Saç Uzatma Yöntemleri saçın makasla kesilmesi saçın uzamasını engellermiş ??

makas, değişik bir makas var ewet ama o makas heryerde bulunmaz..makas ucuna çok yüksek bir ısı veriliyor, bu şekilde saç uçları kesilirken yüksek ısıyla beraber kesildiği için saç tellerinin uçları kapanıyor. Kırılmadan sağlıklı uzuyor. Ustura iyi deil.

jıletle kesım kolayına kaçmıs mağlesef cnm sacının ucuncdan 2 cm makasla kestır kendını toparlar sonrada rahatca uzatırsın

Kızlar saçlarımı kestirdim çünkü çok yıpranmışlardı aslında upuzun saçların hayaliyle yanıp tutuşuyoodum kaydirigubbakcemile3 kuaföre gittiğimde saçımın çok geç uzadığını söyledim kadında saçını daha önce kestirdiğin yerde makasla mı kestrdin diye sordu evet dedim ondan olabilir dedi kadın jilet gibi bişeyle kesti saçımı benim kestiğim saç çok çabuk uzar dedi sizce mantıklımı yorumlarınızı bekliyorum kızlarr

şok oldummm :1shok: o kadın kuoförmü gerçekten merak ettim doğrusu ne kadar saçma bir cümle kullanmış yaa tam tersi asıl makasla kesilirse çabuk uzar o jilet dediğin ustura oluyo canım ben onunla kestirmiştim saçlarımı o kadar çok kırıldıki hemde hiç kırılmadığı kadar önlerimi yani perçemimi evde hep kendim makasla keserim ama 1 ayda o kadar çok uzuyoki artık bıktım yani kesmekten usturanın tek güzel yani saç onunla kesildiği zaman daha havalı daha dikkat çekici oluyo ama saçı çok kırıyo deneyimlerim üzerine anlattım bunları :kahve:

makas, değişik bir makas var ewet ama o makas heryerde bulunmaz..makas ucuna çok yüksek bir ısı veriliyor, bu şekilde saç uçları kesilirken yüksek ısıyla beraber kesildiği için saç tellerinin uçları kapanıyor. Kırılmadan sağlıklı uzuyor. Ustura iyi deil.

aa canım onu bende duydum sıcak makas sanırsam onun adı onunla kesildiği zaman saç hiç kırılmıyormuş bayanssulusmile

ben makasla kesildiğinde daha çabuk uzadığını duymuştum .. gerçi bakım yapmadıktan sonra neyle kesersen kes bi işe yaramaz

canım benim tam tersi makasla kesilen saç daha güzel nefes alır ve beslenir.uzar yani.anladığım kadarıyla usturayla kestirmişsin.bida sakın böle kestirme benden sana tavsiye.

benim hep makasla kesilir...
çokda çabuk uzar saçlarım..
alakası yok bence...
ustura saçı mahvediyor..
saçlara yazık kesinlikle kullanmayın..

kızlar saçımın şuanki halini çekip size göstermek istedim saçım hakkında yorum yapabilrmisnz nezaman belime gelir :((( kırıkmı sizce yorumlarınıza ihtiyacım var :kedi:

canım saçların çok hoş görünüyor usturayla kesilmesine rağmen uçları kalın ve tok gözüküyor yağlı bakımlar uygulayarak kırılmasını öneleyebilirsin takma kafaya :71:

kızlar ya bende evdeki normal makasların biriyle + kaş makasıyla kestim . saçım uzamıcak mı yanii.. gerçi uzamaya devam ediyor ama yavaş mı uzar ki?

Makas kör değilse birşey olmaz uzar. Saç kestiğiniz makası sadece saç için kullanın birşey olmaz

ama o , evin her işte kullanılan makası bant kesilir ip kesilir vs. zaten bidaha asla kendim kesmem. kör de değildi, sağlam bi makas
:37:

Benim saçlarım makasla kesildi ve çok çabuk uzuyo.Tabi bu biraz saçın yapısına da bağlı benim saçım normalde de çok çabuk uzar.

Makasla ya da jiletle kesilmesi saçın uzamasıyla alakalı değildir, sen saçının ucuna birşeyler yapıyorsun kökü etkilenmez ki bundan. Ama jilet çok çabuk kırar saç uçlarını. Tabi illa çok kırığın olcak diye de bir şart yok, çok fazla ısıya maruz bırakma arada maske yap kurumasını engelle birşey olmaz (:

banada mantıksız geldi şimdi:1:
uzamasında göriyimm.
ne bakımlar neler yapıyorum ben onlara:nazar:
aylardırda ne şekillendirici jöle fön vs. yapmıyorum:nazar:

haklısın canım öyle yapıyım en iyisi ...bide kadın kuaförden çıkarken diyoki buraya giren bidaha vazgeçemez burdan yine gelirsin sen dedi -tatlicadiarzu-

CANIM TEKRAR GİTTİN Mİ KUAFÖRE? Bende saçımı kesicem.. Kör uçlu makasla kesmeyin tekrar kırılır diyorlar.. Neyle kesicem ben bu saçımı?

1 kendini çok öven çok konuşan kuaförden
2 başka bi meslektaşının yaptığı saçtığı
küçümseyenden kaçacaksın tecrübeyle sabittir.
benim çok bilmiş kuaförüm inatla saçımı oriyalsiz açamayacağımı
idda etmişti kk dan haberi yok henüz bellikaydirigubbakcemile3
ben de koyu kahve boyalı saçımı kendim açıp gittiğimde
şok olmuştu hatta inanmamıştı
benden bi güzellik sana tarifini vereyim aklında bulunsun deyip çıkmıştımaklinialirimsmile
AA NASIL ORYALSİZ AÇABİLDİNİZ?? Papatya suyuyla mı?

Back
X