalmadı :32::32: çok mutluyum:32::32:

Kızlar yarın bakım amaçlı brezilya fönü yaptıracağım,umarım güzel olur ve saçlarım kendine gelir.Sonrasında foto çekip eklemeye çalışacağım,uzama varsa görmüş oluruz hem.

Back
X