- Konu Sahibi EU1
-
bende ek bi yağlandırma yapmadı iyice durularsın bi de market şampuanı kullanıyosan bırakmalısın çünkü gözenekleri tıkıyormuş doğal bi şampuanla güzelce yıkarsan sorun olcağını sanmıyorum
Bende aldım iki kere kullandım.yanlız altı ayda etkisini görürsünüz yazmışlar üzerine( çok uzun bir süre değil mi
benimkinde 2 ay yazıyor canım:44:
Bence yıkama öncesi saça sürüp bekletsen daha etkili olur. Sonuçta şampuanı saçtaki yağı-kiri temizlesin diye kullanıyoruz içine atılan yağın ne kadar faydası olur emin olamadım..Konu baya eski ama nereye yazacağımı bilemedim. Barcelino yağını şampuanıma koysam bir sonuç elde eder miyim?
Çam terabentin yapı olarak yağdan daha farklı hatta çoğu yerde esans olarak adlandırılıyor. eğer aklınızda kalacaksa daha küçük bir şişede biraz şampuan ve barcelinoyu karıştırıp deneyebilirsiniz. Eğer beğenmezseniz az olduğu için atarsınız giderÇam terebentin falan koyuyorlar genelde bende barcelino koysam nasıl olur diye düşündüm :)
Çam terabentin yapı olarak yağdan daha farklı hatta çoğu yerde esans olarak adlandırılıyor. eğer aklınızda kalacaksa daha küçük bir şişede biraz şampuan ve barcelinoyu karıştırıp deneyebilirsiniz. Eğer beğenmezseniz az olduğu için atarsınız gider
Ben esansını kullanıyorum memnunum, aktarına arasındaki farkı sorarsan sana daha iyi yardımcı olurCanım teşekkür ederim yardımın için :)
Ben çam terebentin alıp şampuanıma katsam daha iyi olacak çünkü herkes böyle yapıyor :)
Peki esansını mı yağını mı alayım hangisi daha iyidir :)
Konu baya eski ama nereye yazacağımı bilemedim. Barcelino yağını şampuanıma koysam bir sonuç elde eder miyim?
Sen bulup aldın mı canım Barcelinoyu nerden ve kaç liraya aldın.
Öbür sorun için saçına sürüp bekletmen gerekiyor şampuana koyma
Ben esansını kullanıyorum memnunum, aktarına arasındaki farkı sorarsan sana daha iyi yardımcı olur
Sağol canım ben de bakayım aktarlara bulurum inşallahCanım aktardan aldım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul beylikdüzünden 11 liraya aldım baya da büyük. Tamam canım koymicam şampuanıma çam terebentin eklicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?