:)))))))))) Ben de sarımsaklı şampuanla ilk kez yıkayacağım.Bu kadar kötü koku karışımı bemiks,çam terebentin+sarımsak:))) Eşim beni boşamasa iyidir:)
:)) korkma boşamaz...boşamaya kalkarsa savur sırma saçlarını yüzüne yüzüne...:))))
o kadar bakım işe yarasın bari....
Şu an savurabileceğim kadar uzun saçım yok maalesef,saçlar küt(kuaför yakmış ve sonrasında kesme dediğim halde kesmişti) Ama çıtçıtları takıp savurabilirim bak uzayana kadar:)))
:)) YOK ARKADAŞIM BAKIMLARLA UZATICAZ YA...O ZAMAN SABURURSUN SURATINA:)))
jeniffer lopez gibi saçın olsun yeter:))))
Röfle öncesi belime kadar hem sağlıklı hem gür olan saçlarım şu an kütBazen oturup ağlıyorum eski fotoğraflarıma bakınca.Bakımlar cidden işe yarıyor.Uzaması çok hızlı olmasa da saçlarım toparlandı.Yanmış olan saçlarım şu an parlıyor.Bu bir teselli benim için.Dediğin gibi er veya geç uzayacak ama bizler sabırsız davranıyoruz galiba bu konuda.Sarı saçlarıma kavuşabilsem yine.Şu an kızıl kahve.Ve temmuzdan önce sarıya dönmem imkansızmış.Bir mucize olsa ((
canım ya üzme kendini...bol bol masaj yap saç dplerine hafif hafif...
valla neler yapıyorum gören deli der...ama işe yaradığını görünce ve temmuz gelince inş.
tüm bu yorgunluk tatlı bi anı olarak kalacak...
eğer olmazsa yani herşeye rağmen uzamazsa bizden sonrakiler de ona göre karar verebilecekler...burdan bakıp mutlu olmak
lazım...
Haklısın.Ben uyguluyorum ve memnunum.Artık sağlıklı saçlarım.Benim de denemediğim şey kalmıyor inan bana.Barcelino,HC,turplu su,pirinç suyu,çamterebentinli-badem yağlı-ballı şampuan ve en son olarak da sinemaki kürü...İnşallah çabalarımızın karşılığını alırız.
alırız canım.inanalım ve düzenli yapalım....
ne kadar zamanımı hiç önemsemeden geçirmişim meğer..
saçlarımın sağlığında kıymetini bilememişim...
ama zararın neresinden dönülse kardır...
sac uzamasıı ıcımn dogum kontrol hapını duydum ezip şanpuanın icine koyyosunuzz deneyın benn deniyorum şuann
alırız canım.inanalım ve düzenli yapalım....
ne kadar zamanımı hiç önemsemeden geçirmişim meğer..
saçlarımın sağlığında kıymetini bilememişim...
ama zararın neresinden dönülse kardır...
mrb bayanlarr bende paylaşayım saçlarımıı..Öncelikle yaptığım bakmlardan bahsedeyimmm.5 ay önce saçlarımı kestirdim ve sarıdan kahverengiye boyattım ve asla fön falan çekmedim gerekmedikçe..Sinemaki kürü yapıyorum 2 aydır falan,şampuanımda çeşitli yağlardan varr ve kendim saçlarmdaki kırıkları ufak ufak kesiyorumm gördüğüm zaman şuan kırığım yok denecek kadar az..Yıllarca ütü fön yaptıgım için tamamen kırıksız oldugu söylenemez ama yok gibi yaniisaç uzatmaya karar verdiyseniz yapılacak en etkili formül saçların kırıklarını güzelce kestirip gerekmedikçe işlem uygulamamak
Eki Görüntüle 390480 bu saçlarımın ilk kesildiği zamanlardaki hali yanı yaklaşık 5 ay öncesii
Eki Görüntüle 390481 bu 2-2,5 ay öncesi falann
Eki Görüntüle 390482 en son 2 hafta önceki halide bu şekilde
Eki Görüntüle 390483 önden halinide koyayımm dedimmıslak haliylede çeker koyarımm o zaman daha iyi anlaşılır sanırımm saçlarımın normal halide dalgalı oldugu ıcın ne kadar uzadıgı cok net belli olmuyoo inşallah yaza upuzun saçlarla girerizzz
Sonunda açtın demeekkHayırlı uğurlu olsun canıımm :)) ben bile heycanlandım şimdiden :))
teşekkür derim cnm hoşbuldukmaşallah arkadaşım çok güzel...nazar değmesin..
ayrıca hoşgeldin..çok mutu oldum seni burda gördüğüme...
bakımların faydası olmuş kuşkusuz...güzel bi esin kaynağı olacaksın bize bu topicte:)))
teşekkür ederim canım...hayırlısı bakalım...
hep beraber hilesiz hurdasız görücez neler olduğunu...
ben ne yaptıysam yazıyorum...fotolarlada destekliyorum...
sizlerden de bu konuda destek ve yardım rica ediyorum...
nitekim süre uzun...yalnız geçmez onca ay....
teşekkür derim cnm hoşbuldukben sadece buraya resimleri koyarken farkettim faydası oldugunu
Ben hergün takip ediyorum ztn konularıgelişme oldukça yazıcam :) yarın 2. ye uygulucam perşembe ve pazarları dört gözle bekliyorum gelsede kürü uygulasam diye :))
Geçn hafta pazar sinemakiyi ilk uygulyşmdı uygulamadan hemen önce fotoğrafını çektim bakalım uygulama bitince de foto koycam bakalım nasıl olcak :)
inş cnm beline kadar mı istiyosun saçlarınııgerçekten farkediliyor dimi arkadaşım...ayyy çok mutlu oluyorum...motive
oluyorum...inş. temmuzda istediğim boya gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?