Eki Görüntüle 391377
bu son bakımımı yapmadan önceki hali 3 cm de kestim kendim o şekil hesaplayın
yaptığım kür sinameki kürü
ben geldim kızlarr saçlarımın banyodan sonraki halini de koyucam demiştim sözümde durdumm bu aksam koyuyorumm
Eki Görüntüle 391415 bu banyodan sonra bu aksam sinameke akşamımdı iiçine balda koymuş annem daha bi parlak oldu sankii
Eki Görüntüle 391416 bu baya kuruduktan sonraki hali 1 ay sonra tekrar koyarım gerçi saçlarım dalgalı oldugu için uzunluğu çok farkedilmez sanırımm
evet benim canım albümümde var hatta bakabilirsin çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinCanim saclarin uzamakdan ziyade toparlamis kendini yoluk yoluk durmuyo bilemem belkide fönlüdr ama yinede saglikli duruyo, cm olarak ölctünmü canim kac cm? vede ilk sinameki ayinda ortalama kac cm uzadi ? cvplarsan sevinirm canim
Ay güzelim Profilfotondaki sensen cok gzlsin masallah
saclarinda kendin gibi cok gzlbenim bu kadar saclarim olucak öper basima koyarim ama 4 senedir böyle saclar benim icin ya kaynak yada rüyaydi, simdi insallah hayallerime kavusucam ve bir sene verdim kendime inat ettim uzaticam ins allahin izniyle saclarinda ayrica cook gzl hangi kürleri yapiyorsun vede cm hesabi kac cm uzattin
evet benim canım albümümde var hatta bakabilirsin çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinben sinameke yapıyorum 2 aydır falan ama onun dışında şampuanımda birsürü yağ var komili zeytinyağlı ballı şampuan saçlarıma baya yaradı elseve falan kullanırken çatır çatırdı saçlarım mesela...bunların yanı sıra enteleli şampuanda kullanıyorum..Valla cm olarak tam bilemicem canım ama ilk kestirdiğimde omuz hizamda falandı..İnşallah sende istediğin saçlara kavuşursun bi an öncee rapunzel gibi salınırızz
sarımsak iyidir cnm ya ben yemeyi sevmiyorum ama keşke yiyebilsemmInsallah canim benim ya..heralde birazda inaninca oluyo, ben inaniyorum bu sefer olucak insallah, ben ömrümde sarimsagi agzima sürmeyi birak elime almazdim ama sartik sampuan sarimsakli günlük hersey bol sarimsakli bide yutuyorum kendilerini baya sarimsak dostu oldum bildigin yani igrenmiyorum, ayy iyyg ne bicim kokdum vay sarimsak oldu hertarafim fln demiyorum seviyorum keratayi
Bakimlarimda devam ediyorum ayrica, sinameki bir ay oldu ama sadece 3 cm e yakin uzatti iyimdr bilmiyorum ama insallah uzaticak ya..
Kızlar bende size başlangıç maceramı anlatıyım, ağustos sonu gibi başlamıştım sanırım ben ilk sinamekiye 2 tur tamamladım ve sürekli uçlarından kesmeme rağmen bu kadar uzatabilmiştim(saçlarım çok yanık ve açılma işlemi gördüğü için uzadıkça sağlıklı görünümde olsunlar diye uçlarından kırptım hep) Havalar soğuyunca ama bıraktım sinamekiyi. son fotoğraf o zamana ait yani. saçlarımın v kesim olmasından hiç hoşlanmıyordum ve en kısa yerler omuzlarımın baya altına indiği için mart ayının sonunda saçlarımı tek boy kestirdim yine fotoğraf çektim, ama hala bir türlü düzenli olarak sinamekiyi uygulayamadığım için tam istediğim uzamayı elde edemedim. Ama havalar artık ısınmaya başladı ben düzenli olarak yaparım sanırım bakımımı. Ve o zamanda yine karşılaştırmalı fotomu buraya da koyarım.
Eki Görüntüle 391487 Eki Görüntüle 391486
sarımsak iyidir cnm ya ben yemeyi sevmiyorum ama keşke yiyebilsemmsaçları gürleştirir bende şampuanıma katmayı düşünüyodum ama annem çok kokar dedi koydurmadı 1 ayda 3 cnm süper bi uzama bencee böyle giderse bi kaç ayda baya uzar senın saçların ben saçlarımı bebek gibi seviyorum ne zaman aklıma gelse belki sevgimle beslenirlerde daha hızlı büyürler diyorumm
saçların ilk fotoda baya yıpranık duruyolar ama ikincisi süperr sanırım bakımdan sonraki hali ya da fönlü mü bilemiyorummEki Görüntüle 391377
bu son bakımımı yapmadan önceki hali 3 cm de kestim kendim o şekil hesaplayın
yaptığım kür sinameki kürü
sinamekiyi kac hafta yapmis oldun yani canim ? yada kac ay diyim,, simdi bu uzamayi tam olarak kac ayda yaptigini anlamadigim icin iyimi uzamis kötümü onun yorumunu yapamicam ama gayet saglikli duruyolar onu söyleyebilirm..
saçı ıslakken taramanın saçı çok kırdığını okumuştum bi yerde kuruyken taramak zarar vermez diye düşünüyorummAynen bnde seviyorum artik saclarimi ne olursa olsun takviyesiz kullanicam onlari, annemede taratiyorum annem hep tararsan uzar saclarin derdi
bi kuaför arkadasima sordum taramak iyi geliomus, tarak sac köklerini canlandirdigi icin hizli uzatiyomus ama pamuk arkadasimin topigicndede saclari cok taramayin diyodu hangisi dogrudr bilemem tek bildigm sey saca masaj yapmasi iyi geliyo e taramayida bi masaj olarak görüyorum, bide benim bilmedigim tek konu, ben saclarimi hergün topluyorm, sadece geceleri acik acaba uzamaya engel olurmu toplamasi malum kisa sac illa gel beni düzlestir diyo elim düzlestiriciye gitmesin diye topluyorm en azindan bi 3 ay fln toplamam lazimki sacim normal bi boya gelsin , acaba hergün toplamasi uzamaya engelmidr onu bilemedim iste..
saçı ıslakken taramanın saçı çok kırdığını okumuştum bi yerde kuruyken taramak zarar vermez diye düşünüyorummbi tanıdıgım var saçları okadar uzamış ki boya yapmış 4 ayda falan boya sadece saçının uclarında kalmış düşün ben sordum tabi nasıl bu kadar uzattın diye bana hep topladım saçlarımı dedi saç köklerini uyarıyomuş toplayınca bilmyorum ne kadar doğruu ama gece yatarken saçları asla toplu yatmayacakmışsın nefes alması içinn
anladım cnm bilmiyorum bende bi dönem örerek yatıyodum ama bi kaç yerde sakıncalı oldugunu okuyunca bi de mantıklı geldi saç kökleri hava almıyomuş öyle yazıyodu :26: ben parmaklarımı soğuk suyla ıslatıp öyle yapıyorum masajı soğuk suda saç köklerini uyarırmış ya o yüzdennBenimde tam tersi bir durum var sanki, kuruyken tararsam saç uçlarım çatallaşıyor gibi oluyor. Birde küçükken ben anneannem saçlarımı hep örerdi geceleri çabuk uzasın diye. Hala ben yatarken arada örerim saçlarımı. Şu masaj olayını da japon pazarlarında satılan baş masaj aletleri var onlarla yapıyorum işe yarıyor gibi geliyor bana bazen
mrb cnm insanın kendi saçı gibi yok ya bende bi dönem çıtçıt kullanmıştım sevgilimle buluşmada aşağıya dogru düştüler devamlı okadar rahatsız oldum kiimerhaba kızlar, ben de bakım kürleriyle yaşıyorumbaşlamadan önce kaynak yaptırmayı düşünüyordum.. taa ki kaynaklarını çıkarttıran birini görene kadar.. vazgeçtim tabi hemen turplu suya başladım.. şimdi turp, sinameki yapıyorum.. bazen de uçlarına badem yağı bakımı yapıyorum.. bi de entele losyonuna başlıcam yarın, bakalım nolacak :))
mrb cnm insanın kendi saçı gibi yok ya bende bi dönem çıtçıt kullanmıştım sevgilimle buluşmada aşağıya dogru düştüler devamlı okadar rahatsız oldum kiiturp bana çok uğraşlı geliyo ya üşenmesem yapardımmm
banada zor gelen o turbu rendelemek çok mu üşengecim neuğraşlı biraz ama napıyım :)) ben içine hiçbir şey koymuyorum, bi tek turp.. en az uğraşla hallediyorumben de şu adi sentetik çıt çıtlardan almıştım.. duruyor dolapta, ayda yılda bi aklıma gelirse takıyorum, gerçekten çok rahatsız edici :))
anlıyorum cnm v kesimde gerçekten saçın uzunluğu belli olmuyo yaa katları kısa kesiyolar bide onlar uzayana kadar insanın ömründen ömür gdiyobenim saçlarım iki parmak daha uzasa belime gelicek, ama hain kuaför istemememe rağmen v şeklinde kesti.. en uzun katı o kadar uzun, en kısası omuzlarımdapislik herif ya :)))
anlıyorum cnm v kesimde gerçekten saçın uzunluğu belli olmuyo yaa katları kısa kesiyolar bide onlar uzayana kadar insanın ömründen ömür gdiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?