- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
çok teşekkür ederim,:) başka bir şey kullanmasam mı? çok kabarıyor, buklelerim daha güzel olsun istiyorum ama bilemedim daha mı çok zararı olur diyeAyy çok güzel bırak dursun öyle :)
çok teşekkür ederim :)Saclarinin kiymetini bil cok hos gozukuyor:)
marketteki gördüklerime göre birazcık pahalıymış ama kullandınız mı iyi mi? almaya değerse alırımBütçe nedir? Davines önerebilirim.
teşekkür ederim :)Bence hiçbi şey kullanma duştan sonra saç uçlarına badem, avokado vs vs yağı gibi yağlar sür azcık yeter
çok kabarık değil mi? buklelerim biraz daha güzel ve düzenli olsun istiyorum :)Ben bu halini çok begendim neden rahatsız oluyorsunuz ki :)
Benimde saclarim kivircik. Yikarken sac kremiyle tariyorum ve havluyla kurutuyorum daha sonra elseve in yagindan suruyorum hem bukleler dagilmiyor hemde daha az kabariyor :)çok teşekkür ederim :)
Hacimli ve güzel duruyor benceçok kabarık değil mi? buklelerim biraz daha güzel ve düzenli olsun istiyorum :)
aslında adını çok duydum da elimde şuan amway in spreyi var diye başka ürün almadım :)To ni guy deniz tuzu sprey
saç kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Elseve Arı Sütü denemiştim güzeldi krem de mi Elseve kullanıyorsunuz?Benimde saclarim kivircik. Yikarken sac kremiyle tariyorum ve havluyla kurutuyorum daha sonra elseve in yagindan suruyorum hem bukleler dagilmiyor hemde daha az kabariyor :)
çok teşekkür ederim :)Hacimli ve güzel duruyor benceMaşallah Benim saçlarım pırasa gibi böyle yapsam bile olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?