yok yok sen değil ben anlatamadım canımbende ç.terebendin dökülmeyi azaltıyor yazmıştım o açıdan iyi bişi yani barcelinodada var onu diyodum evet canım o topikteyiz
kızlar barcelino muhteşem bişey ben bir sene kullandım yine alıcam ya kelimelerle anlatamam o derece kesin kullanın kesiiiin :)
Dün gittim ben de barcelino yağ karışımını aldım ve şuan saçlarımda :) Daha önce de birçok şey kullandım saçlarım için ancak bunu gerçekten sevmiş gibiyim :) kokusu hiç rahatsız etmiyor ve kullanımı çok kolay ayrıca ikinci kullanımımdan önce içine evigen ampul de kırmayı düşünüyorum umarım işe yaraaar :)
canım içine bi dişte sarımsak atmanı öneririm
sarımsak gerçekten çok işe yarıyormuş ama ben koku konusunda takıntılıyım sanırım yinede teşekkür :)
kokusundan kurtulmak için lavantayı kaynatıp
suyunu son bi durulama suyu olarak kullanabilirsin canım
emin ol koku kalmıyor ben de epeydir sarımsak kullanıyorum
kokusunu bastıran tek şey lavanta oldu
etkili bir uzatması olurmuuu? madem bu kadar uğraşıcam değsin benim isteğim 10 cm uzasın yeteer :))))
nasıl söyleyim sarımsağı uyguladığında
anında saç çıkıyor desem yeridir
yeni saçlar çıkıyo ve uzuyo kesinlikle
hem kokudan kurtulmak için lavanta kullandığında onun da uzamaya etkisi olacaktır
bence dene sinameki kürü yapıyor musun o da çok etkili kesinlikle canım
hayır hiçbirini kullanmadım sadece kendim zeytinyağı yılan yağı badem yağı mayonez elma sirkesi evigen bemiks ve bepanten ampulleri karıştırıp sürüyordum ancak iğrenç koktuğu ve yaklaşık 3 gün her gün yıkamama rağmen kokusu çıkmadığı için yapamıyordum.
kullandığım en ama en etkili şey entele otuydu resmen mucize yaratıyor ama onuda sirkeyle kullandığımız için yine berbat kokuyor günlük hayatımı etkiliyor :/ o kokuya bile razı olup her yerde entele otunu arasam da malesef bulamadım sanırım yasaklanmış
birde saçlarım oldukça gür saç çıkmasına ihtiyacım yok sadece çok fazla kuru ve her gün düzleştirici kullandığım için saçlarım küsüyor ve uzamıyor
evet canım entele zehirli olduğu için yok sanırım
ama sinamekiyi denemelisin kesin formüldür yani
sarımsağı sadece barcelinoya katsan da yeter hiç değilse etkisini gösterir
bu arada saçlarını düzleştirmeyi unutmalısın çünkü saçı kısa gösteriyor ve zaten anasını ağlatıyor
bademyağı yada zeytinyağı gibi yağlar sürebilirsin uçlara yada arganyağıyla hindistancevizi yağı da iyi olur
hepsini denicem hepsine devam bu saçlar uzamalııııııııı pes etmek yoook teşekkür ederim canım :)
ben çok memnunum seviyorum barcelinoyu içine bemiks de kırıyorum oh mis :)
canım diplerine yedirirsen sorun olacağını sanmıyorum kesinlikle denemelisin denemeye değerrr :) bi de ben sıcak pirinçli suyun içine karıştırıp yediriyorum saçlarıma çok faydasını gördüm benm saçım pek uzamaz türden ama epey farketti kullandıktan sonra. :)Uzatıyor mu canım? Ve başka etkileri de var mı? Saç boyasını akıtmıyor değil mi? Şimdiden teşekkürler
canım diplerine yedirirsen sorun olacağını sanmıyorum kesinlikle denemelisin denemeye değerrr :) bi de ben sıcak pirinçli suyun içine karıştırıp yediriyorum saçlarıma çok faydasını gördüm benm saçım pek uzamaz türden ama epey farketti kullandıktan sonra. :)
bende ek bi yağlandırma yapmadı iyice durularsın bi de market şampuanı kullanıyosan bırakmalısın çünkü gözenekleri tıkıyormuş doğal bi şampuanla güzelce yıkarsan sorun olcağını sanmıyorumMaalesef benim saç diplerim yağlı iyice yağlandırmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?