Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarda sadece 1 ayda gözle görünen çözüm

carminee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
12
0
16
Muğla
arkadaslar dün üye oldum benim kullandığım ve işe yarar en güzel çözüm sinameki otu+bepanthen ampüller+badem yağı saça sürüp bekletiyoruz kuaför kırıklar al dedim kesti kısacık kaldı sinir olmustum ama ilk aydan itibaren bu kür harika ayda 3 cm kadar uzuyor suan omzumun bayağ bi aşağsında daha da uzatcam birazcık daha katlı zaten hemde okadar boya yaptığım halde bu kürle yıpranmıyor allahtan saçlarım kırmızı olduğu için.tavsiye ederim hala daha kullanıyorum.ve markada kullandım HC oda ayda 3-4 cm uzatıyor kullandım fiyat 45tl ama değer 2secenek istediğini alın 2sini de kullanıyorum umarım yardımcı olmusumdur :)

bnde bugn üye oldm.bnde snemakiyi kulanıorum cnım fydsnda grüyorm canlandı sçlarm uzamada war sanki dalgalı oldgndan tam olarak kcsantim anlayamyrm.yanlz bn bemix ampul kulanyrm kokuo braz ama dger wala.sarmsaklı cam terbntnlî sampuanım sayesndede kuck kcuk sclarm cktı.d

Sinemakiyi ben kullanmıyorum suan çünkü Bemix yok yurtdisinda oldugum icin onsuzda olmuyormus ama sana katılıyorum Cnm bende sarimsakli şampuan kullanıyorum artı bazen zeytinyagli sarımsağı sacıma surup bekletiyorum benimde küçük küçük saclarım çıktı daha yeni fark ediyorum bide uzasaaaa daha ne isterimki

uzucak canm uzucak bizi deli etselerde biraz daha sabır sonra bi bakmışız saçlar alıp başını gitmiş sarımsaklı sampuana devam

uzucak canm uzucak bizi deli etselerde biraz daha sabır sonra bi bakmışız saçlar alıp başını gitmiş sarımsaklı sampuana devam

Ayyy insallah Cnm yaa benim yaza kadar vaktim var dvm edelim bakalım ömrümü tüketti bu saclar kısacaklar. Senin saclarin boyu nekadar? Benimkiler daha 7 buçuk cm erkek gibi kuaför yaktı saçlarımı annemde hepsini kesti

hayırlı olsun senınde uyeliğin :) bemix kokuyor ama güüzel bir şampuanla koku yokolur :) dun kırıklarımı kestırdım birazda sekıl verdım yumusacık oldu hem arada kestırın hemde kullanın kürü ben fön cektirdimden duz oldugu için uzadıqı belli oluyor sizde mesela arada düzlestırın 3-4ay sonra farkı görün :)

sarmsaklı cam terbntnlî sampuanım canım bu karışımı sne mi yaptın??

bnim sclar ilk kestrdgmde 2.2,5 ay önce katlı kesm oldgu icin enuzun katı tam koltkaltı hizamdaydı.şimdi gögsümün 2parmk yukarısnda cnım.

saol cnım bnde uclarndan kendm kesiyorm biriki cm krıklarını.gerçi bakm yaptgm we düzlstrci ws kulanmdgm için eskisi kadar kırık olmuo.canlndı sçlarm bakım die bagrıo resmen iyi alıstı ha.d

bnim sclar ilk kestrdgmde 2.2,5 ay önce katlı kesm oldgu icin enuzun katı tam koltkaltı hizamdaydı.şimdi gögsümün 2parmk yukarısnda cnım.

Hmm anladm Cnm peki hic uzama varmi son zmnlarda? Benim saclar uzuyo gibi onceden hic toplanmiyodu simdi biraz toplanıyor anneme gosterdim oda uzamış biraz dedi ins böle dvm eder :) Bide gecen turp aldım ama burda siyah ve kırmızı yok beyaz var oda olurmiki acaba?

canım uzuyo gbi gelio bna ama şöyle birayda uzayp uzamadğı beli oluo tam olark.beyaz turpta olur eger dgerlrni bulamıosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…