Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar saçlarımı kestirdim çünkü çok yıpranmışlardı aslında upuzun saçların hayaliyle yanıp tutuşuyoodum kaydirigubbakcemile3 kuaföre gittiğimde saçımın çok geç uzadığını söyledim kadında saçını daha önce kestirdiğin yerde makasla mı kestrdin diye sordu evet dedim ondan olabilir dedi kadın jilet gibi bişeyle kesti saçımı benim kestiğim saç çok çabuk uzar dedi sizce mantıklımı yorumlarınızı bekliyorum kızlarr
makas, değişik bir makas var ewet ama o makas heryerde bulunmaz..makas ucuna çok yüksek bir ısı veriliyor, bu şekilde saç uçları kesilirken yüksek ısıyla beraber kesildiği için saç tellerinin uçları kapanıyor. Kırılmadan sağlıklı uzuyor. Ustura iyi deil.
ooff cok kötü oldum :gitme: zaten çok kısa kesti şimdi bide kırılırlarsa ben ne yaparım :// saçımı düzeltmenin bi yolu yokmu canım ya of bilmiyorumkismile
kızlar saçımın şuanki halini çekip size göstermek istedim saçım hakkında yorum yapabilrmisnz nezaman belime gelir(( kırıkmı sizce yorumlarınıza ihtiyacım var :kedi:
haklısın canım öyle yapıyım en iyisi ...bide kadın kuaförden çıkarken diyoki buraya giren bidaha vazgeçemez burdan yine gelirsin sen dedi -tatlicadiarzu-
AA NASIL ORYALSİZ AÇABİLDİNİZ?? Papatya suyuyla mı?1 kendini çok öven çok konuşan kuaförden
2 başka bi meslektaşının yaptığı saçtığı
küçümseyenden kaçacaksın tecrübeyle sabittir.
benim çok bilmiş kuaförüm inatla saçımı oriyalsiz açamayacağımı
idda etmişti kk dan haberi yok henüz bellikaydirigubbakcemile3
ben de koyu kahve boyalı saçımı kendim açıp gittiğimde
şok olmuştu hatta inanmamıştı
benden bi güzellik sana tarifini vereyim aklında bulunsun deyip çıkmıştımaklinialirimsmile