solgar ve medobiotini denemiş birisi olarak ,medobiotin derimBen de biotin kullanmak istiyorum ama hangisini kullansam bilemedim kızlar

aaaaaa supermiş bu karışım .gliserin nasıl kullanıyor ,sen nereden aldın canım ?bugün saç bakımı için uygun günlerdenmiş sanırım,
ben de yarım çay bardağı kaynatılmış suya bir tutam sinemaki, bir tutam karanfil ve bir tutam çörek otumu atıp bir kaç taşım kaynattım ve ağzını kapatıp demlenmeye bıraktım,
ılıyınca bir kaç damla zeytin yağı ekledim sonra da bir güzel saç diplerime sürdüm,
ben sinemaki kürüme fazla yağ karıştıramıyorum, saç derimde sivilce yapıyor, benim kür de zaten daha çok saç dökülmesini önleme amaçlı bir kür.
saç boy ve uçlarım için de,
bir kasede 1 yemek kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı kayısı yağı, 1 tatlı kaşığı zeytin yağı, 1 kapak gliserini karıştırdım, en son da 1 yemek kaşığı kadar geçen yazdan kalma arko güneş koruma sütü vardı ondan ekledim, nemlendirdiğim saç boy ve uçlarıma iyice yedirdim,
saçımı toplayıp serayla kapattım, üzerine de yemeniyle sardım sarmaladım, bu böyle durur artık akşama kadar
bal benim saçıma pek yaramıyor ama bakalım, bugün özel gün diye nasipleneyim istedim![]()
Ben de bu akşam bakım yapmayı düşünüyorum kısmetse :) Ancak 1-2 sonra saçlarımın uçlarından aldırmayı düşünüyorum..O kırık cansız uçlar gitmeden uzamaları hoş olmayacak diye düşünüyorum...
benimde baya kırığım var ama kıyamıyorum :) önceki sayfalara seninde saçlarını gördüm ,inanılmaz parlak ve bakımlı duruyor