Sağol canım ben de bakayım aktarlara bulurum inşallah
Canım aktara gidip çam terebentin yağı dersen verirler. Esans falan deme yagı de direk:) bide çam terebentin koyuyorsan azcık badem yağı da kat şampuanına, saç diplerinin kurumasını engeller bide oda besler:) badem yağı yerine hint yağı da koyabilirsin.Canım teşekkür ederim yardımın için :)
Ben çam terebentin alıp şampuanıma katsam daha iyi olacak çünkü herkes böyle yapıyor :)
Peki esansını mı yağını mı alayım hangisi daha iyidir :)
Canım aktara gidip çam terebentin yağı dersen verirler. Esans falan deme yagı de direk:) bide çam terebentin koyuyorsan azcık badem yağı da kat şampuanına, saç diplerinin kurumasını engeller bide oda besler:) badem yağı yerine hint yağı da koyabilirsin.
Ben yeni başladım kullanmaya
Barcelino yu bende yeni aldım daha kullanmadım,kullandıktan sonra,etkilerini buradan yazıcam,sizin ikinci kullanımınızmı?nasıl ilk kullanımda sizce nasıl bir etki bıraktı?İki kez kullanıyorum ben
aslına bakarsan sıradan bi yağ bence.bakım yapıyor.yağların etkisiyle yumusattığı için saçın kırılmasını filan önlüyor.öyle mucızevi bişey değil yaniBarcelino gercekten iyi mi ya benmde saclarm kuru ve uzasada ama uclari inceliyor sinir oluyorum omuzumda kaldi yillardr nashi bakim yagi kullaniyorum o kadar ...:/ organix sampuan birde ama barcelinoyu gerckten kullanip uzatan varsa bende alayim madem
Hmm o zman smdilk gerek yok memnun kaldklarmla devam edeymaslına bakarsan sıradan bi yağ bence.bakım yapıyor.yağların etkisiyle yumusattığı için saçın kırılmasını filan önlüyor.öyle mucızevi bişey değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?