Yok mu bunun caresi of ya :/işlem gören her saç yıpranır ve dökülür. benim de saçım dalgalı denemediğim şey kalmadı ama nafile.hepimizin geçmeyen derdi bu olsa gerek
Selam canim , benim de saclarim senin gibi dalgali ve sekle girmiyor cok iyi anliyorum seni , bende surekli masa yapardim sacimi cunku dalgali olmasina ragmen daginik ve porsuk duruyor bakimsiz tuy gibi gozukuyor , yanik yanik kokuyordu kafam hep , ama uzun suredir biraktim masa duzlestirici vs. Daha fazla yanmasin diye hicbir sekle sokmadan sadece toplayip geziyordum , hep bakim uygulamak isterim saclarima ama cok usendigim icin hic yapmadim simdiye kadar , ama uzun zamandir duzenli olarak uyguladigim ve cook memnun oldugum birsey var ki o da bebe yagi :) hem cildim hem saclarim cok kurudur benim o yuzden hep vucuduma hem de banyodan sonra islak saclarima surerim bebe yagi ve yumusacik bakimli oluyor saclarim , bebe yagini surup taradiktan sonra dokulen saclardan sonra gun icinde ve obur banyo gunume kadar hicdokulmuyor sacim , biraz kuruyunca nemliyken oruyorum sacimi sabah kalkinca harika oluyor , o bakimsiz saclarim parlak ve su dalgasi gibi , hem de misler gibi kokuyor , hepinize tavsiye ederim :)Herhangi bir bakım uyguladın mı hiç ?
merhaba badem yağı ve çörekotunu nerden aldnız? ve ne kadar zamanda bi yaptınız nasıl uyguladınız anlatırsanız çok sevinirim hepimizin sağlıklı saçları olsun inşallahdüzleştiriciler sacları cok fazla yıpratıyor aynı şey benimde başıma gelmiştibadem yagı ve cörekotuyla bakım yaptım ve 4 uygulamadan sonra saclarım eskisinden bile daha güzel oldu şimdi lavanta kürünü uyguluyorum ve sonuç muhteşem tavsiye ederim
her türlü aktarlarda var zaten canım özellikle çörekotu çok iyi geliyor ben saçlarıma uyguladıktan sonra kaşlarımada kullandım bir ayda kaşlarımdamerhaba badem yağı ve çörekotunu nerden aldnız? ve ne kadar zamanda bi yaptınız nasıl uyguladınız anlatırsanız çok sevinirim hepimizin sağlıklı saçları olsun inşallah
Mesajını şimdi okudum geç cevaplandırdıgım için üzgünüm canımmerhaba badem yağı ve çörekotunu nerden aldnız? ve ne kadar zamanda bi yaptınız nasıl uyguladınız anlatırsanız çok sevinirim hepimizin sağlıklı saçları olsun inşallah
Selam arkadaşlar. Saçlarım dalgalı ve sekle girmiyor. Her gün düzleştiriyordum. Birkaç aydır farkına vardım ki saçlarım çok yıpranmış. Çok fazla kırık var. Ayrıca aşırı dökülüyor, evin her yerinde saçımı görmekten bıktım artık. Şampuan ve saç bakım önerilerinizi bekliyorum. Yardım lütfennnnn
yazdıklarınızı okudum peki sarmısak kokmuyormu bide merak ettim saclarınızda uzama oldumu yumuşaklık vs gibiben once uclarından aldırarak kesim onerıyorum. ve sacına düzleştirici temas ettirme artık. cunku ısı zayıflatıp kırıp dokuıyo sacı hep. henım sacımı gurlestırmek ıcın kullandıgım taktık. sampuanımın içine çam terabentin eklemekdi aylarca duzenlı kullanırsan sacında gurleşme oldugunu goreceksın. bakım oalrak da evde bı kavanozun ıcıne yarıya kadar hakiki zeytın yagı koyuyorum ıcıne 10 diş sarmısagı soyum ortadan ıkıye bolup yagın ıcıne atıp bı hafta bekletıyorum ve bı hafta sonra o yagı sacıma surup 4 ila 6 saat sacımda tutuyorum yıne çam terabentinli şampuanımla yıkıyorum güçlendirdigni hissediyorum sacımı bu karışımın.
yazdıklarınızı okudum peki sarmısak kokmuyormu bide merak ettim saclarınızda uzama oldumu yumuşaklık vs gibi
teşekkür ederim bilgilendirdigin için canım bakalım bende bi deniycem nasıl olacakUzmaya cok etki etmedi normal ditebilirim. Parlaklaştırdı ve saç tellerim kalınlaştı. Saçımı dört kez yada beş kez şampuanladıgım için hiç koku olmuyo canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?