Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar geçen sipariş etmiştim gelmişti bugün ilk kez kullandım 1 buçuk saat bekleyip yıkadım ama saç diplerimi tarayamıyorum sert oldukları için öyle kurutunca da saç diplerimin bazı yerleri kabardı tabii bunun alakası yok sanırım barcelinoyla
Her neyse sonuç olarak;
-saçlarım yumuşadı
-parlak oldu
uzama etkisini de inşallah 1-2 haftaya görürüüüm

Bende aldım iki kere kullandım.yanlız altı ayda etkisini görürsünüz yazmışlar üzerine ( çok uzun bir süre değil mi

Arkadaşlar ben bu sinameki kürünün nasıl hazırlandığını bulamadım. Yapılışı ve uygulanışı hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?

Benimde saçlarım 4 yıl oldu hala omuzlarımda uzamıyor ne yaptıysam artık çıt çıt kullatıyorum oyle kendimi iyi hissedebiliyorum. Şimdi de bercelino yağını duydum kullanıcım umarım işe yarar

selam kızlar bende saç uzatmak istiyorum barcelino yağı haftada 3 kez kullandım saçlarım omuzlarımda,şişeyi yarıladım benim saçlarım aşırı yağlı fakat benim saçlarımı kuruttu.sizlerde böyle bir şey oldu mu?

Son düzenleme:
Konu baya eski ama nereye yazacağımı bilemedim. Barcelino yağını şampuanıma koysam bir sonuç elde eder miyim?

Konu baya eski ama nereye yazacağımı bilemedim. Barcelino yağını şampuanıma koysam bir sonuç elde eder miyim?
Bence yıkama öncesi saça sürüp bekletsen daha etkili olur. Sonuçta şampuanı saçtaki yağı-kiri temizlesin diye kullanıyoruz içine atılan yağın ne kadar faydası olur emin olamadım..

Çam terebentin falan koyuyorlar genelde bende barcelino koysam nasıl olur diye düşündüm :)

Çam terebentin falan koyuyorlar genelde bende barcelino koysam nasıl olur diye düşündüm :)
Çam terabentin yapı olarak yağdan daha farklı hatta çoğu yerde esans olarak adlandırılıyor. eğer aklınızda kalacaksa daha küçük bir şişede biraz şampuan ve barcelinoyu karıştırıp deneyebilirsiniz. Eğer beğenmezseniz az olduğu için atarsınız gider

Canım teşekkür ederim yardımın için :)
Ben çam terebentin alıp şampuanıma katsam daha iyi olacak çünkü herkes böyle yapıyor :)
Peki esansını mı yağını mı alayım hangisi daha iyidir :)

Ben esansını kullanıyorum memnunum, aktarına arasındaki farkı sorarsan sana daha iyi yardımcı olur

Sen bulup aldın mı canım Barcelinoyu nerden ve kaç liraya aldın.

Öbür sorun için saçına sürüp bekletmen gerekiyor şampuana koyma

Sen bulup aldın mı canım Barcelinoyu nerden ve kaç liraya aldın.

Öbür sorun için saçına sürüp bekletmen gerekiyor şampuana koyma

Canım aktardan aldım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul beylikdüzünden 11 liraya aldım baya da büyük. Tamam canım koymicam şampuanıma çam terebentin eklicem :)

Ben esansını kullanıyorum memnunum, aktarına arasındaki farkı sorarsan sana daha iyi yardımcı olur

En iyi onlar bilir evet ben bir ara yağını kullanmıştım şampuanımda ama etkisine falan hiç dikkat etmemiştim hemen sıkılmıştım şampuan bitsn diye uğraşmıştım sadece ama bir etkisi olmuştur mutlaka :)

Canım aktardan aldım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul beylikdüzünden 11 liraya aldım baya da büyük. Tamam canım koymicam şampuanıma çam terebentin eklicem :)
Sağol canım ben de bakayım aktarlara bulurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…