- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar baska sac uzatma yontemlerınız var mı ?????
Tatlım çokça topik var, işe yaramadımı sende..? ben artık bakımı falan kestim, isteyince uzamıyor benimkiler.
cnm okudum da hınt yagı badem yagı sınamekı turplu su falan hınt ve badem yagını baska bısey ıcın kullnıyorum o yuzden sacıma surersem bıter sırt bırt da yag almak ıstemıyorum seytınyagı ve yumurta sarısı karısımı yapıyorum ama o uzatıyo mu bılmıyorum ama yumusacık oluyoı tek bıldıgım bu uzatmak ıcın de sınamekıyı almak ıstıyorum ama sadece sınamekı alsam kaynatsam kafamı onunla yıkasam olmuyo mu yaglı bısey yapmak ıstemıyorum saclarım uzun zaten zeytınyagı da yapmıyorum artık gecen bı yaptım sadece bı daha da yapmadım cunku gecenlerde kafamı kasıdım bayagı bı :)) anaaaaaaam bıtlendımmı kı dedım bıt ılacı aldım yıkadım bısey yok taradı ıyıce bı daha da yag mag surmek ıstemıyorum cok ugrastırıyo sac uzun olunca ( bu arada sacım uzun dıyorum ama benım ıstedıgım uzunlukta degıl )benım tek ıstedıgım kakulum uzasın sacım da bıraz daha uzasa guzle olur sacım gurlesmesın yıne bole olsun yaz da gelıyo sacım
bayağı bir dertlenmişsin sen
Acep dermatolog a gitsen, uzamadğını falan söylesen ilaç falan tavsiye edermi ki.?
biotin falan ?
Hemen her gün duş alırım, uzadığını hiç farketmedim.
Ben hergün duş alırım.Saçlarımda gayet sağlıklı ve gerçekten çabuk uzuyor.
Duştan sonra durulanmayan sprey şeklindeki kremlerden kullanıyorum kuruluk falan yok gayet iyi uzuyor gayet de yoğunlar azalma falanda olmadı hiç saçımda.o fazla degılmı.. cok kurutur sacinizi..