ben yaktım arkadaşım, ama şahsen tavsiye etmiyorum. ben kumralım normalde ve sarı saç severim. her yaz papatyayla fln sarartırdım hatta, ama 2007 senesinin eylül ayında kına yaktım saçıma, beslesin diye. inan o kadar pişman oldum ki, kına yüzünden düğünümde kızıl saçlıydım ya ferhunde gibi, halbuki çocukluğumdan beri hayalim hep sarı saçlı gelin olmaktı ama olmadımafoldumben
ama sen koyu saçlıyım diyorsun, belki sende daha farklı olur, yani saçın koyu kestane veya siyahsa mesela, kızıl yansımalar yapar saçında. ama kumral ve daha açık renkler için asla önermem çünkü sürekli-dipler çıktıkça- yakmak gerekir, yoksa saçın yarısı başka yarısı başka oluyor. hele ki ben sıkılırım, ya da saçımın rengini açmak isterim fln diyorsan hiç tavsiye etmem çünkü kına üstüne boya tutmaz ve kestirmekten başka çare yoktur kurtulmak için.kısacası kına bir kısır döngü gibidir, sürekli tekrarlamak ister, kurtulmak için de beklemekten başka yol yoktur.eğer istediğiniz sadece bakımsa, kınaya gelene kadar bakım için çok daha etkili onlarca yöntem var.
arkadaslar kınayı yaksam sacımda ne kadar beklemesı gerekır bır de kınanın ıcıne ne koymalıyız sacı beslemesı ıcın?
ben de yakıodum eskiden su yer,ne demlenmiş çayla kalan suyuyla yani kıvamına getiriodum bide kına taşı dedkleri bişi var besliomş ama onu denemedim benm saçlarm kumraldı ve bu renk olmştu resimdeki gibi belki sana fikir verir ben saçlarıma sürüp streçle sarıp gece öyle yatıodum sabah yıkıodum aslnda çıkmama gibi kötü bi yanınıda görmedim şahsen boyada tuttu hatta ucuna denemiştim umarm işine yarar bu arada gerçktn çok beslio
kızlar bende yaktım geçen gün..yıllar önce yakmıştım 7 yıl falan önce.kızıl boyıcaktım saçımı özlemişim kınanın verdiği hissi.boyıcama kına yakıyım bari dedim.yine yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?