Arkadaşlar yıllar evel siyah hint kınasıyla boyardım saçımı. İçine zeytinyağı katardım saçlarım öyle sağlıklıydı ki öyle uzamıştı ki saç kremi bile kullanmama gerek olmuyordu. Gelin görün ki siyahtan çok sıkıldım. Tabi hint kınasından dönüş yok.. saçımı açtırmayı denedim ve saçım yandı berbat oldu
( kısacık kestirdim ve beyazlarım da olduğu için boyayla devam ettim. Ama boya saçı mahvediyor ve ben sağlıklı uzun saçlarım olsun istiyorum.
Geçenlerde kumral kınayı keşfettim çok sevindim görünce çünkü kızol saç sevmiyorum hatta kumral ya da kahve rengi saçta da kızıllık sevmiyorum. Kınayı kardım bir tutama denedim ancak içinde kızıllık olan kahve tonu oldu. Yabancı bir sitede kumralla siyah kınayı karıştırıp uygulamış hiç kızıllığı olmayan kahve tonu yakalamış. Benim saçımın uçları sarıya yakın dipleri kumral.
Sizce nasıl olur? Kumral kına deneyen var mı aranızda?

Geçenlerde kumral kınayı keşfettim çok sevindim görünce çünkü kızol saç sevmiyorum hatta kumral ya da kahve rengi saçta da kızıllık sevmiyorum. Kınayı kardım bir tutama denedim ancak içinde kızıllık olan kahve tonu oldu. Yabancı bir sitede kumralla siyah kınayı karıştırıp uygulamış hiç kızıllığı olmayan kahve tonu yakalamış. Benim saçımın uçları sarıya yakın dipleri kumral.
Sizce nasıl olur? Kumral kına deneyen var mı aranızda?