Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarım 2 haftada 2 cm uzadı (:

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

starstruk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
144
0
66
İstanbul
En baştan başlıyım ben.Saçlarım göğüslerimdeydi..çok kırıktı gittim bende bob modeli kestirdim saçımı (modelinden memnunum ) herneyse kestirmeme rağmen saçlarım yine çok dökülüyodu aktara gittim bende bikaç yağ almayı düşünüyodum aktarda çalışan ton ton amca bi' tane saç bakım yağı verdi Tam 16 tane yağın karışımı. Haftada 2-3 kez uyguladım 1 saat beklettim saçlarım canlandı ve gözle görülücek derecede uzadı!dökülmesi çok azaldı.

içindeki yağlarda bunlar:acı badem yağı,buğday yağı,ceviz yağı,çam terebentin,defne yağı,fındık yağı,hindistan cevizi yağıhint yağı,ısırgan tohumu yağı,jojoba yağı,menekşe yağı,papatya yağı,susam yağı,tatlı badem yağı,ylang ylang yağı ve zeytin yağı

benim aldığım bakım yağının markası talya..başka markalarında varmış onlarda işe yarıyormuş baya (kuzenim öyle dedi )

kalın sağlıcakla :)

2 haftada 2 cm uzadi demissin.. boya vardi ve dipten gelen uzunlugu mu ölctün cetvelle yoksa göz karari mi 2 cm diyorsun ??
ismi ne bu yag karisiminin ? sadece talya mi yaziyor üzerinde ??
paylasim icin tskler..

bu yag cok hos kokan bir yag mi ??
cünki 2-3 sene önce izmir de almistim yilan yagi bide bir sürü karisiltirilmis yag karisimi vardi ondanda almistim kokusu cok hostu.. senin kullandigim sanirim o olsa gerek. ama ben bunu denedim ve saclarima parlaklik disinda hic bisi yapmadi.. normalin disinda hic uzatmadi bu yag benim saclarimi.

göz kararı söylüyorum..gözle görülecek kadar uzadı saçlarım kısa olduğu için farkediliyo zaten fena kokmuyo ama bende baya işe yaradı.. kahküllerimdende belli oluyo..

Son düzenleme:
saçların kısa ise hızlı uzaması normal canım omuz altına indiğinde uzama hızı azalıyor denemek lazım ama ben sinemakiyi kullanıyırum şimdilik

canım zaten çamterebentin ve ısırgan otunun saçı uzatıcı ve besleyici özelliği var özellikle ince telli saçlarda çok etkili..

bende aldım o dediğin yağların karışımını ama benimkinin markası biotak saç yağı diye geçiyor gerçektende uzatıyor saçı ve yumuşacık yapıyor çünkü içindeki yağlar saçlara iyi gelen yağlar bende tavsiye ederim

kızlarr bnde bu yağdan almak istiyorum ama tam olarak ne diycm aktara bide fiyatı ne kadar bu yağın...??

ben mecıtefendının sac bakım yagını kullanıyorum ıcınde 6,7 yag var buda ıse yarıyormudur, ben duzenlı kullanmadıgımdan bılemedım, bı hafta taftada 3gun kullandım sonra bıraktım bugun geen abslıcam, yıkadım sacımı kurusun yagı surucem 2 saat bekletcem, ben hem uzasın hemde dokulmesı dursun ıstıyorum

düzenli kullanınca o da işe yarıyor..ben bıraktım ,başımı çok ağrıttı bu soğuk havalarda..
belki yazın gene yaparım..ama düzenli kullandığım zaman işe yaramıştı mecitefendi.bende dökülme yok,ona iyi gelir mi bilemeyceğim ama saçlarımı parlak yapmıştı..uzamasına etkisi varmı bilemeyeeğim canım.

kızlar ilk mesajda kestirdikten hemen sonra 2cm uzadı demiş.Saç kesilince ilk haftaları çok hızlı uzuyor. bende ve yakınlarımda gördüğüm bu. Kırıklarınız varsa acımadan kesitirin bakın ilk haftalar nasıl hızlı uzuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…