I
izmirliii
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi :(emoxsx:(
arkadaşlar.... bi şampuan keşfettiiimmmmm adı organicum !!! içinde hiç bir kimyasal madde yok tamamen organikkk... yeni kullanmaya başladım sonuçalrını alıcam inş. çünkü saçın yağ dengesini düzenliyormuş ilk yıkamamdan itibaren saçlarımda bi değişiklik var yağlanmada da azalma !!! bir ay kadar sonro sonuçlarını size yine iletirim süper ya süper sanki bir umut ışığı gördüm
peki üstüne krem yaapbilri miyiz (uçlara)Mutlaka her yıkamadan sonra son durulama suyuna 1 tas suya yarım çay bardağı elma sirkesi koy yavaş yavaş dök ve friksiyon yap ama bunu sürekli yapmalısın uzun vadede saç derisindeki yağı dengeleyecektir.Bir de bitkisel şampuan kullan ben tresan ısırgan otlu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim benim de saçlarım yağlı ama 2 gün rahat kullanıyorum.Umarım işe yarar.Sevgilera.s.
aynı sorunu bene fazlasıyla yaşıyorum emin olun limonda denedim yağlanmaya karşı şampuanlarda kullndım ama hiççç etki etmedii her sabah saçımı yıkamak zorundayım yoksa ağırlaşıp kafama yapışıo buda saçlarımn dahada seyrek görünmesine neden oluyor eczaneden daha bugün bi şampuan aldım saç temizleyici çok iyimş birde saç analizi yaptırdım inan bendeki yağ kimsede yoktur gördüğümde midem bulandı o derec iğrenççç saç küklerimi yarım cm geçikk yağ var kafamda saç analizini her yer yapıyomu blmiyorum istersen kullandığım şampuanın adını verebilirm market şampuanlarıınn hiç bişeye etkisi yok bu aldığım şampuanı saç derime iice yedirerek köpürtüyorum 2 dk bekliyorum duruluyorum içinde hiç bir katkı maddesi yokk öyle diğer şampuanlar gibide köpürmüyor zaten dalin bebe şampuanı gibi köpürmesii gerçekten tavsiye ediyorumm
prozinc şampuan ( mor renkte olan) yağlı saclar için iyiymiş kızlar eczande satılıyor, bende alıcam..
kızlar vichy iyi ya kurutuyo resmen.ben kullanıyorum faydasını gördüm.kepekli yağlı saçlar için olanını kullanıyorum ben.
ya kızlar ben birçok kuaföre sordum ve saçlarımızı sık yıkadığımız için yağ dengesi bozuluyormuş biliyormusunuz:S bir süre yağlı gezmeye katlanırsak düzelirmis ama ben yağlı saça tahammül edemiyorum benim de saçlarım çok yağlanırdı çok şampuan denedim head&shoulders işe yaradı baya.sonra avonun bir şampuanını kullandım ve şuan da gliss kullanıyorum ama head&shoulderstan sonra 2 güne düsürebildim yıkama sıklığımı.diğer şampuanlarla da alakası vardır elbette ama head&shoulders öneririm bende işe yaradı.
kızlar saçlarım çok yağlı yıkıyorum fönlüyorum ertesi gün yağlanmaya başlıyo napacağımı şaşırdım ağzımın tadıyla bi fön kullanamıyorum lütfen yardım edinnnnnnnnn