- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
Öncelikle cici moderatörcüm lütfen konumu taşıma. Bir kocişim,dili uzun kaynanam,blender görümcem olmayabilir napacan benim derdim de bu 
Saçlarım çok dökülüyor bu aralar kızlar. Moralim bozuldu. Belime kadar,lüle lüle saçlarım var. Çok iyi bakıyordum. Haftaiçi doktora gideceğim.Kanım düşük olabilir. Zira beti benzi atık,eli kolu bembeyaz bir insanım büyük ihtimalle kanım düşük.
Sizden ricam şu. Saçlarımı artık kimyasallardan uzak tutmak istiyorum. Önceden saç maskesi yapıyordum. Yumuşacık yapıyordu kerata buna kandım. Ama şimdi bıraktım.
Bana doğal ürünler tavsiye eder misiniz? Bu zeytinyağlı,badem yağlı,ısırgan otlu,sarımsaklı şampuanlar falan nereden almalıyım? Hangi markaları almalıyım? Her yere güvenemem ben pimpirikli insanın tekiy Saçlarım yağlı yapı da bu tür ürünler iyi gelir mi? Dökülmeyi durduran ve gürleştiren bir şeyler var mı?
Saçlarımda boya vs. Hiçbir şey yok. Maşa,düzleştirici falan da kullanmıyorum.
Daha önce bu gibi durumla karşılaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Saçlarım çok dökülüyor bu aralar kızlar. Moralim bozuldu. Belime kadar,lüle lüle saçlarım var. Çok iyi bakıyordum. Haftaiçi doktora gideceğim.Kanım düşük olabilir. Zira beti benzi atık,eli kolu bembeyaz bir insanım büyük ihtimalle kanım düşük.
Sizden ricam şu. Saçlarımı artık kimyasallardan uzak tutmak istiyorum. Önceden saç maskesi yapıyordum. Yumuşacık yapıyordu kerata buna kandım. Ama şimdi bıraktım.

Saçlarımda boya vs. Hiçbir şey yok. Maşa,düzleştirici falan da kullanmıyorum.
Daha önce bu gibi durumla karşılaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.