- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Yapılan isleme gore degisir ama en az 45 dk bekler... Beyaz kapatici sampuan gormustum geçen bi araştırınmerhaba arkadaşlar, saçımda beyazlar çıkması sebebiyle saçlarımı boyatmak zorunda kalıyorum çok fazla beyazım olmasa da.. gecen ay kuaföre gittiğimde kuaför boyayı saçımda tam 1 saat bekletti yoğun olması sebebiyle. fazla beklemesinin zararı olmaz mı dedim, boyanın görevi yarım saat sonra bitiyo şimdi bekliyo sadece dedi.. saçımda boyayı 1 saat beklettikten sonra yıkadı.. boyattığım günden beri saçlarım kırık, kopuk kopuk.. size sorum şu, boyayı saçta fazla bekletmek saça zarar verir mi?
hadi yaaVerir, anasını bile ağlatır ...
boyanın markası majirel, saçta yarım saat beklemesi yeterliymiş, gittiğim bütün kuaförler bunu söylemişlerdi.. ve yarım saat olsun diye masama süre tutan bi cihaz bırakıyolardı süre bitince cihaz alarm veriyodu.. bi de bunu yapan yasadığım şehrin en iyi kuaför çalışanı güya..Tabi verir
En fazla 45 dk bekleme süresi
Keratin bakımı yapıp hatasını telafi etsin bari.
Kullandığı boyanın markasını sorun
Markanın sitesine maille durumu anlatın
Zaten 1 saat beklemeli diye cevaplamazlar
Onu da kuaföre gösterin
Maalesef tatlım bu meslekten yılmış bir kuaför olarak söylüyorum ki belirlenen süre fazlasında saçta tutmamak gerekiyor. Keratin bakımı yaptırmak iyi gelir. Ya da evde bal yumurta karisimi yap saçına sür komple o da iyi gelir. Pamuk gibi olur saçlar.hadi yaa(
vaaaay kuaförmüsünnnMaalesef tatlım bu meslekten yılmış bir kuaför olarak söylüyorum ki belirlenen süre fazlasında saçta tutmamak gerekiyor. Keratin bakımı yaptırmak iyi gelir. Ya da evde bal yumurta karisimi yap saçına sür komple o da iyi gelir. Pamuk gibi olur saçlar.
Loreal'in, Kullanmadım bilmiyorum ama kötü değildir. Söylenilen süreden fazla beklemez saçta boya. İşlem yapmaz ama saça zarar verir.vaaaay kuaförmüsünnn:) :) :) desene ilacım ayağıma geldi :) boyanın markası majirel canım, nasıl bi boya? iyi diyo gittiğim kuaförler.. bi de majirel bile olsa fazla beklememeli dimi?
Majirel in sitesinde bize ulaşın bölümü vardırboyanın markası majirel, saçta yarım saat beklemesi yeterliymiş, gittiğim bütün kuaförler bunu söylemişlerdi.. ve yarım saat olsun diye masama süre tutan bi cihaz bırakıyolardı süre bitince cihaz alarm veriyodu.. bi de bunu yapan yasadığım şehrin en iyi kuaför çalışanı güya..
peki saça ne gibi zararlar verir?Loreal'in, Kullanmadım bilmiyorum ama kötü değildir. Söylenilen süreden fazla beklemez saçta boya. İşlem yapmaz ama saça zarar verir.
nasıl ispatlayabilirim ki, adama o gün dedim bak 1 saat oldu zararı olmaz mı dedim, adam diyo ki gülerek, şu anda boya etkisiz eleman zararsız bekliyo saçta boyama işlemini yapı zaten dediMajirel in sitesinde bize ulaşın bölümü vardır
Maille bildirin durumu
Gelen cevabı gösterip, telafi bakımı isteyin düzelene kadar
Sendeki sonuç işte :) kırılır yıpranır. Saç telleri kalınlaşır kazık gibi olur.peki saça ne gibi zararlar verir?
Mesleği bıraksın. Bunlar gibi işi bilmeyen insanlar yüzünden bu meslekten soğudum. Çünkü herkes o gibi insanlar yüzünden işini doğru yapanlardan bile korkuyor.nasıl ispatlayabilirim ki, adama o gün dedim bak 1 saat oldu zararı olmaz mı dedim, adam diyo ki gülerek, şu anda boya etkisiz eleman zararsız bekliyo saçta boyama işlemini yapı zaten dedi(
evet saçlarım kırıldı, zor şekil alıyo kazık gibi olduSendeki sonuç işte :) kırılır yıpranır. Saç telleri kalınlaşır kazık gibi olur.
Amnezi değildir herhalde kuaför, hatırlarnasıl ispatlayabilirim ki, adama o gün dedim bak 1 saat oldu zararı olmaz mı dedim, adam diyo ki gülerek, şu anda boya etkisiz eleman zararsız bekliyo saçta boyama işlemini yapı zaten dedi(
aynen oyle ya doğru düzgün kuaför bulamaz oldum, adamın baya da müşterisi var yani ünlenmiş nasıl olduysa..Mesleği bıraksın. Bunlar gibi işi bilmeyen insanlar yüzünden bu meslekten soğudum. Çünkü herkes o gibi insanlar yüzünden işini doğru yapanlardan bile korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?