Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçımla başım dertte..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet saçlarım kırıldı, zor şekil alıyo kazık gibi oldu
Normal çünkü işini bilmeyen birisinin eline düşmüşsn. Bal ve yumurta sarısı bir karışım yap dipten uca sür yarım saat kadar beklet sonra güzelce yıka. Yıkadktan sonra saçına krem sür saçını topla yarım saat beklet sonra durula

vaaay çok teşekkür ederim uygulicam bunu :) bi de keratin bakımı mı demiştin canım?

bi de şampuan olarak hangisini kullanmalıyım? kerastase gibi bi şampuan mı? yoksa pantene gibi markettte satılan şampuanı kullansam olur mu?
Biotin içeren şampuanlar kullanabilirsn. Ben markette satılan şampuan kullanıyorum. Çok da şey etmiyorum yani :) saç tipime göre alıyorum bitti gitti :) nasıl olsa hepsi kimyasal :/

Biotin içeren şampuanlar kullanabilirsn. Ben markette satılan şampuan kullanıyorum. Çok da şey etmiyorum yani :) saç tipime göre alıyorum bitti gitti :) nasıl olsa hepsi kimyasal :/
Ben 15 senedir kullanmiyorum. Bir suru seyi denedim en sonunda dogal zeytinyagli sabunda kaldim. Kimyasallarla aram berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…